Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg den 2 september 2012

Av Annci Hultström - 2 september 2012 21:16

... äkta söndagsmiddag. Ja, som sagt - stek med diverse tillbehör och trevligt sällskap. Men inte nog med det - det blev en efterrätt åxå. En sån jag brukade få som barn på söndagar, chokladpudding med grädde. Mmmmm...

Alla åt med god aptit. Tar det som ett gott betyg.

Vi försökte få till flyg till Thailand åxå, men f*n vad det hoppade. Kollade Sara på deras padda fick hon ett annat pris än jag på min dator. Så skumt. Så jag ska ringa resebyrån i morgon och fråga varför.

Nu väntar sängen. Ja, ni vet... det är måndag igen och då är det ju jag som väcker tuppen.

Sov gott och dröm sött!!

Av Annci Hultström - 2 september 2012 15:56

... att präktighet kommer som ett brev på posten precis innan man fyller 40??? Jag har nämligen bakat en limpa. Bara sådär. Och spontan-inbjudit familjen Jangsäter på söndagsmiddag.

Och på en söndagsmiddag måste det bjudas på stek. Så nu står den i ugnen. Potatisen skalad. Gelén upphälld (nope, har inte gjort egen - där går gränsen). Mormorsgurkan inlagd. Morotsslantarna klara. Så fort steken är klar ska såsen göras.

Sa jag förresten att det är första gången jag gör stek?! Hoppas det blir ätligt...

Av Annci Hultström - 2 september 2012 08:16

Idsg ska W på kalas på "Lek & bus". Hon får skjuts dit och tillbaka av en kompis, så vi är helt ansvarsbefriade för ett tag. Hur ska vi nyttja det då? Loppis kanske? Eller soffan med en bok? Eller kanske centrum, för jag bara måste ha ett par svarta byxor? Eller skogen kanske? Det regnar ju inte otroligt nog. Oj, många möjligheter.

Ska i alla fall börja med att utföra ett löfte - W's naglar ska målas. Sen blir det frulle när maken vaknat. Hmm... Det kan iofs bli hur sent som helst, så jag får peta in ett "väcka maken" i todo-listan åxå.

Ha en fin söndag!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards