Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg den 12 maj 2012

Av Annci Hultström - 12 maj 2012 00:15

För ett år sedan, just idag, packade jag för träningsresan på Kos - med finaste Marre. Jag var taggad som f*n och fick en toppenvecka.


Hur ser träningen ut såhär ett år senare så? Hmmm.. vänta nu... träning. Måste tänka efter... eh... nä, vet inte vad det är. Jag är sååå kass. Får inte till det efter att jag bytte jobb. Har inte rört en fena sedan jag började där. Gah!!! Måste verkligen bli ändring på det. Ska snöra på mig skorna snarast och byta spår. Ja, inte ikväll då - men väl i morgon hoppas jag.


För två år sedan, just idag, började jag på Adecco. Kom till kunden som tog emot mig med öppna armar. Tänk vad det har hänt mycket sedan dess.


Det är en sak som är så rolig med bloggen, att kunna titta tebax. Men jag vill såklart åxå kunna göra det i framtiden. Det betyder att jag måste bli flitigare på att skriva. Nu var det 8 dagar sedan sist. Jag har helt enkelt inte haft lust, ork och tid. Så nu blir det ett längre inlägg istället. Med en sedvanlig sammanfattning.


Fredag 4/5

Lämnade W i skolan och åkte till jobbet. Vid kl. 13:30 kom H och hämtade mig och vi styrde kosan mot Nyköping och hotell Blommenhof. Incheckningen öppnade kl 15 och vi kom dit... exakt på minuten.


Efter en stund på rummet, för skumpa- frukt och chokladstund, gick vi ner för att inta den eftermiddagsfika som ingick. En underbar blåbärspaj med vaniljvisp. När den var uppäten blev det ett 1,5 timme långt dopp i rummets jacuzzi. Efter det och lite piffande väntade en heeelt underbar 3-rätters. Menyn såg ut som följer:


Fördrink: Mousserande med jordgubbar

Förrätt: Rostad vitlökssoppa med parmachips (GAAAAAALET gott)

Varmrätt: Helstekt fläskfilé med primörer, rödvinssås och smörslungad potatis

Efterrätt: Moccapannacotta med chokladcrunch


Till detta drack jag ett Black Granite Shiraz. Mmmmm...


Kvällen avslutade vi i loungen med drinkar. Behöver jag säga att vi somnade ovaggade?


Lördag 5/5

Vaknade onödigt tidigt, typ kl. 07.30 Låg kvar och lökade, läste tidningen, kollade på TV (vilken lyx, vi bara måste skaffa en TV i sovrummet). Efter 1,5 timme väckte jag H och vi gick ner och åt frukost. Väl på rummet igen somnade vi om. Holy mother så skönt det var.


Kl. 11:30 checkade vi ut och åkte norrut. Mot Kungens Kurva och IKEA. Där reklamerade vi två lådor till vår nya hallmöbel (felproducerade) och köpte ett par saker, för att sedan fortsätta till Täby. 


Wilma blev jätteglad att se oss. Det har f.ö gått väldigt bra, så hon var inte redo att sova hos en vän helt enkelt.


Efter en snabbfika där åkte vi till Täby C och handlade lite kläder åt henne och styrde sedan bilen mot Åkersberga. Lilla stora Tilda skulle firas på 6-årsdagen. God grillmat och trevlig umgänge i timmarna 5 blev det innan vi åkte hemåt.


Även den kvällen somnade jag ovaggad.


Söndag 6/5

Sov tills vi vaknade (logiskt va?) och satte sedan fart med att plocka i ordning lite. Fick även upp lådorna tillhallmöblen + en spegel. Så nu är hallen nästan klar, ska bara upp ett par tapetvåder åxå. Se här...


FÖRE

 


EFTER

 


Lite skillnad i alla fall. Ännu bättre blir det när tapeten kommit upp.


När vi tröttnat på att fixa åkte vi till Kista C. Målet var jacka till H och byxor till mig. Vi lyckades båda två. Otroligt nog. Och tur var väl det, med tanke på att det tog hela eftermiddagen och halva kvällen. Typ.


Måndag 7/5

Jobb, jobb och jobb. Hem, laga mat och sen ila till sista ABC-kursen. Det var lika bra som innan. Bjöd på tårta gjorde de åxå:


 


När jag kom hem hittade jag en liiiten människa, med udda sovstil, i bingen:

 


Tisdag 8/5 - Torsdag 10/5

Finns inte mycket mer att säga än jobb, jobb och åter jobb. Eller jo... vi hade ju Anders från Norge på besök. Han skulle jobba i Sthlm, men fick inget hotell. Då ringde han hotell Hultström och där fanns det en plats kvar. På soffan. Han tog den   .


Fredag 11/5

Efter en dags jobb, med firande av 40-årig arbetskamrat, hämtade jag W. Normalt hämtar H på fredagar, men han var borta idag. Så jag och W fick oss en tjejkväll. Men jag ska vara ärlig, jag var för trött för att göra nåt roligare än att se på film. Hon önskade kasta boll, spela brädspel... men nä... Lite uselt av mig kanske...


Förresten, middagen köpte vi med oss hem och åt ute på altanen. Precis när vi ätit klar kom regnet. Att vi har ett tak hindrade inte den skuren. Nej, då... den letade sig in över halva altanen bara för att det regnade på tvärsen. Hmmm... 5 minuter senare var det över och solen kom igen. Märkligt. Som i Thailand. Typ. Ja, värmen har nästan varit i klass med det åxå. +21 grader, trots moln. UNDERBART!!


Kom f.ö en enorm regnbåge. Som efter en stund förökde sig till två. Se bilden nedan:


Just ja, jag måste ju berätta... Första steget är tagit i resan mot en ny mage. En bukplastik för att få bort mitt hemska häng är påbörjad. Dock kommer det dröja. Inte för att det är långa köer, utan för att jag inte vill göra den innan sommaren. Då får jag inte sola magen, måste ta det superlugnt och kan inte bada på bra länge. Så det får bli efter min födelsedag. Hade önskat att det var klart tills dess... men nä, det blev inte så helt enkelt. Bara att gilla läget.


På måndag ska jag få alla instruktioner hur foton ska tas (skickas till plastkirurgen) och vad jag i övrigt ska göra. Så vill ni följa med på nästa resa, är det bara att haka på nu.


Nä, hörrni... nu är det dags för bingen. Är ju en dag i morgon (idag är mer rätt inser jag nu) åxå. Då kommer mamma & pappa på besök. Sen kommer det en söndag åxå... då blir det Grönan - så länge snö och driv-is håller sig borta.


Önskar en god natt. Sov gott och dröm sött!!



Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14 15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards