Livets resa - på mitt sätt!

Direktlänk till inlägg 12 februari 2012

Sköna söndag m.m.

Av Annci Hultström - 12 februari 2012 12:52

Fredagen blev inte riktigt som jag skrev att den skulle bli. Varje gång jag gjorde ett försök att stänga ner datorn ringde någon som behövde hjälp. Så tiden gick och jag insåg att hon inte skulle hinna till samlingen i skolan. Tillslut ringde jag min chef och frågade om W kunde följa mig till jobbet (hon ville gärna se hur jag jobbar). Det var helt ok, så vi packade oss iväg till bussen.


Väl på jobbet förflöt dagen lugnt och sansat. Hon spelade Nintendo mest hela tiden. Ja, så mycket hon hann vill säga... mellan alla snacks... hon blev bjuden både på tårta, muffins, godis... utöver det hade vi kex och vindruvor med oss själva. Nåväl, en dag då & då är ok.


Kl. 15:20 drog vi från jobbet. Passerade ett thai-hak i stan och köpte med oss mat därifrån. När vi kom hem inväntade vi H och sedan åt vi middag och tog ett krafttag i fredagsmyset. Ostbågar och film blev det.


När vi vaknade igår, lördag, var det med en skön känsla. Inga planer. Dagen stod helt till vårt förfogande. Längre än så hann vi inte i tanken, då ringde telefonen. Det var familjen Höjer som bjöd över oss. Ja, tack sa vi... men med ett förbehåll - att jag fick göra en förrätt och dessert. Strax efter kl. 15 var vi där och inledde med en stund i pulkabacken.


Vet ni hur stor skillnad en 53-kilos viktminskning gör på orken i pulkabacken? Huge! Tröttnar liksom aldrig.


Efter det var det skönt att komma in i värmen och få sig ett glas vin. Och mat. Till förrätt gjorde jag små varma mackor med pesto, vitlöksfrästa champinjoner och stark ost på. Varmrätten var ribs med klyftpotatis och coleslaw. Desserten bjöd på äppelkaka med vaniljsås. Gott! Blev lagom seg, så då passade det bra att sjunka ner i soffan och se mello. När alla låtar var spelade åkte vi hem. Typ. Insåg vid ytterdörren att H´s nycklar blivit kvar. Misstanke om att ett litet gulligt barn lekt med dom fanns, så Höjers påbörjade letandet innan vi kom fram. Men nä, ingen lycka. Så jag vände upp och ner på våra pulkabacks- och vinterkläder-fyllda påsar. Där låg dom. Suck.


När vi kom hem en andra gång kom vi in och dök ner i soffan igen. W somnade på 1 sekund, men vaknade 2 timmar senare. Glödhet. Tog febern som visade 39,4 grader. I med en Ipren, sen sov hon gott igen. Vi kollade på en film - "Stepbrothers". Fullständigt urusel. Rekommenderar den inte till nån. Inte ens om ni har 2 timmar helt utan planer. Lägg pussel istället då. Eller sätt er på en stol och glo tomt framför er. Det lovar jag är mer givande.


När vi vaknade idag var febern nere på 38. Och hon är låg. Skumt. Brukar hon aldrig vara när hon är sjuk. Kan det vara så att hon börjar bli större och febern faktiskt gör sig påmind? Så skridskoplanerna fick vi lägga på is (hahaha - vitsigt va?). Istället ser hon på film, H gör i ordning vår server och jag städar.


Måste ju vara fint här till nästa helg när vi får kärt besök... underbara familjen Lagerqvist från Norge kommer för att stanna till onsdagen. Sååååå kul!!!!!!!!!! Ser så mycket fram emot det.


Nä, nu ska jag återgå till gnuggandet av min spis. Den ligger i blöt med ättika och bakpulver. Ett husmorstips som jag testar idag i brist på ugnsrent.


Hörs igen, ha det så bra tills dess. Njut av den underbara söndagen med sitt fantastiska väder!!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annci Hultström - 16 april 2019 20:51


... tisdag. 2 arbetsdagar kvar den här veckan, sen 4 dagar ledigt. Det ska bli skönt. Inte för att jobbet suger eller så. Nä, det är solen med tillhörande promenader som lockar mig :-)   I söndags gjorde vi verkligen ingenting av nytta. Slöade he...

Av Annci Hultström - 13 april 2019 20:57

... vecka passerat. Igen. Alltså, var tar tiden vägen?   Vad har då hänt? Ja, den har väl sätt ut ungefär som förra veckan.   Lördagen: Lite vet ni. Fortsättningen var grillande. Årets första. Och oj, så gott!   Söndag: Långpromenad, s...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 19:18

... lördag börjar rundas av. Vad har då hänt? Jag tänkte först att den varit förjävla slö, men när jag tänker efter så har det hänt en del trots allt. Frukosten åts inne, sen gjorde vi vår på baksidan. Dvs tog fram utemöbler, torkvinda, cyklar os...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 09:27


... och sol. Ett gammalt vinterprat på radion. Snart frukost. En bra start på helgen. Eller iofs, den började ju redan igår med min egodag och planeringsmiddag hos vänner. Tacos blev det. För att ha 100% koll tog jag med egna ingredienser... kyck...

Av Annci Hultström - 5 april 2019 16:34

... inte helt som förutspått, men nästan. Efter frukosten drog jag på musik, dansade mig fram i en undanplockningssession, hängde en tvätt, läste lite, åt lunch och pw:ade ner till massagen. Det var gudomligt skönt. Somnade tillåmed en sekund...

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards