Livets resa - på mitt sätt!

Direktlänk till inlägg 22 mars 2019

Kära hjärtanes...

Av Annci Hultström - 22 mars 2019 20:23

... vad tiden forsat fram. Det har gått 10 dagar sedan senaste inlägget. Galet. Trodde det gått 5 dagar. Typ. Men, nä...


Kör väl en update, som sist.


Onsdag 13/3

Efter en bra jobbdag, träffade jag en vän för middag på "byn". Vi har träffats genom skolan (W gick i samma klass som hennes dotter innan hon bytte skola), men det var första gången vi sågs på det viset. Och det gör vi om. Mycket trevligt!


Torsdag 14/3

Hann klart alla mina "måsten" på jobbet. Skön känsla. Började även duka upp för fredagens firar-lunch.


Väl hemma möttes vi av ett vansinnigt finstädat hem. De hade bäddat rent också dagen till ära. Ljuvligt!

 



Middagen bestod av kesoplättar med hallon (till mig... resten fick pannkaka). MUMS!

 


På kvällen var vi med Sirap till veterinären. Vi fick inte bukt på svarthakan (typ ungdoms acne på katter) han haft i drygt 2 veckor, trots tappra försök med tips vi fått av FirstVet. De rakade hakan, skrev ut kortisontabletter (samma som W ätit, men i lägre dos... lustigt) och uppmanade till fortsatt tvätt. Det har gett resultat. Nu är han bra :-)


Han var så duktig och fick massor av godis i belöning.


Fredag 15/3

Ägnade hälften av arbetsdagen åt att fixa för firar-lunchen. Kl. 11:30 var det klart och alla 50 gäster trillade in.

 


Maten hade vi tagit från Stockholm catering. Det var andra gången vi använde dem och WOW. Så gott och fantastisk service.


Innan vi satte oss till bords sa vår VD några ord. Han vände sig till mig, min närmsta kollega och IT-snubben och tackade för ett mycket bra utfört arbete. Han var imponerad över hur smidigt hela projektet gått. Blommor och vin fick vi som tack. Jag blev mycket överraskad och sååå glad! För det kändes i hela kroppen att det gått bra och att då bli uppmärksammad för det kändes super!


   


Lördag 16/3

Vaknade tidigt. Gjorde banankakor till frukost. Så gott!

 


Sen åkte jag och klippte mig. Blev inte jättenöjd, så bild får ni inte. Än. Det måste växa ut först... ;-)


Väl hemma igen gjorde jag bananplättar till resten. Även kisse fick. Såklart.


Själv åt jag mellis i form av ett halv äpple och en banan. En väääääldigt liten banan. Så söt att jag knappt ville äta upp den.


Efter det slöade vi fram tills vi åkte på middag hos Hege & c/o. En mycket, mycket trevlig kväll. God mat, spel och en massa skratt.


Söndag 17/3

Dag 2 på nedtrappningen inför den kommande fastan. Med tanke på det ihållande ösregnet höll vi oss inne hela dagen. Lökade runt och kollade film. En lång film. Schindlers list. 3 tim 17 min. Ska ju vara en bra film, men se det tyckte inte vi. Alldeles för seg, med för många sekvenser där ingenting hände. Men nu har vi sett den i alla fall.


Måndag 18/3

Tidernas jävligaste huvudvärk. H-E-L-A dagen. Skyller allt på första fastedagen. När jag kommit hem tog jag en tablett och lade mig för att vila. Toksomnade och vaknade 1 tim 15 min senare. Med samma huvudvärk. Fanns inte en chans att klara att gå på kören, så jag ställde in.


Tisdag 19/3

Jobbade, kom hem, kastade ihop middag till W och drog sedan på "kurs" med H. Den hette "Älskade, förbannade tonåring". Mycket bra kurs. Detta var första gången av 5. Ser fram emot nästa gång.


Onsdag 20/3

Åt lunch. Första på några dagar (fastan ni vet). Det bidde fruktsallad. Mmmmm..

 


Efter jobbet var jag till VW i Täby för att få vår bil värderad. Funderar på att köpa en ny (den är ju till åren nu), men inser att vi nog väntar lite.


Torsdag 21/3

Hmmmm... igår. Vad gjorde jag då? Jo, jag åt middag. Wohoooo (fastan ni vet)!! Det bidde rotsaker i ugn, med kyckling och tzatziki. Den gjorde jag på Larsa's grekiska, fettfria, yoghurt. Blev såååå bra! Rekommenderar den varmt.


Och vips var vi framme på idag, fredag 22/3.

Efter en bra jobbdag kom jag hem och råddade Liba-pizza.

 

Galet gott! Alltid. Rekommenderar även det varmt.


I morgon ska vi på shoppingtur, sen vete17.


Jaha, det var det... Jag har skrivit samtidigt som jag kollade på Let's dance, så det tog mig 2 timmar att skriva det här. Phu. Men jag fortsätter...


Hur mår jag då? Betydligt mycket bättre kan jag säga. Men det beror inte på KBT-psykologen. Honom har jag "sagt upp". Nä, det är tack vare självhjälpsböcker och ett ändrat tankesätt. Så jag fortsätter läsa och tänka "rätt". Jag tar hand om mig och göra saker jag tycker om. Har bl.a anmält mig till en yinyoga-kurs. Den börjar om ett par veckor och jag läääängtar. Sen har jag ju träningsresan att räkna ner till. Som jag längtar!!!!! Säkert hjälper ljuset till också. Och att jag "vann" mot kliniken har haft en stor inverkan. Upprättelsen har gjort underverk för det hela. Det betydde massor. Och helgen med Torhild, wow!


Ja, ni hör... jag börjar kravla mig upp :-)


Och vikten har jag tagit tag i. Vill tillbaks till den vikt jag hade när jag bröt fotfan. Och gärna lite till. Drömmen är ju att tappa det som saknas ner till normalvikt. 


Efter min GBP valde min kropp att stanna på 73kg. Där låg jag  +- 1-2 fram tills jag bröt foten (nästan 6 år senare). Men nu jävlar.


Till min hjälp har jag gjort en delmåls-bild. Där har jag redan kryssat i de 4 första rutorna. Till träningsresan hoppas jag ha kryssat 3 rutor till. 3,3 kg på drygt 2 månader. Det fixar jag va?

     


Nä, hörrni... Nu ska jag äta nåt litet och sedan leta mig mot bingen.


Bjussar på några kloka ord och önskar God Natt!





 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annci Hultström - 16 april 2019 20:51


... tisdag. 2 arbetsdagar kvar den här veckan, sen 4 dagar ledigt. Det ska bli skönt. Inte för att jobbet suger eller så. Nä, det är solen med tillhörande promenader som lockar mig :-)   I söndags gjorde vi verkligen ingenting av nytta. Slöade he...

Av Annci Hultström - 13 april 2019 20:57

... vecka passerat. Igen. Alltså, var tar tiden vägen?   Vad har då hänt? Ja, den har väl sätt ut ungefär som förra veckan.   Lördagen: Lite vet ni. Fortsättningen var grillande. Årets första. Och oj, så gott!   Söndag: Långpromenad, s...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 19:18

... lördag börjar rundas av. Vad har då hänt? Jag tänkte först att den varit förjävla slö, men när jag tänker efter så har det hänt en del trots allt. Frukosten åts inne, sen gjorde vi vår på baksidan. Dvs tog fram utemöbler, torkvinda, cyklar os...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 09:27


... och sol. Ett gammalt vinterprat på radion. Snart frukost. En bra start på helgen. Eller iofs, den började ju redan igår med min egodag och planeringsmiddag hos vänner. Tacos blev det. För att ha 100% koll tog jag med egna ingredienser... kyck...

Av Annci Hultström - 5 april 2019 16:34

... inte helt som förutspått, men nästan. Efter frukosten drog jag på musik, dansade mig fram i en undanplockningssession, hängde en tvätt, läste lite, åt lunch och pw:ade ner till massagen. Det var gudomligt skönt. Somnade tillåmed en sekund...

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2019 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards