Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg den 14 september 2011

Av Annci Hultström - 14 september 2011 20:30

... Zumba blev det. Till en början lite lugnare, för att kolla igenom stegen. Men sen körde jag 25 minuter och blev rejält svettig. Men jag måste erkänna att det kändes rätt fånigt att stå ensam i vardagsrummet. Nu, innan uteplatsen är klar och insynen från gatan är maximerad, får jag nog dra ner persiennerna. För jag kommer definitivt att göra det fler gånger. Det går även att spara sina pass och följa framgångarna. Kul.


Nu ska vi se en Maria Wern-film. Sen blir det sängen. Jag är sååå trött idag.


Önskar en god natt. Sov gott och dröm sött. När det nu blir.

Av Annci Hultström - 14 september 2011 18:52

... när vi kom hem? Jo, ett (nästan) färdigt badrum. Allt sitter där det ska. Toan är fylld med vatten. Men täckpappret är kvar och det är fortfarande smutsigt. Och silikonet runt duschen och toan är inte torrt. Men till helgen... då...


Nu ska vi spela Zumba wii. Hörs igen. Senare.

Av Annci Hultström - 14 september 2011 16:15

... självande minuter kvar av dagen. Och jag är inte ett dugg rörligare nu än jag var i morse. Snarare tvärtom. Jag vet inte om jag någonsin haft en värre träningsvärk. Ska försöka mig på att Zumba bort det ikväll. Ja, Zuuuuumba!


Henrik tyckte visst inte att jag fått nog med presenter, så han kom hem med ett Zumba-spel till Wii igår *glad*. Han hade sprungit på det till ett bra pris. Så nu ska det invigas tänkte jag.


Men innan det blir det middag. Cevapcici med ris, tzatsiki och sallad. Ser redan fram emot tzatsikin. Det är ju bara såååååå gott. Tröttnar aldrig. Verkligen aldrig.


Efter mat, träning & dusch blir det film. Med nya bioljudanläggningen. Den sitter uppe profisoriskt (hur stavas det... hur jag än skriver ser det konstigt ut...hmmmm). Maken måste ju testa minutiöst först innan den skruvas upp på allvar. Så håll tummarna för att det är bra, då kan vi stryka det på "projekt-som-enligt-mig-tagit-för-mycket-tid"-listan   .


Nä, nu ska jag plocka ihop och glida hem. Hörs sen.Tror jag.



Av Annci Hultström - 14 september 2011 08:15

... tidernas träningsvärk. Det är såååå obeskrivligt mycket värre idag. Har allvarliga problem att ta mig upp/ner för trappor, sätta/resa mig från stolar/toa. Har sovit dåligt åxå... vaknade varje gång jag skulle vända mig. Ja, helt enkelt fungerar jag inte normalt. Men det har inte avskräckt mig. Nädå, jag ska absolut träna det passet igen å igen - för är det så jävligt måste det ju betyda att det ger nåt.


Måste rätta lite angående receptet jag hänvisade till igår. Det står att man ska ha mandel i. Det hade inte jag. Gillar inte det så mycket i mat. Men såklart får ni testa med det om ni vill :-)


Förresten, svensk som jag är måste jag ju nämna gårdagens väder. J****r vad det blåste. W hade ett tält ute på gården. Det var bara att plocka ner, för det var påväg över till grannen flera gånger. Detta trots att det låg saker i det för att det inte skulle blåsa bort. Och när jag kom ut nu på morgonen låg det minst 1 miljard pinnar på marken. Kan det vara en skata som blitt bostadslös nu månne? I sånt fall - mohahaha. Nämen, vad säger jag? Jag menar ju såklart: "Stackars fågel. Vart ska du nu bo och kraxa, när du inte kan göra det utanför mitt sovrumsfönster?"


Jag är svullen som en julgris idag med. Tog faktiskt en vätskedrivande på morgonen (har jag inte gjort på evigheter) i hopp om att det ska lätta lite. Och det gör det nog, för jag har redan pudrat näsan 2 gånger och det har bara gått en timme.


Nä, hörrni - nu orkar jag inte skriva mer, måste vila musklerna. Men vi hörs senare. Ok?!


BTW - ni blir fler och fler som läser. Kul. Kul som attans.

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards