Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under september 2012

Av Annci Hultström - 5 september 2012 16:48

... var beredd att ta emot er nästa Cirkusprinsessa. Hon vill ha den finaste cirkusvagnen, men glöm det där med rosa fluff. Hon gillar inte det. Ok?!

Av Annci Hultström - 4 september 2012 21:48

... trött, men ack så galet nöjd. Det blev en alldeles fantastisk dag!!

Efter spat blev jag körd till restaurang Minerva. Stället som gjorde maten till vårt bröllop. Där mötte H & W upp och vi drack skumpa (inte W såklart) och åts underbart god mat. Sen blev det taxi hem.

Väl hemma kollade jag posten. Där hittade jag ett paket - Tack igen finaste Lili - och ett par vykort. Ett från min moster och ett från min "tvilling" Lotta som fyller tant i morgon.

Nu är jag helt slut... både mentalt och fysiskt. Så jag tänker helt enkelt krypa till kojs och drömma om min fantastiska dag.

Ett par bilder får avsluta. Den ena på buketten (den från kollegorna) som inte kom med i förra inlägget. Sedan är det jag, som 40-åring. Klänningen är minst 15 år gammal. Har aldrig fått plats i den, så jag skulle sälja den på loppis. Men när vi åkte iväg för att göra det för ett par helger sen och jag skulle hänga upp den till försäljning så ångrade jag mig. Sista bilden är skumpan jag drack idag. Mycket god.

Nu - God natt och sov gott!!

Av Annci Hultström - 4 september 2012 19:20

... familj fick jag:

Av Annci Hultström - 4 september 2012 17:48

... det såhär att fylla jämt så gör jag det gärna snart igen. Gratulationerna väller in via samtal, sms och Facebook. Och på jobbet stod jag för fikat, men de kom med skönsång, presentkort på Box insperience, vin och blommor.

Men bäst av allt - faktiskt - vid lunch fick jag 40 röda rosor med bud från min älskade make. Lite senare ett sms med texten "Hej love. Efter jobbet ska du gå till Axelsons SPA i gallerian. Du ska vara där kl. 16.00 Mer info får du senare. :-) Puss puss från mig"

Nu har jag precis blivit klar. Det jag njöt av var en 80 min fot-spa. Underbart skönt.

Precis när jag var klar kom ett nytt sms sär det stod "Hoppas du får en skön stund.:-) Du behöver inte stressa, när du är klar väntar en taxi på dig 17.45 på hamngatan 37. Jag betalar när du kommer fram. Puss puss"

Där är jag nu, i taxin. Åh, vad jag älskar den mannen!!!

Tänk att en dag som börjar så illa kan bli så bra :-).

Dagen i bilder:

Av Annci Hultström - 3 september 2012 22:06

... skälvande timmar kvar av min tid som 30-nånting. Hur har jag då spenderat min sista kväll på den här sidan 40-strecket? Tja... hämtat barn, lagat middag, bakat havrebollar och tårta, strukit kläder, valt kläder åt tösen som ska fotas i morgon och framförallt googlat resor med Sara i örat.


Ja, en vanlig dag med andra ord. Jag hoppas morgondagen blir lite mer ovanlig.


Bokade vi något då? Nä, inte idag heller. Man skulle kunna säga att vi velar... Åka snorbilligt, men med lite obekvämare tider eller åka dyrt, men med bättre tider. Billigt är 17000. Dyrt är 25000. Mellanskillnaden är i princip hela boendekostnaden för tre veckor. Hmmmm... men jag tror vi bestämt oss. Ska höras på onsdag igen.


Nej, nu ska jag sova. Det är ju, som vanligt, jag som ska väcka tupp-fan i morgon igen.


Sov gott och dröm sött!!

Av Annci Hultström - 2 september 2012 21:16

... äkta söndagsmiddag. Ja, som sagt - stek med diverse tillbehör och trevligt sällskap. Men inte nog med det - det blev en efterrätt åxå. En sån jag brukade få som barn på söndagar, chokladpudding med grädde. Mmmmm...

Alla åt med god aptit. Tar det som ett gott betyg.

Vi försökte få till flyg till Thailand åxå, men f*n vad det hoppade. Kollade Sara på deras padda fick hon ett annat pris än jag på min dator. Så skumt. Så jag ska ringa resebyrån i morgon och fråga varför.

Nu väntar sängen. Ja, ni vet... det är måndag igen och då är det ju jag som väcker tuppen.

Sov gott och dröm sött!!

Av Annci Hultström - 2 september 2012 15:56

... att präktighet kommer som ett brev på posten precis innan man fyller 40??? Jag har nämligen bakat en limpa. Bara sådär. Och spontan-inbjudit familjen Jangsäter på söndagsmiddag.

Och på en söndagsmiddag måste det bjudas på stek. Så nu står den i ugnen. Potatisen skalad. Gelén upphälld (nope, har inte gjort egen - där går gränsen). Mormorsgurkan inlagd. Morotsslantarna klara. Så fort steken är klar ska såsen göras.

Sa jag förresten att det är första gången jag gör stek?! Hoppas det blir ätligt...

Av Annci Hultström - 2 september 2012 08:16

Idsg ska W på kalas på "Lek & bus". Hon får skjuts dit och tillbaka av en kompis, så vi är helt ansvarsbefriade för ett tag. Hur ska vi nyttja det då? Loppis kanske? Eller soffan med en bok? Eller kanske centrum, för jag bara måste ha ett par svarta byxor? Eller skogen kanske? Det regnar ju inte otroligt nog. Oj, många möjligheter.

Ska i alla fall börja med att utföra ett löfte - W's naglar ska målas. Sen blir det frulle när maken vaknat. Hmm... Det kan iofs bli hur sent som helst, så jag får peta in ett "väcka maken" i todo-listan åxå.

Ha en fin söndag!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards