Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg den 1 maj 2012

Av Annci Hultström - 1 maj 2012 20:17

... fått igen allt som gick fel igår. Vilket väder. Vilken dag. Jag har tvättat i stora stugan - med glädje. Sovit i solstolen (märks i nyllet). Byggt hallmöbel. Grillat ytterligare en omgång underbar kyckling. Till det potatis- och fetaostsallad. Och faktiskt ett par glas rött. Detta i solen. Känner mig skönt avslappnad. Nu ska jag vika tvätt och sen väntar bingen. Sov gott och dröm sött!!!

Av Annci Hultström - 1 maj 2012 09:30

Det blev vi varse om igår. Såhär skulle vår dag se ut:

  • Vakna
  • Ha jouren + jobba
  • Åka in till kontoret (hämta H på vägen) för att lämna jourtelefonen

Hit gick det bra. Sen skulle vi:

  • Gå till Kungsträdgården och ta ett glas rosé i solen + titta på alla vackra körsbärsträd. Där skulle vi åxå ringa mamma och sjunga för henne, eftersom hon fyllde år.

Men nähä då... inte ett bord fanns att tillgå. Blev snyltad på två tillfällen av folk som nästan sprang omkull mig för att hinna först. Hmmmm... Men träden var fina och varmt var det:

   


Sjöng gjorde vi åxå. GRATTIS mamma!!


Nåja, kvällen skulle fortsätta. Såhär:

  • Vi skulle äta en god, mör köttbit på Jensens. Till detta skulle ett glass gott rödvin drickas.

Suck - bad om mediumstekt. Fick det väl genomstekt och segt som en skosula. Klagade och fick förklaringen att det var medium men att det var köttet som blev så vid medium. Eh... för mig är medium alltid medium oavsett köttbit. Då får man ju bara steka det lite kortare. Nåja, jag fick en ny bit. Som var god. Faktiskt. Och vinet var utomordentligt gott. Black granite. Rekommenderas.


Kändisspottade åxå. Se här, ser ni vem det är:

 

Japp, pappan i Telia-reklamen. Jösses, han hade blivit gammal som gatan. H höll f.ö på att sjunka genom golvet när jag ful-fotade.


Ja, åter till kvällen. Den skulle fortsätta enligt följande:

  • Efter googlande, innan avfärd hemifrån, hittade jag att det skulle vara firande på Riddarholmen resp. i Vasaparken. Därifrån vi var var det lika långt till båda, men smidigare bussresa till Vasaparken. Så den blev det. Där skulle vi njuta av manskör, eld, tal. Detta undertiden som W kunde leka i hoppborg och bli ansiktsmålad. Mysigt värre!

Men nä... inte heller det fick vi till. Allt om Stockholm, som skrivit artikeln om firanden i stan, hade inte gjort någon research i år. Istället hade de gjort det enkelt för sig och använt FÖRRA årets information. Det var alltså inget firande i parken, what so ever. Så vi, ihop med hundratals andra, knatade slokörade därifrån. W försökte med att vi kanske kunde åka till någon annan plats - men tiden var så långt gånget då att det nog var mest aska kvar... Så hemfärd blev det.


Tågresan skulle bli såhär:

  • Direkt när vi kom till centralen skulle det gå ett tåg, som i sin tur skulle passa en buss hem. Allt som allt skulle det ta 45 minuter.

Tror ni det gick som vi tänkt? Nä, just det... Tåget kom, vi fick bra platser, vi busade och lekte "Gissa djur". Men så i Norrviken (två hållplatser hemifrån) stoppades tåget under en längre tid p.g.a vandaler. 6 vakter kom till platsen och fick av dessa från tåget. Väldigt försenade rullade vi vidare och kom till Väsby lagom till att bussen gått. Så det var bara att, huttrande, stå och vänta på nästa.


Så sammanfattningsvis går det att säga att det mest lyckade med dagen var att få komma hem, dra på sig mjukisbyxor, krypa ner i soffan och dra en filt över sig. Typ. Hoppas på att bättre firande en annan gång.


Idag är det ju 1 maj och en underbar vän fyller år.


GRATTIS kära Torhild på födelsedagen!

Hoppas den blir så fin som du förtjänar. Bjussar dig på en bild på våra vackra stjärntulpaner.

Något mer på riktigt får du när vi ses.

 


Jag måste ju nämna helgen åxå. Den var i alla fall kanon. På lördagen kastade vi i oss frukost och styrde bilen mot diverse affärer. Målet var att hitta utemöbler och en ny grill. Vi lyckades med allt det, så eftermiddagen gick till att skruva ihop allt. När H nästan var klar med grillen kom Lotta med familj. Så de var med på invigningsgrillningen. Det blev underbart god kyckling, saftig som aldrig förr. Till det ris, sallad, tzatziki, feta ost, baguetter... mmmm... Vansinnigt gott!!!


Kvällen fortsatte med prat, prat å prat. Kom i säng vid 2-tiden.


Efter en lång frukost på söndagen gick vi upp till Gunnes gård. Där hade de en hoper lamm. 2 av dom hade f.ö rymt och jag hjälpte till att fånga in dom. Sötnosar! Sedan hade de den här kalven åxå. Här drack den för fullt från mamma. Det droppade och och smackade. Lät så gott att jag nästan gick ner på alla 4 och kröp dit jag med.


 


När de hade åkt hem åkte vi till Ikea. Där åt vi först lunch och sedan var tanken att vi skulle få idéer till W´s rum. Gick sådär... de har inte allt var vi tänkt oss, så det blir kanske till att bygga själv (säger händige Manny... typ). Men en sak vi kom därifrån med var en ny hallmöbel + spegel. Ska sätta upp det idag, så bild kommer. Är säker på att jag kommer vara skitnöjd.


Nej, nu ska jag sätta igång med frukost. Börjar kurra i magen. Har ju varit vaken i två timmar... resten sover än. Helt otroligt.


Hörs igen. Inom kort!



Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14 15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards