Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under mars 2010

Av Annci Hultström - 5 mars 2010 22:39

Tycker verkligen att det är SKIT att den där Willy får fortsätta.


Ja, jag pratar Let´s dance alltså. 


Att folk därute röstar kvar honom för att han är en rolig snubbe. För det är han. Men det är inte därför han är där. Då kan han ställa upp i RAW eller nåt. Gillar iofs inte Sauk´s personlighet (känns som en översittare) - men han dansade riktigt jävla bra. Nä, dåligt!!!! Ni som gör så - tänk till. Please!!!


Hoppas innerligt att han åker nästa gång... för de som är kvar nu - borträknat honom - är riktigt bra allihopa. Jag hoppas att Claudia vinner hela rasket. Men det får jag kolla in på ett internetcafé... en varm kväll   .


Nej, nu ska jag hoppa i bingen. Är trött.


Men, mina vänner, vi hörs i morgon igen.


Dröm sött å kissa inte i sängen.

Av Annci Hultström - 5 mars 2010 20:29

... är väskan packad. 8 kg väger den, så det blev inte så mycket ändå. Fast det är iofs bara kläderna... sedan kommer ju skor, necessär, handduk, fenor/cyklop, hårfön, plattång m.m Ja, det slutar väl med att den väger 20 kg ändå   .


Jag har f.ö inte hört något om jobbet. Det tyder jag som att det gick åt skogen. Men... att lyckas på första försöket hade väl varit för bra för att vara sant. Så jag kommer att kämpa på när jag kommer hem igen.


Vi har fredagsmyst här ikväll. Till middag blev det helstekt fläskfilé med klyftpotatis, kantarellsås, vitlöksfrästa champinjoner och smörsvängda sockerärtor. Efter det filmen "Upp". Nu sover Wilma sött, Henrik jobbar undan ett sista ärende och jag kollar på Let´s dance. I sällskap av ett glas vin.


I morgon blir det först lite fix hemma, sen kalas. Efter det direkt till Stinsen. Henrik ska klippa sig och jag fixa naglarna. På söndag blir det fix hemma och därefter middag hos svägerskan med familj. Så helgen kommer RUSA iväg. Det är bra. Då kommer måndagen snabbare!!!


Men trots fullspäckad helg så lovar jag att skriva till er. Såklart.

Av Annci Hultström - 5 mars 2010 10:37

Nä, väskan är inte packad än. Inte jag heller. Fy fan vad svårt det är att helt plötsligt har för MYCKET att välja på. Det var lätt att packa tidigare, då hade jag bara ett par byxor, 3 toppar å 2 klänningar. Typ. Nu är hela sovrummet fullt. Och jag kan inte välja. Rackarns. Men - mina vänner - det är ett rätt angenämt problem !


Nej, nu måste jag fortsätta välja.


Lita på att jag återkommer igen.

Av Annci Hultström - 5 mars 2010 07:43

God morgon på er!


Jaha, vaknade 06:15 idag. När Wilma gick från vår säng (där hon legat å sparkat på migi omgångar sen kl. 03:30) och ner till mor & far. Hade tänkt ha sovmorgon, men det sket sig å det grövsta. Får väl sova middag sen. Men det går iofs inte, för Wilma är ju hemma. Så, jag får vara trött idag... en klassisk småbarnsmamma helt enkelt  .


Dagen ska bestå i att packa. Och vänta. Vänta på samtalet (hoppas det kommer).


Men jag ska börja med frukost. Den vanliga. Knäckemacka med skinka och ett glas mjölk.

