Livets resa - på mitt sätt!

Direktlänk till inlägg 21 september 2011

Inatt jag drömde...

Av Annci Hultström - 21 september 2011 09:00

... något som jag aldrig dröm förut. Jag drömde...   


Ja, så var det. En märklig dröm som jag inte alls förstår varför jag drömde. Detaljerad var den åxå. Minns färger och allt som sas. Hmmmm... ska försöka få ner den på pränt.


Jag fick ett samtal igår tisdag från min Adecco-chef C. Hon frågade om hon fick komma ut och hälsa på i morgon torsdag. Naturligtvis fick hon det. När hon kom hade hon med sig ytterligare en från kontoret, P. Och båda var höggravida, med enorma magar. Vet inte om det var någon typ av elefant-graviditet, för C skulle inte ha förrän i början av januari och P i början av mars - men ändå såg de redan nu sprickfärdiga ut. 


Jag konstaterade att C nu fått avboka sin Thailandsresa (hon åker samtidigt som jag ungefär och är borta 5 veckor). Men nä, hon skulle åka och bara hålla tummarna för att bebisen skulle stanna kvar därinne tills de kom hem. Problemet med flygförbud efter en viss vecka skulle hon lösa genom att se till att äta upp sig enormt i vikt, så hon kunde tas för fet istället (hur nu det skulle gå till på den där smala kroppen).


P hade blivit jungfru-gravid. I alla fall var det som hon sa... men jag minns att jag i drömmen var väääääldigt skeptisk   


När vi satt och åt lunch (jag åt pasta med fläskfilé- och paprikasås, de åt Caesarsallad)  frågade dom om jag kunde ta över deras jobb på kontoret medans de var mammalediga. De hade löst det så att C (kontaktpersonen här på företaget) skulle sitta i repan under tiden. Jag sa ok och frågade när jag skulle börja. På måndag blev svaret och sen fick jag en alldeles för stor svart kavaj med blommor i rött, vitt & blått med gröna blad... likt det här tyget:

(bild från google)

 

Den skulle jag vara tvungen att använda varje dag. Ostruken var den åxå, men det fick jag fixa om jag orkade.


Jag frågade om upplärningstid, men då såg de båda väldigt frågande ut. "Upplärning? Nä, du börjar då och då ska du kunna allt för vi har fått havandeskapspenning resten av tiden och slutar i morgon. Här får du lite papper, läs dom över helgen. Lycka till!"


Efter det vaknade jag. Tack och lov. Det var en riktig mardröm, inte alls likt det ordentliga Adecco jag lärt känna och tycker så mycket om.


Tänk vad konstiga drömmar kan vara. Tagna ur ingenstans målas bilderna upp till en helt ny värld. Fascinerande! Undrar förresten hur jag klarade det?! Kanske kan drömma vidare i natt.


Nu till något helt annat.


När jag passerade Hjulstakorset idag tänkte jag på något jag läste häromdagen. Första etappen av ombyggnationen av E18, där nya Hjulsta-korset ingår, skulle vara klar nästa år. Men de har, otroligt nog, flyttat fram invigningen. Hur ofta händer det - att de blir klara så långt före utsatt tid? Bra jobbat i alla fall!


Helgen 29-30 oktober släpper de på trafiken. Och oj som jag ser fram emot det. Jag kommer spara massor med tid på hemresan. I alla fall tror (och hoppas) jag det. För enligt RITNINGARNA så kommer det bli top-notch.


Idag är det fotografering på skolan. Så det var hög aktivitet på hårfixandet i morse. W ville ha lockat hår, men det är inte riktigt vad jag vill (eller har tid att) fixa på morgonen. Så det blev en inbakad sned lugg-fläta. Hon blev nöjd. Jag med. Sen blev det en skjortklänning med tights. Hon blev nöjd där åxå. Jag med. Såklart. Hon är ju fin i allt. Blir spännande att se resultatet sen.


Ikväll ska det lagas Chicken red curry hemma. Ser redan fram emot det. Bara älskar det. Tidernas bästa mat. Tveklöst. Jag skulle absolut passa att bo i Asien. Deras mat är beyond outstanding.


Nä, vet ni vad... nu måste jag gå på damernas. Ha en fin dag tills vi hörs igen!

 
 
Carina

Carina

21 september 2011 12:45

Du skriver så himla bra jämt,älskar din blogg.

KRAM

http://carinasviktminskning.bloggplatsen.se

Annci Hultström

21 september 2011 12:52

Nämen, åh... vad glad jag blir. Tack snällaste, sötaste Carina!

KRAM till dig med

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annci Hultström - 16 april 2019 20:51


... tisdag. 2 arbetsdagar kvar den här veckan, sen 4 dagar ledigt. Det ska bli skönt. Inte för att jobbet suger eller så. Nä, det är solen med tillhörande promenader som lockar mig :-)   I söndags gjorde vi verkligen ingenting av nytta. Slöade he...

Av Annci Hultström - 13 april 2019 20:57

... vecka passerat. Igen. Alltså, var tar tiden vägen?   Vad har då hänt? Ja, den har väl sätt ut ungefär som förra veckan.   Lördagen: Lite vet ni. Fortsättningen var grillande. Årets första. Och oj, så gott!   Söndag: Långpromenad, s...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 19:18

... lördag börjar rundas av. Vad har då hänt? Jag tänkte först att den varit förjävla slö, men när jag tänker efter så har det hänt en del trots allt. Frukosten åts inne, sen gjorde vi vår på baksidan. Dvs tog fram utemöbler, torkvinda, cyklar os...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 09:27


... och sol. Ett gammalt vinterprat på radion. Snart frukost. En bra start på helgen. Eller iofs, den började ju redan igår med min egodag och planeringsmiddag hos vänner. Tacos blev det. För att ha 100% koll tog jag med egna ingredienser... kyck...

Av Annci Hultström - 5 april 2019 16:34

... inte helt som förutspått, men nästan. Efter frukosten drog jag på musik, dansade mig fram i en undanplockningssession, hängde en tvätt, läste lite, åt lunch och pw:ade ner till massagen. Det var gudomligt skönt. Somnade tillåmed en sekund...

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards