Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg den 7 juli 2011

Av Annci Hultström - 7 juli 2011 21:15

...på 27 minuter blev det idag. Av det gick jag c:a 5 minuter och det var mest på slutet. Usch, det var jobbigt. Grymt jobbigt. Men jag är ändå stolt över mig själv och full av tillförsikt. Jag KOMMER att klara detta. Har 1 månad och 10 dagar på mig. Alltså 41 dagar. Den 17 augusti så är det jag som joggar mig runt 5 km. Comprende?!??!!!?!?!


Dagen har fortsatt i gnällets tecken. W har plötsligt trillat tebax i bebisstadiet. Hon gnyr som ett spädbarn istället för att prata ur skägget. Kanske är det åldern? Men nog så störande...


Men en bra sak har hänt - jag har lyckats göra en grekisk sallad + tzatsiki utan att skära mig. Det ni. Annars hade det ju kunnat vara gräddet på moset en dag som denna.


En bra sak till hände förresten... svängde inom Kapp Ahl efter att jag hämtat W. Ville kolla rea-utbudet här i Väsby åxå. Hittade 1 par vita byxor, en tröja och ett linne. Så med det jag köpte igår har jag nu 5 nya plagg och W ett . Allt för den facila summan av 240kr. I snitt 40 kr/plagg. Me like. A lot!


För en evighet sedan beställde jag även lite kläder från HM på nätet. De kom idag, så vi tog turen inom affären för att hämta ut dom. Men nä - då var affären stängd. Så vi får vänta tills i morgon. Överlever nog det med.


Nu ska jag duscha och sedan äta ett mellanmål. Och sen - sängen. Så jag önskar er en god natt. Sov gott och dröm sött!!

Av Annci Hultström - 7 juli 2011 13:15

... borde jag kunnat räkna ut att det skulle gå fel när jag åkte till Jakan. Ja, med tanke på hur gårdagen var och hur dagen börjat.


Tanken var att jag skulle dit snabbt, hämta en redan undanhängd tröja och sen åka tillbaks igen. Men nä... det tog ju en smärre evighet.


Jag kom dit, parkerade längst ut på änden (med ett sånt "stenstaket" längs med passagerarsidan), gick in, fick tag i tröjan, provade den, gick till kassan, blev expidierad av en fullkomlig rudis, tog en evighet - men jag kände fortfarande att jag skulle hinna, kom ut till bilen och då har någon IDIOT parkerat så nära passagerardörren att jag inte kom in (även om jag numera är smal å smärt). På andra sidan hade jag ju det där stenstaketet, så där kom jag inte heller in. Så jag väntade snällt en stund och tänkte att om man parkat så galet, då är man bara inne en snabbis. Men nä... jag fick tillslut klättra in genom bakluckan. Tog sin lilla tid om vi säger så. Pinsamt? Nä, inte ett dugg...


Inte nog med den förnedringen så blev jag sen till jobbet åxå. Det är bland det värsta jag vet. Blä!!!


Så vad säger ni - någon som har en bra "spola-tebax-tiden"-trollformel? Bjussa på den då, så att den här dagen får bli bättre än vad den varit hittills.


Jag som skulle köpa med en sallad åxå. Det hann jag inte. Som tur är hade jag en liten yoghurt och knäcke m. pålägg här, så jag ska nog inte förgås av hunger i alla fall. Men gott som lunch? Njae... och huvudvärken, tror ni den blev bättre av det lilla äventyret? Nä, inte ett dugg.


Hmmm... tror minsann gnäll-Annci är i farten i dag med. Ni ska slippa mig. Avviker nu.

Av Annci Hultström - 7 juli 2011 11:56

... idag. Noll tålamod. Huvudvärk som inte går över med tablett. Ingen bra dag m.a.o Trots det ska jag bege mig till Jakobsbergs C. Köpte ju några tröjor igår. En var för stor insåg jag. Ska byta den och det var bara dom som hade storleken.


Åker nu, så vi hörs sen.

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards