Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under november 2014

Av Annci Hultström - 26 november 2014 23:18

... "ordspråk" som jag använt mig några gånger sedan min gbp - Surreal but nice. Det stämmer så jävla bra. Först genom den viktresa jag gjort... åsså nu. Jag fattar det inte än... hmmmm...

Fick mail från SATS ikväll med mer info. Bra info. Dröminfo. Typ.

Antalet PT-timmar är 40. 40!!! Galet. Jag tänker mig 2 ggr/vecka i början. Men det är såklart helt beroende på vad Anton (min PT) anser är bäst.

Och resan är på 7 dagar, med del i dubbelrum. Avresa 8 juni. Hemresa 15 juni. Loppet älgas den 13 juni.

Fy fan vad coolt det här är. Och vet ni? Jag tycker fan jag är värd det här.

Surreal, but nice!!!! Jajamen!

God natt... Zzzzzzz...

Av Annci Hultström - 26 november 2014 17:29

... pannknacken från helvetet, den har tagit sitt grepp om mig. Trots piller släpper den fan inte. Och ett lätt illamående bjussar den på åxå. Är vääääldigt nära att skippa dagens pass, men nä - jag går dit och känner efter. För det som inte dödar, det härdar. Sägs det...

Världens bästa doktor ringde just. Han ville berätta att mina om-prover var helt utan anmärkning. Orsaken till de usla resultaten tidigare berodde på en trasig mätutrustning. Så det var skönt. Bara att köra järnet med andra ord!!

Och tösabiten är det bra med åxå. Inget kräk alls, sen den enda gången i natt. Och ätit har hon. Så vet ni - att äta 23 köttbullar är inget vi rekommenderar. Ok!?!

Nu - gymmet!

Av Annci Hultström - 26 november 2014 07:09

... i en euroforisk bubbla somnade jag gott vid 22.30 För att bryskt vakna strax innan kl 4. Av kräks. Inte mitt eget då, tack och lov, utan den lilla människans.

Efter det var det omöjligt att somna om, men vid 05.30 (typ) lyckades jag. Men då var det ju snart dags att gå upp. Så nu sitter jag här (japp, på toa) med pannknacken från h-vetet och önskar redan nu att dagen är över. Zzzzzzzzz...

Nåja, det ordnar nog till sig. Det gör det ju alltid av nån konstig anledning.

Önskar er en finfin dag!

Av Annci Hultström - 25 november 2014 21:11

...säga?!?! Är fantame mållös. Nästan i alla fall. Eller kanske inte alls. Så jag börjar med det jag skrev på FB tidigare idag:

Alltså... Ni minns känsla vid studenten, när man med glädje skrek ut "Fy faaaan vad jag är bra"? Och när man har en sån där överlycklig känsla i kroppen som gör att allt liksom spritter okontrollerat? Där är jag nu!!!!

Var med i en tävling på SATS hemsida för en dryg månad sen. Man skulle ange ett mål med sin träning, mitt var att en gång kunna orka mig igenom New Yorks tjejmil. Man kunde vinna ett års medlemskap MED en egen PT. Fatta - JAG VANN!!

När vi talats vid en stund kom nästa överraskning. De förverkligar även mitt mål. Så nästa år den 13 juni springer jag loppet!!!

Jag skakar. Jag gråter. Heeeelt jävla galet!!!!


Ja. H E L T J Ä V L A G A L E T!!!

Nu när bubblet är uppdrucket, intervju gjord och texten på Sats hemsida läst flera gånger inser jag ännu mer hur galet det är.

Och jag kan inte nog beskriva hur lycklig jag är. Har gråtit flera gånger idag. Är så sjukt tacksam.

Nu är jag mentalt slut, så efter gårdagens Homeland blir det raka vägen i säng.

Av Annci Hultström - 25 november 2014 08:08

... och en evighet sedan senaste inlägget. Då var det fredag och hela helgen låg framför mig. Så vad har då hänt?

Fredagsmyset började med thaimat...

... och fortsatte med filmmys i soffan. Sen när barnet sov pusslade jag en stund. Det är som ett gift.

Lördagen inleddes med frulle och sedan plockade vi undan lite. Tur att jag fick hjälp av familjens sherpas:

Vid 11-tiden blev vi hämtade för färd mot Karbin i Västberga. Det var dags för Kaveh's födelsedagsklättring. De var så duktiga båda två. Och modiga! Riktigt kul att se.

Sen på kvällen kom Kaveh, med familj, och åt middag. Mycket trevligt!!

Söndagen bjöd på tryckeriverkstad. Har nämligen satt liv i en tanke. Att ha supportertröjor till tjejernas gymnastiktävlingar. Så 43 tröjor beställdes. Så jag skrev ut och klippte till de.

