Livets resa - på mitt sätt!

Direktlänk till inlägg 29 maj 2015

Herregud, vilken...

Av Annci Hultström - 29 maj 2015 19:58

... vecka det har varit. Asmycket att göra på jobbet och en känslomässig berg-och-dalbana privat. Jag tar det från början...


TORSDAG 22/5

Efter jobbet bar det av till Grönan. Det var dags för 5-kamp och middag med jobbet. Jag kom två, men första grenen "Skee-ball" vann jag minsann. Och med råge.

 

Fick till å med hamna på high score tavlan. Det ni!!


FREDAG 23/5

Inget alls av värde hände. Tror jag. Det var ju evigheter sedan nu. Eh... hmmm... Efter jobbet bar det av hem. Där väntade ett paket som innhöll den finaste av kepsar, en tröja samt mina resehandlingar. 

 

Nu är det fan inte långt kvar. En dryg veckan innan avresa och två till loppet. Wiiieeeee!


LÖRDAG 24/5

Började dagen med ett kick-ass PT-pass. Den där Anton vet verkligen hur man gör för att köra slut på en kvinna i sina bästa år   . När det var överstökat släpade jag mig hem på spaghettiben och satte igång med matlagning. Vi väntade middagsgäster nämligen. Med tid tillgodo avnjöt jag ett glas vin i väntan på dom och kände mig riktigt tillfreds med allt. Förutom min bröstrygg. Men det kommer vi till sen.


Kvällen gick i 80-tals tema. I både dukning och mat. Allt för att hedra mellon.

  • Avocadohalva med räkröra till förrätt
  • Smördegsinbakad fläskfilé med Hasselbackspotatis och svampsås till huvudrätt
  • After Eight-gratinerade päronhalvor med glass

Riktigt gott var det.

Till det drack vi Schlager-prosecco vin i bast-inklädnad och Pripps blå.

Sen kollade vi Mello. Såklart. Och tur var väl det, för WOW... vilken grej. Jag grät som ett barn stundvis. 


 

Grät nästan av smärta åxå... bröstryggen bråkade som fan och värken smög sig på under kvällen. Tillslut kunde jag inte röra mig ordentligt utan att må illa.



SÖNDAG 24/5

Efter en seg förmiddag, med alldeles för lite sömn pga av smärta, letade vi oss till Täby. Svärfar och svåger som fyllt år skulle firas. Men åxå svärmor. I förskott. Mors-dag ni vet.


Vi åt god middag och tårta. Och så njöt jag en stund i deras trädgård. Så mycket vackra blommor på en och samma gård. Underbart!

   

Väl hemma sprang jag en runda, trots massiv smärta. Tänkte att det kunde vara bra med rörlighet. Och ja... det var det nog, för när jag foam-rullade knakade det utav bara helvete i ryggen. Sen släppte det lite. Lite alltså. Inte mycket...


MÅNDAG 25/5

Skitnatt. Vaknade helt slut. Bokade en akuttid till kiropraktorn. Var där vid lunch. Det fanns en del att knaka och efter det släppte det mer och mer. Tack och lov. 


Här började sedan veckans känslomässiga berg-och-dalbana. Fick nämligen veta att W's skola ska stänga. Nu hade vi tänkt lämna den oavsett, om hon kom in i Musikklass vill säga. Men det visste vi ju inte... så det blev en jobbig väntan till tisdagen.


På kvällen skulle jag ha träffat vänner för middag, men jag tvingade boka av för nacken. Åkte hem och intog soffläge istället. Iproppad värktabletter.


TISDAG 26/5

Skitnatt. Astrött. Ont. Dags för nästa prövning... W's sångprov. En snäll musiklärare mötte oss och tog med henne. Jag lämnades att vänta i en korridor. Efter 30 minuter kom han och sa följande: "Den andra läraren är sjuk, men jag har spelat in detta så hon får höra åxå. Men jag anser att hon inte behöver höra det, för det var så bra att jag säger på en gång att hon är antagen". Fick en tår i ögonvrån och en överlycklig W i famnen. Såååå skööönt! Han berättade åxå att hon hade ett galet bra gehör, fångade toner på en gång och tog toner som ingen annan klarat. Jösses, inte visste vi om att hon har de talangerna. Underbart kul. Och bra för hennes självförtroende! Skulle ha tränat efteråt, men sket i det och firade med utemiddag istället.


ONSDAG 27/5

skitnatt. Igen. Astrött på jobbet. Efter det stressade jag till gymmet, körde ett kick-ass pt-pass och stressade sedan svettig och jävlig till skolan. Där skulle det vara ett info-möte om nedläggningen. Tänkte att det var lika bra att gå, för alla barn som går där ska börja i samma skola som W. Så det blir ju en del barn där... från 600 st idag till 750. Typ. Intressant att höra hur de skulle lösa det praktiskt med lokaler etc. Efter 1,5 timmes möte, i lynchstämning, gick jag helt dränderad hem och "dog".


TORSDAG 28/5

Skitnatt. WHYYYYYY???? Efter en fullspäckad jobbdag var det dags för min och kollegornas spa-kväll. Vi gjorde ansiktsbehandling och åt en underbart god middag på PONG efter. Kröp i säng vid 23:30.


FREDAG 29/5

Skitnatt. Drömde en asskum dröm hela natten... vaknade helt slut och svullen. Blä. Efter lunch fick jag ett samtal från mamma. Pappa hjärta hade stannat ett ögonblick. Tack och lov har han en inopererad hjärtstartare sedan innan som kickade igång honom igen, men han togs in för kontroll. Han är kvar på UAS, men inga provsvar har kommit. Så vi vet inte mer ännu. Jobbigt. Känner mig helt slut efter en sömn-fattig vecka och alla händelser. Hoppas få sova godare än godast i natt.


Nu - Let's dance! Sen - Sängen!

 

   

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annci Hultström - 16 april 2019 20:51


... tisdag. 2 arbetsdagar kvar den här veckan, sen 4 dagar ledigt. Det ska bli skönt. Inte för att jobbet suger eller så. Nä, det är solen med tillhörande promenader som lockar mig :-)   I söndags gjorde vi verkligen ingenting av nytta. Slöade he...

Av Annci Hultström - 13 april 2019 20:57

... vecka passerat. Igen. Alltså, var tar tiden vägen?   Vad har då hänt? Ja, den har väl sätt ut ungefär som förra veckan.   Lördagen: Lite vet ni. Fortsättningen var grillande. Årets första. Och oj, så gott!   Söndag: Långpromenad, s...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 19:18

... lördag börjar rundas av. Vad har då hänt? Jag tänkte först att den varit förjävla slö, men när jag tänker efter så har det hänt en del trots allt. Frukosten åts inne, sen gjorde vi vår på baksidan. Dvs tog fram utemöbler, torkvinda, cyklar os...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 09:27


... och sol. Ett gammalt vinterprat på radion. Snart frukost. En bra start på helgen. Eller iofs, den började ju redan igår med min egodag och planeringsmiddag hos vänner. Tacos blev det. För att ha 100% koll tog jag med egna ingredienser... kyck...

Av Annci Hultström - 5 april 2019 16:34

... inte helt som förutspått, men nästan. Efter frukosten drog jag på musik, dansade mig fram i en undanplockningssession, hängde en tvätt, läste lite, åt lunch och pw:ade ner till massagen. Det var gudomligt skönt. Somnade tillåmed en sekund...

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5 6 7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards