Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under mars 2014

Av Annci Hultström - 5 mars 2014 20:11

... fy vilken skitdag. Var utvilad och pigg när jag vaknade, men kände snart att magen (navel-trakten) ömmade. Snabbt blev det värre och innan lunch kände jag mig rejält smärtpåverkad. Tillråga på det fick jag magknip, frossa och illamående. Det släppte förvisso efter en timme, men värken höll i. Tillslut tvingade min kollega mig att ringa St Göran. Tyvärr hade de ingen tid förrän den 3/4, så det blir till att bita ihop ett tag till...

Jag skulle ha varit med W på gynnande idag, men H fick ta det. Själv ligger jag, under värmefilt, på soffan. Hoppas det känns bättre i morgon. Jobbigt det här...

Av Annci Hultström - 4 mars 2014 23:19

... kanylen. Och undersökningen. Jag tänkte på en sak när jag låg där och det var - hur faaaan fick jag plats i röret när jag var som störst?!?!

Jobbdagen gick kanon. Fick massor gjort. Har energi för ett mindre land... Åt en minisemla åxå. Gott!!!!

Nu - God natt!!

Av Annci Hultström - 4 mars 2014 06:11

... väckt tuppen och kan därmed börja göra mig själv färdig. Tidigt? Ja, men det är för att jag ska på magnetkameraundersökning kl 7. Kollar ju min, numera tillbakagångna, tumör 1 gång varje år bara för att se att det sköter sig. Nu var det två år sedan sist, så jag hoppas allt ser bra ut även nu.

Det värsta med undersökningen är armveckskanylen, som används för kontrastvätskan. Hatar kanyler. Eller rättare sagt, hatar kanyler jag måste röra mig med. Usch. Nåja, det har gått bra massor med gånger så det ska det nog göra idag med.

Nä, nu - sätta fart. Önskar en finfin tisdag.

Av Annci Hultström - 3 mars 2014 21:37

... i tid i morse. Och sen... swosh så var dagen över. Kändes knappt som jag hann in genom dörren förrän det var dags att vända och gå hem igen. Det betyder en dag närmare våren :-). Det firade jag med att köpa hem dessa raringar:


Hittade de på Hemköp vid jobbet för det oslagbara priset 19.90kr/st Återstår att se hur länge de lever...

Nu ska jag lägga mig och läsa. Har bestämt mig för att göra det även hemma och inte bara på semestern. Det ger mig ro...

God natt och sov gott!!

Av Annci Hultström - 3 mars 2014 07:53

... efter den långa ledigheten började med en missad buss. Jag brukar alltid kolla tiden på mobilen, men idag förlitade jag mig på köksklockan. Som gick för långsamt. Tack och lov var jag ändå ute i god tid, så jag bör hinna.


Bortsett från det är allt bra. Har sovit riktigt gott och vaknade utvilad före klockan.

Ställde mig på vågen åxå. +2,8 kg. Ingen munter siffra, men jag vet att det rinner av mig så fort rutinerna är som vanligt igen. Åsså är det ju tiden i månaden åxå, vilket brukar betyda en uppgång även den. Så jag tar inte för hårt på det.

Nä, nu ser jag bussen och för att inte missa den rundar jag av här.

Ha en finfin dag alla!!

Av Annci Hultström - 2 mars 2014 22:48

... gjort ett jävla någe. Bara lökat oss igenom den sista lediga dagen.

W kom in vid 6 och lade sig bredvid H. Somnade om och vaknade vid 8. Tog honom med sig ner. Vid 9 vaknade jag. Pigg som en... eh... sömngångare. Kändes som bomull i huvudet och aningen ont i lederna.

Åt frulle och efter den skjutsade H iväg W till en kompis. Där var hon till kl 17. Under tiden låg vi på soffan. Inget annat. Så sköööönt.

I 14 år har H försökt få mig att se "Gladiator". Utan resultat. Har tyckt att den är för lång. Men nu så, nu är det gjort. Och bra var den ju åxå... även om jag egentligen inte gillar filmer där hjälten dör.

Nu återstår bara 8 timmars sömn innan allvaret börjar igen. Ska bli kul. Faktiskt!

Sov gott och dröm sött!

Av Annci Hultström - 1 mars 2014 22:26

... hemma igen. Vi kom iofs redan i morse. Knatade ut genom tullen kring kl 7. Tog en taxi hem. Lämnade av H och alla väskor. Tog bilnyckeln. Nyttjade samma taxi som fick köra mig till jobbet. Hämtade bilen. Åkte till Ica Maxi (var där när de öppnade kl 8) och handlade. Åkte hem. Stoppade in en tvätt. Åt frulle (lantbröd med falukorv... mmmm) framför Mello (deltävling 4). Mer tvätt (totalt 5 maskiner). Uppackning. Film. En liten tupplur. Fikade semla (årets första och enda). Lökade. Beställde pizza. Åt. Tog en tupplur till. Kollade Mello.

Det var min dag. Nu väntar sängen. Börjar kännas att jag inte sovit mer än 12 timmar på snart 3 dygn... men först en sista rapport.

De två sista dagarna innebar poolen på dagen och stan på kvällen. Ena kvällen körde vi middag på gatan. Sista kvällen blev det favorit i repris, grillade räkor.

A har verkligen förälskat sig i W. Och det är ömsesidigt. W älskar att ta hand om henne. De är som syskon. Och ser sånna ut åxå.

Sista kvällen innebar även:

En faslig massa drinkar som förde med sig prat, skratt och ett sent i-säng-gående. En underbar kväll/natt, i mycket gott sällskap. Kl 4 hittade jag kudden.

Vaknade vid 8, lite mer än lovligt skakis. Men det var bara ignorera och börja packa. Hemresedag. Hmmmm...


Åt ihop med fam Z & Co. På Easy bar. Trevlig, gott och vemodigt. På nåt vis.

Innan avfärd tog jag adjö av en sliten, gammal vän. Den hade liksom gjort sitt. Tyvärr. Bara att leta en ny. Lika fint prickig.


Vi åkte först taxi till Krabi airport. Väntade 3 timmar och flög sen vidare till Bangkok. Väntade där i ca 4 timmar. Passade på att käka (Burger king för alla utom mig & W som tog Subway).

Kl 01.30 lyfte vi. Kl 3 sov nästan alla av oss. Jag lyckades sova 5 timmar och W 6 timmar. H sov sådär...

Ja och nu är vi alltså framme vid inläggets inledning... sängen väntar. Så sov gott och dröm sött.

En sak till: Tusen miljoner TACK till fam J för 3 alldeles underbara veckor. Vi gör om det igen. Och igen. Kram!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Skapa flashcards