Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg den 20 augusti 2010

Av Annci Hultström - 20 augusti 2010 22:46

Nu har vi sett klart på filmen "Remember me". Den måste ni se, så är det bara. Underbar film!!! Fastnade och kommer nog sitta kvar ett tag. Kom ett par tårar på slutet... väckte tankar...


Handlingen:

Tyler Hawkins (Robert Pattinson) lever ett rotlöst liv och släpper ingen inpå livet. Kärlek står långt ner på önskelistan - tills han träffar Ally (Emilie de Ravin). Hennes mod och spontanitet inspirerar Tyler att släppa efter och tillåta sig att känna lycka och mening med livet. Men både Tyler och Ally bär på hemligheter som snart kommer att ställa deras förhållande och kärleken på hårda prov ... 


  

(text och bild från cdon.com)

 

Nu väntar sängen. På riktigt.


God natt, sov gott och dröm sött!!

Av Annci Hultström - 20 augusti 2010 20:52

God kväll!


Hoppas allt är bra såhär långt in på fredagskvällen. Här är det toppen. Önskar dock att huvudvärken kunde släppa. Har inte tagit någon tablett på eftermiddagen, ville nämligen ta ett par glas vin ikväll... vilket jag åxå gjort.


Nu ska vi se på en livekonsert på nätet... The Ark ska spela. Får se om det är nåt att ha. Kul grej i alla fall.


Kastar in ett par bilder på mig själv... gamla bilder. Hittade de när jag letade efter en annan bild i gömmorna.


Först ett par på mig som barn. Är väl c:a 1 år:

    


Åsså ett par som äldre...


På ett bröllop i Vallentua kyrka, kring år 1997:

 


I London, kring år 1993:


I Fritt fall på Liseberg 1999 (minns inte riktigt, men det kan ha kommit nåt i brallan som inte skulle vara där   ):

  


Nu - konsert!


Hörs vi inte igen så önskar jag redan nu God Natt & sov gott!

Av Annci Hultström - 20 augusti 2010 16:15

Nu är det bara några skälvande minuter kvar... det har varit en lång dag. Tycker det är skitkul här och har inte direkt längtat hem. Men ändå vill jag hem. Ser fram emot mjukisbyxorna (som f.ö är på tok för stora, måste köpa nya), maten å vinet. Kanske några tända ljus. Ett fotbad. Ja, mys helt enkelt.


Vad ska ni göra ikväll & i helgen?


Fick ett papper i min hand idag... en inbjudan till en kickoff (kvällsaktivitet) + program för två kickoffdagar. Hon frågade om jag visste om det och sa att nu vet du. Vet inte hur jag ska tolka det - är jag bjuden eller var det mer för info? Kan man fråga eller verkar man tiggande då? Hmmm... knepigt att vara inhyrd ibland...


Nej, nu ska jag göra ett sista ryck. Sen blir det hemgång.


Önskar er en härlig fredagkväll!!

Av Annci Hultström - 20 augusti 2010 10:45

Så var det äntligen fredag. Den här veckan har faktiskt känts tung (syns på spegelbilden åxå)... känner mig sliten. Beror tveklöst på den huvudvärk som förföljt mig. Känns som att flera dagar fallit i töcken p.g.a den. Har varit trött, off, orkeslös. Måste verkligen ta mig till en kiropraktor känner jag. Det sitter i nacken. Drar mig för det för sånt är ju alltsom oftast på dagtid och då ska det tas in vikarier och så... en massa meck. Jag vet, det är inte mitt problem... men ändå. Har ett ställe vi kan gå på genom jobbet. Betalar bara 150kr då och jobbet resten. Ska ringa dit i alla fall och se när de skulle kunna tänkas ha en tid.


Igårkväll ringde det på dörren strax efter att vi nattat W. Henrik älgade ner (jag stod byxlös för tillfället). Då var det en av våra sööööta grannflickor. De hade plockat en massa plommon från sitt träd och frågade om vi ville ha. JA TACK, det ville vi. Har dock inte smakat än, men ikväll ska jag gå lös på påsen. Mmmm... kanske får fart på magen då åxå (för den vill fortfarande inte riktigt släppa ifrån sig något   ).


Ikväll blir det grillning, ett glass vitt, plommon, crosstrainer, popcornmys, film, äppelkaka (för de andra två). I vilken ordning vet jag inte än. Och i morgon blir det ju Diggiloo vid Ulriksdal. Trevligt. Men jag kollade vädret och det lovar ju inte direkt gott. Förhoppningsvis inget regn i alla fall. Appropå väder... det vara bara 10 grader när jag vaknade i morse. Brrr... nu börjas det. Men positivt är att jag då får använda min nya fina jacka!! Lovar att visa den när säsongen är här.


Nu har jag en bild att bjuda på... håret, efter försök till rättning:


Lite bättre blev det i alla fall... jämför själva med innan:  

  


Men jag haver hopp till ett ännu bättre resultat om två veckor.


Nä, nu ger jag upp för nu. Är tomt i huvudet. Ja, igen...   .

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards