Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg den 13 juli 2011

Av Annci Hultström - 13 juli 2011 21:27

...en skön och alldeles lagom kväll i stan. Strosade, kollade på folk, åt middag på BARcelona (tapas). Sjukt gott. Påväg hem stannade vi till å körde genom en biltvätt - utan förändring. För skitig innan helt enkelt. Nu hör jag hur sängen ropar på mig, så jag avviker. Sov gott å dröm sött!

Av Annci Hultström - 13 juli 2011 16:15

... konstatera: Att jobba efter bara några timmars sömn är en dålig kombination.


Känner mig inte alls på hugget. Går uselt att lägga ordrar och allt känns svårt å krångligt. Kan iofs bero på att jag bara fått en massa konstiga/felaktiga ordrar idag åxå. Och med en mycket liten del tålamod är det lätt att ge upp. Tur att det är lugnt på telefonerna, annars hade jag väl kopplat folk fel åxå. En normal dag har jag mellan 150-200 samtal. Idag har jag haft 22 samtal. Hittills. Hmmmm...


Snart bär det av in till stan. Vi tänkte gå en sväng i Gamla stan och äta nånstans. Sen blir det hem. Tanken är att jag ska springa, men jag tror baske mig att det får bli i morgon istället. Det beror på hur min status är när vi kommer hem... men främst vilken tid vi kommer hem.


Nä, nu ger jag upp. Ha en fin onsdagskväll!

Av Annci Hultström - 13 juli 2011 08:45

... onödigt att vakna kl. 04:20 och inte kunna somna om. Det var vad jag gjorde i morse. Försökte räkna får, lägga mig nära H (då brukar jag somna) å en massa annat. Men nä. Jag förblev vaken. Kl 05:45 tröttnade jag och gick upp å strök. Kändes verkligen helt normalt att stryka vid den tiden. Hmmmm... Blir nog en tupplur på lunchen om jag känner mig själv rätt.


När jag var vaken i morse funderade jag på 1000 saker. 997 av dom orkar jag inte ta upp här, men de tre sista ska jag delge er.


  1. Hur f*n får man totalmörker i sovrummet? De gånger jag sover som absolut bäst är när jag är på landet eller åker Ålandsbåt. På dom ställena är det alltid bäckmörkt. Och svalt med för den delen.
  2. Bil. Vi har ju en Audi A4, men känner att vi vill ha en bil som är billigare att äga och köra. Tycker inte längre att det är värt att lägga så mycket på en bil. Framförallt nu när jag kör till jobbet. Bensinräkningarna på Audin är inte roliga. Inte försäkringen heller. Har kollat på Ford Focus, halvkombi. Snygg, billig i drift och inköp. Men naturligtvis inte lika gedigen. Kommer vi ångra oss? Eller väger det vi får mer i plånboken över? Kan man vänja sig?
  3. Var sjutton ska vi ställa tvättmaskinen och 3 garderober när de börjar renovera hos oss om c:a 4 veckor? Bor ju inte direkt i ett palats, så att bara peta in dom någonstans är inte den lättaste nöt att knäcka.

Ja, det funderade jag på. Känns nu i efterhand som att jag lika gärna kunde ha tänkt på det nu idag.


Ikväll tänkte jag & H gå på bio, men det går ingenting vi vill se. Så kanske blir det en sväng in till stan och strosa i Gamla stan, äta nåt å bara vara. Har inte bestämt ännu.


Nej, nu ska jag sätta fart och lägga mååååånga order. Men vi hörs senare igen. Ha det så bra tills dess!


Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards