Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under mars 2014

Av Annci Hultström - 14 mars 2014 07:46

... natt (hostat som faaaan) och gårdagens alkoholintag (3 glas skumpa, ett glas rött och ett glas rosé) kan jag väl inte påstå att jag är jättepigg idag direkt. Men trevligt var det!!!


Och maten var grymt god. När den väl kom. Och var rätt. Chiliräkor. Riktigt starka och så fånigt goda. Mmmmmmmm!!!


Nu väntar en jobbdag och sen fredagsmyyyyys. Det innebär, traditionsenligt, tacos, Let's Dance och popcorn. Och förmodligen en tupplur i soffan... Zzzzzz...

Sen blir det tidigt i säng, för i morgon ska vi till Hallunda (tror jag det är). W ska tävla med din gympa för första gången. Spännande!!!!

Hörrni alla fina - Njut av dagen!!

Av Annci Hultström - 13 mars 2014 08:03

... mycket lättare att gå upp när solen skiner. Iofs, jag har ju aldrig problem att gå upp, men morgonhumöret kan dock variera... Men det är konstant bra när vädret är så underbart som nu.


Nu är jag på bussen, påväg till jobbet. Vi är ju chefslösa fram till början av maj. Hon är utlånad till vårt kontor i Frankfurt. Det känns konstigt och tomt. Och vi får naturligtvis mer att göra, men det är bara kul. Jag får lära mig ännu mer av alla andra sysslor. Och dagarna går, om möjligt, ännu fortare. Så snart är det påsk. Typ.

Hörrni-Njut er torsdag. Det ska jag <3

Av Annci Hultström - 12 mars 2014 22:51

... fullkomligt magisk himmel när jag gick till mötet kl 18 idag. Den blev liksom pricken över i efter en underbart varm vårdag. Häääärligt!!


Och mötet ja... Det gick bra. Det var skönt att få lätta på trycket. Att få säga det jag grubblat på så länge. Det var åxå skönt att höra att förändringar faktiskt skett redan... och kommer ske. Så nu är det bara att hålla tummarna för att det inte är tomma ord för att få tyst på oss missnöjda.

Nu väntar bingen och i morrn blir det middag, på lokal, med T & L. Trevligt, trevligt!!

Natti natti!!

Ps Nu mår jag bra igen. Segheten är borta. Bara lite snuva och hosta kvar.

Av Annci Hultström - 12 mars 2014 07:55

... skitigt bussfönster är den helt enkelt underbar. SOLEN!!


Den för så obeskrivligt stor skillnad för en förkylningstrött jag. Och för många andra åxå gissar jag.

Det har gått några dagar sen jag skrev sist och det beror helt enkelt på att absolut nada har hänt. Jobbat (trots en gnutta feber och kronförkylning), kommit hem, lagat mat, lagt mig på soffan och sen inte gjort ett handtag. Men det har hjälpt. Idag mår jag avsevärt mycket bättre än igår. Skönt. Vill ju börja träna nu.

Idag tar H W till gympan. Själv ska jag på möte på fritids. Ni som hängt med ett tag vet ju hur missnöjda vi är med verksamheten. Och i ett par år har jag kämpat för att få till ett möte där de kan förklara varför det brister så. Och nu äntligen. Ska bli mycket, mycket intressant!!

Nä, snart framme... Njut av dagen!!

Av Annci Hultström - 9 mars 2014 13:52

... har vi på framsidan just nu. I skuggan visar termometern +12. Det är verkligen vår. Helt underbart!!!

Trist bara att inte kunna nyttja det fullt ut. Orken räcker nämligen bara till att sitta. Har hostat i omgångar i natt och när jag vaknade hade förkylningen brutit ut med full kraft. Huvudvärk, ont i lederna, halsont hosta och snuva. Febern finns där åxå, men bara minimalt... +37,8. Bara att kurera järnet, så jag orkar jobba i morgon.

Jag har inte tid att vara sjuk igen. För den 4/6 har jag ett lopp att springa, så jag vill/måste träna. Hoppas det går över fort som ögat.

Nej, nu ska lag luta mig en stund. Har faktiskt suttit i solen och njutit... men soffan ropar på mig.

Njut vidare, ni som kan!!

Av Annci Hultström - 8 mars 2014 19:26

... sötnos kommer hem. Trots egenpackad väska och ett starkt yttre. Hon saknar mig sa hon. Så det blir en Mello-kväll i soffan. Passar iofs mig rätt bra, för hela kroppen skriker "Influensa på G"... termometern säger dock inte det. Så jag hoppas det är nån fejk-variant som går över till i morgon.

Det blev lite shopping idag. Skor till W och lite småsaker på Rusta.

När vi kom hem satte vi oss i solen en stund. Underbara vår!!


Och i morrn ska det bli ännu varmare. Härligt!!!!!

När vi skjutsat W till hennes vän åt vi på lokal och åkte sen hem och kollade på en film, Monica Z. Helt ok, även om jag somnade en stund. Nu hoppas jag kunna hålla mig vaken tills Mello är slut.

Hmmm... Mello... Vem ska man hålla på tro?!

Av Annci Hultström - 8 mars 2014 11:07

... som man tänkt sig. Som den här helgen. W skulle till sin största kusin för en tjej-mys-helg. Jag och H skulle förlusta oss med shopping, promenader, fika, bubbel, middag, sovmorgon... Men kusinen blev sjuk. Och själv mår jag åxå räv. Så vi gör det bästa av dagen.


W är hos en kompis och jag njuter en stund i solen (VÄLKOMMEN våren!!)... med Ipren i kroppen. Snart ska vi på en liten shoppingtur och kl 14 ska W skjutsas till nästa kompis. Kanske för övernattning. Om hon "törs". Det visar sig.

Nä, nu ska vi dra. Njut er lördag. Det ska jag. Efter bästa förmåga.

Av Annci Hultström - 6 mars 2014 06:36

... med en öm mage. Men inte värkande i alla fall. Alltid nåt... Fast iofs, det kändes ju bra igår morse åxå. Det visar sig...

Oavsett så är jag glad över ljuset. Ljust när man vaknar och ljust när man åker hem från jobbet. Och idag ser det ut att bli sol. Det vore ju riktigt nice.

Nä, nu - sätta fart!!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards