Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under juni 2013

Av Annci Hultström - 12 juni 2013 15:58

... jobbdagar bakom mig ska det ändå bli skönt med en ledig dag i morgon. Skolavslutning ni vet. Ettagluttaren är snart ett minne blott. Så nu ska vi iväg och köpa klänning. Till den stora lilla människan. Skulle gjort det i Ullared men hon hittade inte den ultimata, så det var tänkt att göras i helgen men glömdes av helt... hmmm... en så viktigt sak. Inte bra!! ;-)

Magen har gjort ont hela dagen. Värktabletterna har inte hjälpt ett jota. Konstigt att det blev så...

Nä, nu är jag hemma snart. Njut eftermiddagen!!

Av Annci Hultström - 12 juni 2013 05:34

Det blir inga fler gördellösa nätter för mig. Shit vad obehagligt och ont jag haft. Det är framförallt området till vänster om naveln som gjort ont.

Där har det krånglat från början och sedan blev det värre efter den gången jag sträckte mig efter nåt i kylen. Man undrar ju vad som hände då egentligen?!

När jag lade mig igår gjorde jag det med blött hår. Och varje gång jag gör det får jag skratta när jag ser mig själv. Hur kan ett hår se så galet ut?? Fast ännu mer oförståeligt är väl hur bra det går att tämja...

Den minsta i familjen kunde inte sova igår, så det slutade med att hon däckade på en madrass i vårt rum. I sitt nya "One direction"-bäddset. Det köpte hon i Ullared. Ihop med en faktabok om bandet. Mycket 1D just nu. Och det är ju bra, då vet man vad hon blir glad av. Så i måndags, när hon varit tapprare än tapprast igen (och ryckt den 4:e och sista tanden) fick hon ett 1D-badlakan. Oj, oj... Trots tuss i munnen visste lyckan inga gränser.

Nä, nu ska jag och mitt hår göra oss klara för dagen.

Önskar er en finfin onsdag!!

Av Annci Hultström - 11 juni 2013 21:19

... jag har fått dispens av sköterskan på kirurgen att få vara tejp- och gördellös ett par nätter. Med det hoppas jag huden blir rejält luftad och hinner återhämta sig lite, för aj faaaan vad tunn och småsårig den är nu.

På dagarna skulle jag använda en smalare tejp, hudfärgad. Den skulle visst vara skonsammare + att den då inte kommer räcka över de känsligaste områdena som är precis i kanterna av tejpen.

Men jag måste säga att det känns bra konstigt utan gördel. Snacka om att man vänjer sig fort. Och att magen behöver stödet råder det inget tvivel om. Nu har jag varit utan en timme och det sticker och gör ont. Så vem vet, jag drar kanske på mig mameluckerna framåt småtimmarna ;-)

Jag har f.ö redan lagt mig. Tänkte läsa lite, men framförallt somna tidigt. Kroppen skriker efter sömn. Och efter två hårda dagar på jobbet (och två riktigt pissiga nätter) skriker den ännu högre.. och det är bäst att lyssna på den har jag lärt mig.

I morgon väntar jobb igen, men på torsdag är jag ledig. Då är det skolavslutning och vi har sagt att vi alltid ska se till att ta ledigt då och göra nåt kul ihop. Så vi får se vad det blir.

Nä, nu ska jag läsa. Boken heter "Good enough". Sägs vara väldigt bra.

Sov gott och dröm sött!

Av Annci Hultström - 10 juni 2013 05:13

... zzzzzzzzz... Ja, det är nästan det enda jag kan säga idag. Är galet trött. Har ont, både i magen och i halsen. Och sovit uselt har jag åxå, som alltid inför dessa arla morgnar. Med andra ord - jag är helt ur form.

Ser innerligt fram emot att komma hem. Synd bara att det dröjer ända till kl 18. Ska nämligen till käftis med W efter jobbet. 4:e och sista tanden ska bort.

Här är W's nya tapet. Cool va?!

Av Annci Hultström - 9 juni 2013 19:30

... testats rejält och det har gett mig klarhet i vad som funkar. Och inte funkar.

7 h i bil = funkar klockrent
8 h med shoppingvagn = problemfritt
1 h med hästputs + promenad = kanon
5 h med shoppingvagn = tiptopp
6 h i bil (varav 2 bakom ratten) = lysande
2 h ogräsrensande = åt HELVETE

Ja, se så mycket som gått bra och hur lite som krävdes för att förstöra det.

Jag rensade alltså ogräs, på alla fyra, mellan plattorna på framsidan igår och fick så förbannat ont. Det fick mig helt ur form och så även idag. Eller rättare sagt - värre idag. Jag är helt öm över hela magen. Bajs. Det gör mig sur känner jag. Igår var jag inte sur. Men idag. Blä.

Nåja, fint blev det i alla fall. Se själva på bilden.

Efter det åt vi lunch och sedan somnade jag på en filt i solen. Välbehövligt!

W och jag gjorde ett ljusfat åxå, av stenar och snäckor som vi hittat i Thailand, Kroatien och Turkiet. Blev riktigt fint. Nu pryder det bordet på altanen.

På kvällen grillade vi laxpaket och drack rosébubbel. Det var en underbar kväll. Verkligen!

Idag njöt vi frulle ute (med besök av en tvättäkta målis), sen drog vi ut på shoppingtur. Mat för veckan stod på listan, men även tapet. Vi har lovat W ny tapet i hennes rum, så vi ville köpa den medan den fanns kvar i butik.

Precis innan vi klev ur bilen kom det, regnet. Och oj, vad det regnade, blixtrade och åskade. Det blev språngmarschav förklarliga skäl.

Efter det blev det Ica Maxi och när vi klev ur bilen såg vi de mest udda molnen. Helt märkliga.

Förresten, kolla in W's trosor. Är de inte coola?! Och våra kvitton från GeKå's. För att se hur långa de är har jag lagt en hushållsrulle bredvid ;-).

Nä, nu ska jag löka. Och sen sova, för i morgon är det nattbussen kl 5 som gäller... *suckar djupt*

Sov gott och dröm sött!!

Av Annci Hultström - 7 juni 2013 22:29

... på allt vi köpt. Såg inte så mycket ut när det låg i sina påsar. Men nu... Oj!!!

Nu dricker jag vin och unnar mig ostbågar. Sen blir det sängen, för jag är HELT slut. Jag fick tillåmed säga till H på slutet, när han sa: "Vi kanske borde titta på ... åxå" att det räckte. Så hörrni, GOD NATT!!

Av Annci Hultström - 7 juni 2013 16:27

... kom inte med...

Av Annci Hultström - 7 juni 2013 16:23

... timmars shopping idag med. Ja, vi vet... galet, men ack så kul. Och kläder vi kollade på igår, som då inte fanns i strl, var påfyllda idag så ännu mer fynd fick åka med hem. Och en massa annat som en toasits, cocktailglas (det blir en Strawberry daquiri i ett sånt glas i morgon), metspön, duschtvål, tvättmedel, en matta... ja, faslig massa helt enkelt.

Nu sitter vi i bilen sedan 1 timme. Jag är så trött, så jag ser i kors. Igen. Måste nog luta mig en stund.

Ps På bilden ses en bråkdel av damavdelningen.

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards