Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg den 28 mars 2010

Av Annci Hultström - 28 mars 2010 17:40

Nu har vi anlänt till Krabi och eftersom det fanns gratis trådlöst internet på hotellet så bjuckar jag på ett extra inlägg   .


Kl. 6 i morse ringde Henriks mobil. Jag snoozade och inväntade att min åxå skulle ringa. Men det hände aldrig nåt. Så jag kollade på den och insåg att kl bara var 5. Henriks telefon hade ställt om sig automatiskt till sommartid. Trots det så somnade jag inte om...


Henrik vaknade vid 6 och Wilma väckte vi vid 7. Kl 7:30 skulle vi bli hämtade... men icke. 2 samtal senare (kl. 7:50) stod taxin där. Fylld till bredden. Hur hade chauffören tänkt var det stora frågan?! Det slutade med att 2 fick sitta i fram och 2 fick stå bak på trappsteget upp till flaket. Totalt var vi 18 pers i en bil för 12. Packningen lades på taket i en oförklarigt stor hög. Tack å lov bands det fast med rep. Så allt kom i alla fall med.


Båten väntade så vi hann med den och c:a 10:20 anlände vi till Krabi pier. Där väntade en taxi som körde oss till hotellet. Det är ett ok hotell, men ett mycket slitet och udda poolområde. Men för ett par nätter går det bra.


När vi packat upp lite körde hotellets personal oss ner på stan. Målet var lunch. Och efter en stunds letande hittade vi en italiensk pizzeria. God mat. Efter det blev det lite shopping, men sen hägrade poolen. Så vi åkte hem igen. Barnen hoppade och for i poolen och vi slöade lite. Men så föll Wilma så det blev ett hål på knät, med blodvite å allt. Så då ville hon inte mer och vi slöade på rummet ett tag. Hon kollade på film, Henrik duschade m.m och jag sov faktiskt lite. Var helt slut. Sen åt vi middag på hotellet. Billigast hittills. 210 bath (c:a 50 kronor) för vitlöksbröd (med fisk på - skumt), 3 maträtter och 2 läsk. Helt otroligt! Efter det tog vi en prommis ner till stan och kvällsmarknaden. Tyvärr fanns inget av det vi skulle ha (skor + pikéttröjor), så vi åkte hem. Fick veta då att det inte finns den typen av shopping här, utan vi måste till Ao Nang för det. Så i morgon åker vi dit.

Ringde familjen Z för att fråga om råd och de sa att det fanns massor där. Då erbjöd de sig att ta Wilma under tiden. Nice! Tackade inte nej . Så vi åker dit och lämnar henne, sen shoppar vi loss. Ev. åker vi till Big C och Lotus på kvällen. Vi får se om vi behöver och orkar.


Kan förresten säga att Krabi town är mer av en thaistad. Inte alls sådär turistigt som Phuket, utan mer genuint. Det är nice! Och billigt åxå... boende går att hitta för 150 bath/natt (knappt 40kr/natt), inkl. gratis internet och varmvatten. Bra att veta om man vill resa billigt .


Nu ska vi sova. Men vi hörs igen, var så säkra!!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards