Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under mars 2013

Av Annci Hultström - 12 mars 2013 21:36

... fortsätter falla *ogillar*. Jag vill ha vår. NU!!!!

Nu lägger jag mig. Veckans tredje och sista jour ska klaras av i morgon och efter det ett möte hela dagen.

Sov gott och dröm sött!!

Av Annci Hultström - 12 mars 2013 17:27

... EEEEEEJ!!!

Jag lämnar ett soligt city och anländer förorten i norr - i SNÖÖÖ. Vad fan, nu räcker det. Även för mig som älskar vintern. Jag hoppas innerligt att det bara är en miss i planeringen. Att någon gjort en felbeställning. Hmmmm...

Skulle ha tränat idag, men nä... Jobbet drog ut på tiden och nu måste jag hämta W. Att träna senare är inget alternativ, för H är på kundevent ikväll. Kanske ska köra ett wii-pass?! Ja, det ska jag nog prova. Har ju platta och skiva. Inget som hindrar.

Nä, hörrni... Ordtorka = Hej då för nu!

Av Annci Hultström - 11 mars 2013 21:54

... lite extra gott i natt tror jag allt. För med mig in i drömmarnas rike tar jag naturligtvis herr Lassgård. Och det är nu. Nattinatti!

Av Annci Hultström - 11 mars 2013 16:33

... vilken underbar dag. Jag var med om något som jag kommer leva på tills nästa Thailandsresa.

Jag såg ROLF LASSGÅRD!!!!

Tyvärr satt jag inne på ett lunchhak och han gick förbi utanför, annars hade jag haft en finfin bild att publicera här (samt förstora, framkalla och sätta upp på väggen hemma såklart).

Förutom det har inget stort hänt i mitt liv de senaste dagarna (därav bloggtorkan). Nä, verkligheten kom ikapp mig så livet har bara bestått i det vanlig - jobb och hemmafix.

Eller förresten... Vi köpte nya köksstolar igår (var trött på röda nu efter 8 år, blev mörkbruna i fuskskinn istället). På rea, 750:- för 4 st istället för 699:-/st. När vi kom hem hade dock en stol lägre rygg än övriga 3, så H ska åka och byta den idag. Hmmmm... hoppas nästa håller måttet.

Nu sitter jag på bussen hem. Har pratat på St Göran igen. Alltid lika kul! Väl hemma blir det matlagning och läxläsning. Ja, sen sängen. Ska ju upp i ottan i morgon. Igen.

Önskar en strålande afton

Ps Fel låt vann för övrigt... bajs-utomlands-jury.

Av Annci Hultström - 7 mars 2013 09:50

... dag. Synd att jag måste jobba. Hade gärna bänkat mig ute i lä, läst skvaller och druckit the. Nåja, en annan dag kanske.

Idag är det exakt 5 veckor kvar till min op. Jag är redigt nervös, men jag vet ju att jag är i goda händer. St Göran är ju bäst!!!

Igår skulle jag ha tränat, men nä... H kom inte hem förrän 20.45 från jobbet. En upphandling var det som upptog hans tid. Jag gör ett nytt försök ikväll.

Nä, nu anländer jag min slutdestination snart så jag avrundar.

Ha en finfin dag!!

Av Annci Hultström - 5 mars 2013 21:49

... med mig och mina munsår igår kväll. Det var stafolykocker, så en penicillinsalva fick jag att smörja på 2 ggr/ dag i 5 dagar. Kände på mig att det var nåt, för det liksom pirrade, stack och kliade i näsan och kinden på den mest drabbade sidan. Ja, förutom att jag känner mig allmänt påverkad.

Nu hoppas jag det hjälper, så jag kan träna i morgon.

När jag ändå var på Apoteket idag tog jag ut mina sedvanliga vitaminer/mineralet som jag måste äta efter open. Och åh... varje gång jag gör det den här perioden (början av mars) missar jag precis att gå innan högkostnadsskyddet går ner på noll. Så idag gick det lös på 540 kr istället för 200 kr. Inkl. Salvan + lite annat blev det härliga 970 kr. Hmmmm... nu har jag lagt påminnelse i mobilen till nästa år.

Nu ska jag knyta mig, så sov gott och dröm sött!!

Av Annci Hultström - 4 mars 2013 06:49

... och jag är påväg till jobbet nu. Det känns ok faktiskt. Ja, inte skitkul... men ok.

Jag vaknade, pigg, innan klockan och när jag såg mig själv i spegeln var inte ögonen svullna. Det var de den sista tiden innan resan, så semester hjälper helt klart.

När jag flyttade blicken neråt, till munnen, var det fortfarande ingen vacker syn. Men jag tror nog allt att det går åt rätt håll. Och det är bra, för nu JÄVLAR ska jag komma igång med träningen.

Den 11/4 opereras jag alltså, så innan det är det bra om min grundfysik förbättras (läs: existerar).

Efter det väntar 1 månads sjukskrivning (ev kortare beroende på hur jag mår) och då får jag bara ta korta promenader. De första 2 veckorna måste jag gå framåtlutad. Känns som det kan bli en jobbig belastning på ryggen, så även den måste stärkas.

Och vet ni vad?? Jag har 3 kg att bli kvitt åxå... hmmmm... Bacardi breezer innehåller visst kalorier... Så från idag tänker jag åxå lite extra på intaget. Nolltolerans (förutom vid resan till Budapest) på sötsaker, kaffebröd, snacks, alkohol, mjukt bröd, skräpmat - ja, ALL skit alltså. Köpte mängder med ingredienser igår för att kunna göra smoothies till frukost. Har ni några bra recept - hojta gärna till.

Nä, nu är det snart min hållplats så jag måste avrunda.

Ha en finfin dag!!

Av Annci Hultström - 2 mars 2013 15:55

... gör ont och jag känner mig helt off.

När vi var ut för att handla gick jag in på Apoteket. Hon tyckte jag skulle gå till läkaren, men jag vet ju att det inte hjälper eftersom det är virus. Visst, det finns tabletter, men de ska man ta när det bryter ut och inte ett dygn senare. Så det är bara att härda ut.

Gud vad vi hinner mycket när vi vaknat så tidigt. En normal lördag äter vi frulle tidigast kl 10-10.30 och lunchen uteblir rätt ofta. Idag var vi klara med frukosten vid 8, hängde en tvätt, vek en del av det torra, lekte affär och var vid Rotebro handelsplats vid 11. Då var vi hungriga, så det blev donken. Väl hemma har vi lökat. Nu spelar W och H Wii, jag tittar på.

Snart ska jag börja med middagen. Det blir Piccata på fläskfilé med tomatsås. Har aldrig gjort det själv, men tycker om det. Mycket. Så det blir spännande.

Till efterrätt ska W bjuda på fruktsallad har hon lovat. Det ska åxå bli gott!

Ja, sen blir det såklart Mello. Live. I en soffa. I Sverige. Med lördagsgodis. Hmmmmm... gillade "kaoset" vi hade med mat och barn 1100 mil bort bättre. Tror jag.

Önskar er en trevlig afton!!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards