Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg den 8 juli 2011

Av Annci Hultström - 8 juli 2011 23:46

När jag hämtat W på dagis (och nästan gråtit en skvätt igen när jag kramade om finaste Diana - en UUUUUUUUUNDERBAR fröken), svidade jag om till min sommarstass. Har svårt att se mig i något annat än detta när vi är i Thailand... och för den delen hela den här sommaren åxå:

 

(det röda som sticker fram under kjolen är en vattenkanna som ligger bakom mig... inget annat)


Kjolen är en VILA, helt grymt skön. 20 kr på loppis. När jag har den på mig infinner sig en semesterkänsla. Så även idag. Så roséet åkte fram och stereon vevades igång. Vilken låt kommer inte då om inte "Vill du ligga med mig". Pricken över i. Grädden på moset. Mmmmmm... härligt!!!


Sen fixade jag middag. Grillad fläskfilé med vitlökssmör, tsatziki, smörslungad färskpotatis, grillade grönsaker... Gott, gott!


Sen har jag pysslat på lite inför morgondagens fest. Wilma har lekt med grannen och H har lökat. En bra fredag helt enkelt.


Appropå bra... Jag lade en hoper order idag. En av dom slutade på 301477kr. Det var jag nöjd med. Chefen för kundtjänst med. Det är roligt. Att känna sig uppskattad och behövd - men framför allt att få lära mig nya saker - det är en kick.


En bra sak - jag vann 25 kr på ett triss. Så sammanfattningsvis kan jag säga att den här dagen har varit hästlängder mycket bättre än gårdagen.


Nu väntar sängen. Jag hoppas få sova GOTT i natt, så jag är utvilad i morgon.


Sov gott och dröm sött!!

Av Annci Hultström - 8 juli 2011 14:00

... en hund från lagret. Det är sant. Jag har provat. Bad vår internservice om det och vips så kom det det upp en svart liten söt sak vid namn Lina. En affenpinscher. Hon var verkligen en kelsjuk liten goding, så nu har jag fått min gosdos för ett tag framåt.


Det här är inte just hon, men väl en likadan (lånad från google):

 


Och kolla in den som valp (lånad från google):

 


Såååå söta!!


Förresten, vet ni - den här dagen känns mycket bättre än gårdagen. Ett gott tecken inför helgen. Eller hur?


Ikväll blir det hem för att grilla och ta ett glas rosé. Naturligtvis ett grymt fredagsmys hoppas jag bjuds åxå. En orgie i popcorn och film :-)


Nej, nu åter till mina ordrar. Det är kul. Men svårt. Men kul. Som sagt.

Av Annci Hultström - 8 juli 2011 09:15

... på morgonen gråter man innan kvällen finns ett ordspråk som säger. Gäller tvärtom-regeln åxå tro... att om man gråter på morgonen så sjunger man innan kvällen? I sånt fall kommer jag att sjunga innan kvällen. Högt å länge.


Japp, jag har börjat morgonen i tårar. Varför? Jo, det är W´s sista dag på dagis idag. Mellan dessa två bilder skiljer det nästan exakt 4 år.


Påväg till FÖRSTA dagen på dagis, augusti 2007:

  


Påväg till SISTA dagen på dagis, juli 2011:

 


Jag höll mig från att gråta så länge jag kvar där, men när jag gick därifrån kom dom och sen kom det små attacker ända till jobbet. Stora lilla tjejen. Vart har tiden tagit vägen? Och tänk en sån fin, empatisk, snäll och go tjej vi har lyckats få till. Jag spricker av stolthet. Och som "belöning" får hon en gnällig mamma. Hon är värd så mycket bättre, så jag ska verkligen börja tänka till mer än en gång nu... Fina Wilma!!


Nu väntar 4 veckors sommarlov för henne, sen börjar inskolningen på fritids (9/8) och sen börjar skolan den 22/8. Spännande... men det är ändå en epok som går i graven... dagisepoken. Det är ett stort steg, får se om man märker på henne att mycket händer.


Nej, nu ska jag lägga lite ordrar. Men vi hörs igen. Senare. Ha en bra dags så länge!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards