Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg den 7 april 2011

Av Annci Hultström - 7 april 2011 21:45

Måste kika in igen och bjuda er på det här klippet.


Klicka HÄR (fick inte in det på "rätt" sätt)


Glöm för guds skull inte ljudet. Det är oslagbart. Vet att jag kommer att återvända till det här klippet när jag är på dåligt humör nästa gång. Då kommer det garanterat att rinna av mig som vatten på en gås. Så - Se och njut!!

Av Annci Hultström - 7 april 2011 21:09

När jag åkte hem från jobbet ringde Soffan mig. Hon stod strandsatt på stationen i Sollentuna. Elfel. Inga tåg gick. Så jag svängde förbi och hämtade henne och tutade sedan vidare hem. Efter att jag hämtat W gick vi vidare hem för Keso-plätts-produktion. Och WOW!! Sååååå gott!! De smakade pannkaka, men utan dumpningsrisk.


Så över detta blev jag "Nöjd, glad och belåten!".


När W nattats gick jag till gymmet och körde mitt 45 minuters kettlebellspass. Och tänk - det gick trots att kroppen och jag inte spelade i samma liga idag. Trodde jag. Så skönt. Det enda som gick trögt var plankan. Shit, jag var som gelé de sista 20 sekunderna. Föll ihop. Orkade inte hålla mig uppe alls. Men det blir bättre sägs det. Märker f.ö att jag är svagare i högern. Men det lär väl åxå bli bättre med tiden.


Så även över detta blev jag "Nöjd, glad och belåten!".


Nu har jag ätit ett mellanmål (grovmacka med ost & gurka, lite mjölk + 1/4 äpple). Det enda som kvarstår av dagen är en dusch och därefter bingen. Måste vara utvilad i morgon, för då ska det minsann drickas vin och ätas gott i den stora staden. Men Carina. En nyfunnen vän. Mer om det på lördag.


Önskar en god natt. Sov gott och dröm sött!

Av Annci Hultström - 7 april 2011 16:15

Dagen är snart slut. Den har gått fort, trots att det varit väldigt lugnt. Har fått en massa småpyssel gjort. Sådan jag dragit lite på. Känns skönt!


Aj, aj - Det står för min häl. Har ju mitt skavsårsplåster på, men det ömmar ändå rätt friskt. Prutt säger jag om det. Vill inte ha ont. Vill att det ska läka pronto. Någon som har ett mirakeltips?


Aj, aj - Står även för ovädret som är på G. Fick just ett sms från min svägerska och det har kommit in till stan nu, så det står väl inte på förrän vi i ytterkanten får smaka på det. Bara det inte innehåller snö. Pliiiiis!


Förresten, idag ska jag göra Kesoplättar till mig själv till middag. Någon som ätit? Har aldrig testat, men ska visst vara gott. Så en chans ska dom få.


Nej, nu ska jag runda av. Hemgång om 9 minuter. Inte 10, utan 9 (kl. 16:21) ;-)

Av Annci Hultström - 7 april 2011 12:00

Det är sååå lugnt här idag. Jag tror att alla 80 som är på utbildning har förvarnat sin omgivning om att de inte går att nå. Så snark säger jag... zzzzz...


Nu till rubriken - Vårruset! Är det någon därute som vill haka på? Kan vi bli tillräckligt många att vi bildar ett lag? Till det behöver vi vara 6 pers.


Eller finns det någon som vill med på I Form-loppet? Eller Blodomloppet? Hojta till så bokar jag.


Nu är det lunch. Hörs sen!

Av Annci Hultström - 7 april 2011 06:41

Jag hittade två plåster igår och tur var väl det, för det ena är inget litet sår. Nä, jag fläskade på med ett stort som en 1-krona när jag ändå höll på.


Förresten, träningsvärken är värre. Den har väckt mig inatt när jag velat vända mig. Så det blir spännande att se hur kvällens pass går.


Nu ska jag göra mig klar och åka till jobbet. Det jobb där de är -citat av min chef: "kära i dig, om man kan vara kär utan att vara kär på det sättet".


Livet kan inte vara så mycket bättre just nu, för ett bra jobb och en god hälsa är grundstenar till ett bra liv. Och där kvalar jag in numera!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards