Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg den 6 september 2011

Av Annci Hultström - 6 september 2011 20:45

... keep trying!


Ja, den sanningen sjunger den här underbara lilla tösen. Sätt på ljudet och njut:

Av Annci Hultström - 6 september 2011 17:44

Nu har nästan hela den här dagen åxå gått. Jag har, precis som igår, tillbringat den på soffan. Börjar nästa utveckla liggsår. Aj, aj... Tur då att jag mår så pass bra att det bär av till jobbet i morgon. Ser fram emot det.


När jag låg och sov på eftermiddagen väcktes jag av att någon knackade på dörren. Jag hoppades på byggare... men nä, det var en kompis till Wilma. Hon frågade om Wilma var hemma, för hon ville leka. Hon var ju kvar på fritids då, men jag sa att jag kunde ringa hem henne tidigare. Så blev det och hon gick dit. Men snart kommer hon hem. Då ska vi äta middag och sen blir det duschen. Sen återstår bara sängen. För henne alltså. Själv tänkte jag nog vara uppe lite längre än 19:30.


H är f.ö hos optikern. Han behöver VERKLIGEN nya glasögon, så han passade på när han kunde ha bilen. Hoppas bara han hittar några han trivs med. Brukar kunna ta lite tid för honom nämligen. Eftersom han har så stort synfel så måste han ha specialglas för att slippa flaskbottnar och då minskar urvalet av bågar. Så, jag håller tummarna.


Nä, nu - middag!

Av Annci Hultström - 6 september 2011 09:45

... i rad har jag sovit som en klubbad säl. Alltså även i natt. Detta trots att gårdagen bestod av en massa vila & sömn. Så tveklöst är det det jag behöver just nu. Och det hjälper. Jag mår så mycket bättre idag än jag gjorde igår. Så målet är att sova idag och jobba i morgon.


Ingen byggare här inne idag heller. Skit åxå. Vad väntar de på? Åh, vill så gärna få det klart.


Ute tar de fortfarande ner byggställning. På framsidan. Baksidan blev klar igår. Alltid nåt.


Idag dricker jag thé ur min nya fina Starbucks-kopp som jag fick av Marre å Leffe. De är riktigt god att dricka ur. En klar favorit. Ni ska få sen en bild, men just nu orkar jag inte fota. Så sen helt enkelt.


Nu ska jag sova/vila en stund. Men vi hörs senare.

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards