Livets resa - på mitt sätt!

Direktlänk till inlägg 13 februari 2012

Hosta, feber och...

Av Annci Hultström - 13 februari 2012 17:42

... matlagning. Det är vad som pågår här hemma just nu. Av vissa av oss. Wilma står för hosta och feber. Jag står för hosta, feber och matlagning. Japp, så illa är det. Även jag har fått feber nu. 37,8 (normaltemp är 36,7). Inte mycket kanske, men hostan gör rejält ont (liksom huvudet, luftrören, lederna och ryggen) så jag förväntar mig att febern kommer att stiga... känslan säger det. Men i samma tanke håller jag ju såklart tummarna för att jag har fel, så fel. Har varken lust eller tid att bli sjuk nu. Så det så. Därför tänker jag förtränga det in i det längsta. Sedan hoppas jag ju på att alla ni därute håller tummarna för mig åxå.


Trots kass hälsa måste man ju äta. Idag blir det "Fisk i ugn med medelhavstopping". Se här:


 

Lägg 500 gram fisk (jag tog torsk och spätta) i en smord form.


Fräs en stor lök ihop med 2 vitlöksklyftor i lite olivolja. När det mjuknat tillsätt en tärnad squash/zucchini och fräs tills den åxå mjuknat.


 

Tillsätt då 1 ask halverade coctailtomater och en kruka basilika. Fräs en kort stund.


Häll röran över fisken och smula över (c:a) 200 gram feta ost.


Gratinera i ugnen på 225 grader i c:a 20 minuter. Sååååå gott!! Förresten, det räcker till 4 normalportioner eller (minst) 8 Annci-portioner.


Vi äter potatis till, men det är ju såklart valfritt.


Nä, nu ska jag duka för snart kommer det ett stycke make hem och tar hand om oss.


Önskar en fortsatt trevlig kväll!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annci Hultström - Onsdag 20 feb 20:20

... ni få höra varför vi firade.   Wilma's läkare ringde igår. Hon hade provsvar och framtidsplan att ge. Blodvärdet: Var uppe på 121. Så dippen från 117 till 104 ansåg hon var ett felmätt värde. För att få det att att öka från 104 till 121 p...

Av Annci Hultström - Tisdag 19 feb 21:49

... äntligen en fortsättning på helgen. Efter ansiktsmask och bubbel blev det middag. Jag åt Kalixregnbåge med risotto (sjukt gott) och Torhild åt långbakad oxkind. Även det var supergott. Väl på rummet kollade vi mello. Och pratade. Och ...

Av Annci Hultström - Tisdag 19 feb 06:50


... morgon. Till er. För mig är det en riktig skitmorgon. En av dessa... ... eller kanske alla, bor numera i mina luftrör. Som jag har hostat i natt. Känns som att jag knappt sovit alls. Men nån feber har jag inte, så det är bara att pallra sig iväg...

Av Annci Hultström - Måndag 18 feb 21:04

... för tillfället för mycket snor i huvudet, för retig hosta och för seg kropp för att orka skriva. Men håll ut, ett inlägg med sammanfattning över helgen kommer. I morrn. Sov gott! ...

Av Annci Hultström - Lördag 16 feb 17:31

... på en lyckad lördag är ansiktsmask och bubbel (alkoholfri). Så småningom blir det middag. Vi kör hotellets restaurang igen. De har massa gott på menyn, miljön är fantastisk och servicen likaså. Varför bryta ett vinnande koncept?! Vad gör ni...

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Livets resa - på mitt sätt! med Blogkeen
Följ Livets resa - på mitt sätt! med Bloglovin'

Följ mig


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se