När det var klart stack jag och tränade. Skivstångspass stod på schemat. Askul. Och jobbigt. Har värsta träningsvärken nu. Härligt!

Efter det blev det dusch och sen iväg för att kolla in tjejernas genrep inför tävlingen nästa lördag. Det har hänt så sjukt mycket den här terminen. Nu är det liksom på riktigt. Jag tillåmed grät en skvätt av stolthet.

Så blev det måndag och en heldag med H väntade. Vi åkte hemifrån redan kl 9.10 och sen blev det idel shopping, lunch, shopping, fika, prova ut glasögonbågar, shopping och avslutningsvis middag på KGB. En ryskinspererad restaurang med supergod mat. Vi åt ryska dumplings och borstij.

Kom hem 21.45 och stupade i säng. Heeeelt slut.

Vips var det tisdag. Och nu är jag på jobbet.

Det var mina dagar. Hoppas ni hade en bra helg.

Av Annci Hultström - 24 november 2014 08:42

... fortsätter med en ledig måndag. Härligt!!

I fredags blev det thaimat...

... och filmmys i soffan. Ja, och lite pusslande faktiskt. Efter att ha nattat W.

Lördagen bestod i lite undanplockande. Fick hjälp av en sherpas:

Sen bar det av till Västberga för att ge Kaveh hans födelsedagsklättring. Såååå kul att se dom. Modiga små människor.

När vi kom hem igen förberedde vi middag och vid 17.30 kom Kaveh, med familj, på middag. Mycket trevligt. Somnade dock som en klubbad när de gått. Fick tidernas värsta sen-dump. Hjärtat slog 3 gånger så fort och mina ben bar mig inte. Hmmmm...

Igår var det tryckeriverkstad här. Har nämligen gjort liv i en tanke... Supportertröjor inför nästa helgs gymnastiktävling. 43 härliga beställningar kom in. Så skrivaren gick varm igår och sedan saxen...

När jag var klar var det dags för träningskursen. Ett skivstångspass bjöd dagen på. Kul, men lite ont i handen (skärsåret) gjorde det allt.

Väl hemma blev det duschen och sedan en sväng för att kolla på tjejernas genrep. S H I T vad det har hänt grejor den här terminen, sen de delade gruppen. Så jäkla duktiga. Ja, jag grät tillåmed en skvätt. Ska bli ruggigt kul på tävlingen nästa helg!!

Nu inväntar jag att maken blir klar. Sen aka vi ta bussen in till stan för en heldag. Välja bågar, shoppa klappar, äta, fika och bara vara. Vi två. Själva.

W vet inget. Då hade hon tyckt att det var såååå orättvist.

Hon vet dock att vi ska äta middag ikväll och att farmor kommer och utfodrar och nattar.

Önskar er en bra dag i stormen. Avslutar med två bilder... finns verkligen olika söta hundar ;-)

Av Annci Hultström - 21 november 2014 17:25

... F R E D A G S M Y Y Y Y Y S!!!

Sitter på bussen...

...och anländer snart hemmet. Där väntar thaimat, ett glass rött och en afton i soffan. Och kaaaanske en stund vid pusslet. Det beror väl på hur trevlig jag vill vara mot maken ;-)

Önskar en trevlig afton!!

Av Annci Hultström - 21 november 2014 07:55

... nu är den här, fredagen. Woohoo!! Börjar den med en fredagspose. Den berömda anknäbben.

Alla blir verkligen sååååå snygga så fort den posen läggs till. Wow liksom.

Riktigt skönt med helg. För den här veckan har varit konstig. Först en blånagel (H tappade min telefon på min stortå... gjorde bajsont och idag såg jag den, blånageln), sen en uppskuren hand, pusselmani och self-review.

Ja, det sistnämnda har skett på jobbet. Man ska rannsaka sig själv inom ett antal områden (där årets mål ligger som grund), sätta betyg på sina prestationer & egenskaper och motivera detta. Sen ska min chef läsa och sätta betyg samt motivera. Tillsammans ska man sedan prata igenom varför man tycker som man gör och komma fram till ett gemensamt betyg . Efter det ska hon motivera vårt gemensamma betyg för sin chef och slutligen är det ett underlag för löneförhöjning och bonusstorlek.

I N T E lätt. Men nu är det gjort och jag gjorde mitt bästa.

Förresten, köpte nya julgranspynt på Lidl häromdagen. Så sjukt söta. Visst?

Henrik undrade lite fint om vi behövde mer pynt. Eh... JAAAAAA! Det går helt enkelt inte att ha för mycket. Så det så.

Nä, nu - jobbet. Ha en härlig dag!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2014 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Skapa flashcards