Av Annci Hultström - 4 mars 2010 22:15

Nu har jag sammanställt min delmålslista. Den innebär en belöning var 5:e kilo. Så här ser den ut:


Delmål 1: 92 kg (-31,1kg) - en pulsklocka, uppnått:

Delmål 2: 88 kg (-35,1kg) - Klädesplagg (till Valborg?), uppnått:

Delmål 3: 83 kg (-40,1kg) - riktiga löparkläder, uppnått:

Delmål 4: 77 kg (-46,1kg) - "Bara" Överviktig - SPA-dag, uppnått: 

Delmål 5: 72 kg (-51,1kg) - Upplevelse/konsert, uppnått:

Delmål 6: 68 kg (-55,1kg) -  Städhjälp (storstädning), uppnått:

Delmål 7: 63 kg (-60,1kg) - KLAR, Normalviktig - sätta 2 stenar till i vigselringen


Kollar man på vad jag i snitt går ner så borde jag enligt det vara klar i slutet av september. Men nu vet jag ju att det går långsammare vartefter, så jag räknar inte med att vara klar förrän i slutet av året. Om ens det... för många har grymma problem med sina sista kilon. Men jag ska kämpa på. Göra mitt bästa. Mer är jag inte kapabel till.


Nu ska jag lägga mig. Är så trött idag. Rödvinet gör det inte bättre.


Sov gott mina kära läsare, vi hörs i morgon igen. Det vet ni!


Av Annci Hultström - 4 mars 2010 19:10

Det blev köttfärslimpa till middag. Och det ni. Det var en höjdare måste jag säga. Gjorde den med knaperstekt bacon inuti + potatis, kokta grönsaker och champinjonsås till. Längtar redan till nästa gång jag gör det.


Kastade även ihop en fruktsallad. Med färsk ananas. Måste ju börja anpassa oss till det tropiska livet   . Ska äta den som mellanmål med lite glass senare. Mmmmmm...


Måste skicka ut Henrik i förrådet sen åxå. Resväskan måste in. Tänkte börja packa i morgon. För mig är det tidigt. Brukar normalt göra det dagen innan. Men helgen är rätt fullbokad (kalas på lördag, nagelfix + middag på söndag), så det får bli så. Måste hinna torka alla golv åxå. Hmmmm... hinner jag allt det tro?!


Nu ska jag ta och utfodra Wilma med fruktsallad, sen ska hon i bingen.


Vi hörs senare. Som vanligt.

Av Annci Hultström - 4 mars 2010 14:47

Ja, nu är det helg. Känns så i alla fall för Wilma är ledig i morgon å mamma å pappa är här. Ikväll blir det köttfärslimpa å rödvin   .


Idag har jag städat å handlat, mer har inte blivit gjort. Och mer kommer inte blir gjort heller.


Ute snöar det å är -5. Lång vinter det här... ska bli skönt å komma bort. Behöver jag säga det   ??


Pratade med resesällskapet... det har inte    något mer, och alla har gått igenom det, så det bådar gott. Maten stannar i magen åxå och de är pigga. Så nu ska det väl inte bli mer elände!!


Nu ska jag börja med maten, tar väl en stund med köttfärslimpa... Tror jag.


Vi hörs igen.

Av Annci Hultström - 4 mars 2010 07:37

God morgon världen!


Ja, nu när det bara 4 dagar kvar tills vi Å K E R. Det ska bli så ofattbart skönt. Känns lite skumt bara... åka från -10 till +40. En skillnad på 50 grader. Spännande att se vad kroppen tycker om det.


F.ö så går det magsjuka i "familjen-Resvänner". Det började igår och två i familjen har ropat på ulrik   . Så nu hoppas vi att inte detta ska hindra dom att åka... för nu räcker det! En operation vore väl tillräckligt.


Idag ska jag plocka lite här och sen kommer mor & far på besök. De ska hämta Wilma på dagis, tidigare. Det ser hon fram emot. Sedan måste jag åka och handla lite åxå. Mat alltså.


Har f.ö fått ett par kommentarer om delmål. Många bra tips. TACK snälla ni för dom. Ska göra delmålslista.


Nej, nu ska jag göra ett par knop här. Men vi hörs igen under dagen. Då får ni se min delmålslista åxå.

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards