Livets resa - på mitt sätt!

Direktlänk till inlägg 17 april 2011

Seg fredag. Härlig lördag.

Av Annci Hultström - 17 april 2011 00:30

Oj, oj vad trött jag var igårkväll. Efter att middagen var äten, fredagsmyset slut och filmen igångsatt - då somnade jag i soffan och vaknade 00:37. Då förflyttade jag mig upp till sängen och somnade om.


Där vaknade jag vid 08:30 i morse. Utvilad. Klev upp och gjorde en god frukost. Åt en macka, som jag delade i tre... Kunde inte enas med mig själv om pålägg. På så sätt fick jag alla tre (ost, ägg och leverpastej). Till detta lite mjölk och ett ägg. Alldeles lagom. I alla fall en normal dag. Men tydligen inte idag, för jag fetdumpade. Så det var bara att lägga sig i soffan. Mådde riktigt illa. Somnade och vaknade av att Wilma klappade fint på mig en timme senare.


Då gjorde vi oss klara för en tur till centrum. Tanken var att vi bara skulle köpa mat, men så kom vi ju på att Stadsmissionen öppnat affär och den besökte vi. Jag hittade ett par trekvartsbyxor. Ljusbeiga, strl. 42, för 20 kr. En ny vitlökspress och en tröja till W blev det åxå. Sen köpte jag faktiskt ett nytt plagg åxå på Salt. En tunika. Röd med vita prickar i strl SMALL. Sååå fin. Ser fram emot att använda den med ett par vita piratbyxor :-)


Tillslut hamnade vi där vi skulle hamna, på Ica. Maten handlades och sen åkte vi hem. Vi fikade, sen  satte jag igång med maten och H & W åkte för att köpa grillkol. För grillat skulle det bli. Grillat kött i tunna skivor, grillad scampi, grillad zucchini, grillade champinjoner med vitlökssmör i. Till detta aioli, kall sås med tomat å basilika, crostini, chilitapenade, pesto, champinjoner frästa i vitlök, feta ost, rostad paprika och ugnspotatis. Behöver jag säga att det blev gott????


Medans vi plockade undan var W ute och lekte med grannarna. Vi sa att hon skulle komma när äggklockan ringde åxå fick hon den i fickan. Hon kom på en gång. Så duktig.


Efter det har vi myst i soffan, med lördagsgodis. Så nu sitter vi här som gödgrisar. Eller rättare sagt, W sover som en gödgris å vi andra ser på en äcklig film som gödgrisar. Den är helt sjuk. Handlar om en snubbe som jobbat med att sära på siamesiska tvillingar. Nu ville han prova att göra tvärtom - opererad ihop folk. Så han har satt ihop en tjejs mun vid en snubbes rumpa och vid hennes rumpa sitter en annan tjej. Sen får de alltså äta det som kommer ur den föregående. Bara det att nu har alla utom en, hon i mitten, dött. Ja, skum. Det sa jag va?


Vi skulle ju f.ö ha åkt till landet idag, med fam Z. Men eftersom H är så kronförkyld så hoppade vi över det. Därför blev det en dag/helg hemma istället. Bra det med.


Och förresten... jag fick hämta bilen igår. Det var ventilkåpspackningen. Det trodde H att det var sist åxå, men när jag frågade hade de kollat det sa dom och då var det topplockspackningen. Annars skulle vi såklart ha reklamerat det. För mer än 2,5 månad måste det ju hålla tycker man. När jag kom hem letade vi upp kvittot och det var ventilkåpspackningen då med. Så på måndag är det jag som åker dit igen och klagar. För inte fan har jag lust att betala 1300 i januari för det och sen 1888 i april igen. Nä, nä... Och att de ljög åxå. Om de inte betalar tillbaks summan så går jag vidare till Mekonomen (de hör dit). Och det är definitivt sista gången vi lämnat bilen där. Så ja, vi får se vad de säger.


Vilket väder det har varit idag. Måste ju bara nämna det. Har blivit aningen röd om näsan. Sån skööön känsla. Det inger hopp om sommaren!!


Nä, nu är det dags för bingen. Men vi hörs i morgon igen... eller rättare sagt idag. Klockan är ju faktiskt över midnatt. Då utlovas bilder... ett par roliga och ett par "goda".


Sov gott och dröm sött!

 
 
Ingen bild

LH

17 april 2011 15:51

Blir riktigt hungrig när jag läser er goda middagsmat! MUMS.
Kram!

Annci Hultström

17 april 2011 20:27

Ja, det var verkligen GOTT! Tål att upprepas :-)

Kram!

 
Carina

Carina

18 april 2011 09:17

Visst blir man lycklig då man kan köpa kläder i SMALL :-)
Vilken härlig middag ni åt anställer dig som kock en helg hos mig ;-)
Otäck film ni tittade på :-(

Kramiz

http://carinasviktminskning.bloggplatsen.se

Annci Hultström

18 april 2011 09:43

Ja, det är helt Surreal - but nice ;-)

Lagar gärna mat hos/med dig vid tillfälle :-)

Stor kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annci Hultström - 16 april 2019 20:51


... tisdag. 2 arbetsdagar kvar den här veckan, sen 4 dagar ledigt. Det ska bli skönt. Inte för att jobbet suger eller så. Nä, det är solen med tillhörande promenader som lockar mig :-)   I söndags gjorde vi verkligen ingenting av nytta. Slöade he...

Av Annci Hultström - 13 april 2019 20:57

... vecka passerat. Igen. Alltså, var tar tiden vägen?   Vad har då hänt? Ja, den har väl sätt ut ungefär som förra veckan.   Lördagen: Lite vet ni. Fortsättningen var grillande. Årets första. Och oj, så gott!   Söndag: Långpromenad, s...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 19:18

... lördag börjar rundas av. Vad har då hänt? Jag tänkte först att den varit förjävla slö, men när jag tänker efter så har det hänt en del trots allt. Frukosten åts inne, sen gjorde vi vår på baksidan. Dvs tog fram utemöbler, torkvinda, cyklar os...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 09:27


... och sol. Ett gammalt vinterprat på radion. Snart frukost. En bra start på helgen. Eller iofs, den började ju redan igår med min egodag och planeringsmiddag hos vänner. Tacos blev det. För att ha 100% koll tog jag med egna ingredienser... kyck...

Av Annci Hultström - 5 april 2019 16:34

... inte helt som förutspått, men nästan. Efter frukosten drog jag på musik, dansade mig fram i en undanplockningssession, hängde en tvätt, läste lite, åt lunch och pw:ade ner till massagen. Det var gudomligt skönt. Somnade tillåmed en sekund...

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards