Livets resa - på mitt sätt!

Direktlänk till inlägg 24 juli 2015

Alltså...

Av Annci Hultström - 24 juli 2015 23:15

...hur faaaaan kan tiden gå så fort? Till å med tiden på jobbet går fort. Har att göra konstant trots att det är sommar och borde vara lugnare. Nåja, det är opåverkbart och därför är det bara att gilla läget. Ja, att det går fort alltså. Inte att jag har att göra på jobbet, det uppskattas.


Vad har då hänt sen sist? Tja… vi tar det från början.


Fredag 10/7

Det bidde alltså middag på Tiger. Gott, så gott. Precis som vanligt. Efter det lökade vi hemma. Med bubbel för att fira jubilarerna.


Lördag 11/7

Var en sväng till Gunnes gård och efter det åkte vi till Täby C för lite shopping. När vi kom hem grillade vi och bara var. En bra dag.

 


Söndag 12/7

Åkte in till stan och gjorde nåt av det bästa på länge… ”Ocean bus”. Googla det vetja. Det är en sightseeingtur av rang, på både land och vatten. Ja, precis. En amfibiebuss. Såååå coolt. Och Max, den underbara guiden, gjorde det hela till en komedi. Jag skrattade så tårarna rann emellanåt. Rekommenderas mycket, mycket varmt! Efter det åt vi lunch på TGI i Kungsan, tog en promenad i Gamla Stan och vände sedan hemåt för ytterligare en grillmiddag.

 


Måndag 13/7

Den dagen tillbringades på Gröna Lund. Och bara på Gröna Lund. Tänk att barn aldrig får nog… ;-) Men trevligt var det. Och inte en droppe regn fick vi heller. Bara det var ju nåt att glädjas åt.


När vi kom hem kl. 21 åt vi middag (färdigköpt sådan) och sedan dök vi i säng. Jobb väntade trots allt nästföljande dag.

   


Tisdag 14/7

Jobbade, kom hem till ett öde hus (man vänjer sig fort vid liv och rörelse), körde yoga och ”dog” i soffan.


Onsdag 15/7

Jobbade och träffade därefter pt:n. Han ville att vi skulle ses för att kunna utröna varför jag får upprepade problem hela tiden. Han kom fram till att jag gör allt rätt när det gäller träning, så en röntgen bör fixas. Kanske är något annat fel. Kvällen bestod av städning, packande och soffanhäng.


Torsdag 16/7

Jobbade och körde AW med kära kollegan. Det bar av till Sumpan och The Public Cava bar. Vi avslutade med ett glas rosé på hennes balkong. Mycket gott. Och trevligt. Blev hämtad av H & W. Väl hemma packade jag klart innan jag kröp till kojs.

 


Fredag 17/7

Packade det sista, tog W med till jobbet och efter dagens slut blev vi hämtade av H. Därefter styrde vi kosan mot Rådmansö och Guldstället. Familjen J’s sommarnöje. Väl där bidde det ett glas rosé i solen och efter det for vi till skogs. Viltsafari på Samstorp. Urhäftig upplevelse. Vi satt på ett släp bakom ett terränggående fordon som sedan tog oss runt ägorna och visade alla (typ) 100 djur. Det var olika hjort-sorter, Vinsenter, mufflon-får, vildsvin, en folkilsk get m.m En riktigt trevlig upplevelse. Framförallt att få mata dem. Vissa åt ur handen och kom därmed väldigt nära. Kvällen slutade med sen middag och vin. Inomhus. Värmen fanns liksom inte. Heller.

 

p.s Ni ser bilden på mig & ankan... den tog Sara och skickade till mig med texten: "Två ankor på samma bild". Jojo... ska nog hämnas på nåt vis.


Lördag 18/7

Efter sovmorgon och brunch blev det loppis-rundtur. Gjorde en massa bra kap. Bålskål med 12 muggar och slev, bak-tidningar, en tröja, bakformar, tårtfat m.m Kände mig urnöjd. Väl hemma bara var vi. Åt. Åt. Och åt. Middagen blev faktiskt inte förrän 22.45 Det är nog det senaste ever. Men då somnade vi inte hungriga i alla fall ;-)

 


Söndag 19/7

Efter ytterligare en sovmorgon, med tillhörande brunch, stack vi iväg och körde gokart. W, C, S och H hade gjort det förr, men inte jag, V eller A. Så det blev en upplevelse för oss. Riktigt kul. Trodde jag skulle bli åksjuk, men nä… bara kul! Fick liksom djävulshorn i pannan. Väl hemma åt vi tidig middag och sedan packade vi ihop och vände hemåt. Tyvärr. En mycket trevlig, avkopplande och skön helg.

 


Måndag 20/7

Kom hem, sprang, åt middag och började städa undan. Tog mig även an köksskåpen. De har haft behov av rensning ett tag och nu var det dags. Ska nämligen få köket lite tillfixat och tänkte att det kunde underlätta om de som ska byta luckorna kan öppna skåpen utan att bli anfallen av utfallande saker.


Tisdag 21/7

Började dagen med läkarbesök. Hon var helt med på min linje att få till en röntgen, så remiss är nu skickad för en MR. Den hoppas jag ska vägleda oss vidare i jakten på mitt problem. Efter det väntade jobb. Tanken var åxå att jag skulle gått på yoga, men mådde räv så det avbokade jag faktiskt. Så efter att det sista var fixat i köket (inför montering av ny luckor och ny bänk på onsdag) intog jag soffläge resten av kvällen. Behövdes verkligen.


Onsdag 22/7

Vaknade lätt mör, frusen och med en aning huvudvärk. Får vänta och se vad det blir av det… kollegan mår åxå räv… *suck*. Körde trots det till jobbet för en flitig dag. Påväg hem stannade jag och handlade lite på ÖB. Sen fick jag ÄNTLIGEN komma hem och se vårt nya kök. Och oj, så fint! Men… vilka jävla klåpare. De hade skruvat handtagen så hårt in i luckorna att lacken spruckit på samtliga dörrar. På en av dörrarna lossnade färgen när vi öppnade dörren. Jag ringde på en gång och de ska kolla på det på fredag.

 


Torsdag 23/7

Efter jobbet hämtade jag upp W och åkte till centrum för lite shopping. Present till Cissi skulle köpas. Hon har fyllt år och ska firas i morgon fredag. Det blev även skor till W. 3 par på Deichmann’s rea. Ordinarie pris var 827 kr. Vi betalade 138. Det tyckte jag var bra J Efter det köpte vi mat med oss hem och när den var äten pysslade jag lite… vad får ni se sen.


Fredag 24/7

Idag alltså. W var med mig till jobbet och när vi slitit klart för dagen hämtade H upp oss för vidare färd mot Cissi & c/o. Där bjöds vi, som alltid, på gott att äta (och dricka), massor med prat och trevligt umgänge. Nu väntar bara sängen… måste vara pigg i morrn. Då blir det en lååååång dag med massor av trevligheter. Vad? Det återkommer jag om.


Ja, det var mina dagar… som blev veckor. Tack till er som kikar in varje dag, trots avsaknaden på inlägg. Jag hoppas att jag snart får mer ork, tid och lust att skriva.


Sov gott!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annci Hultström - 16 april 2019 20:51


... tisdag. 2 arbetsdagar kvar den här veckan, sen 4 dagar ledigt. Det ska bli skönt. Inte för att jobbet suger eller så. Nä, det är solen med tillhörande promenader som lockar mig :-)   I söndags gjorde vi verkligen ingenting av nytta. Slöade he...

Av Annci Hultström - 13 april 2019 20:57

... vecka passerat. Igen. Alltså, var tar tiden vägen?   Vad har då hänt? Ja, den har väl sätt ut ungefär som förra veckan.   Lördagen: Lite vet ni. Fortsättningen var grillande. Årets första. Och oj, så gott!   Söndag: Långpromenad, s...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 19:18

... lördag börjar rundas av. Vad har då hänt? Jag tänkte först att den varit förjävla slö, men när jag tänker efter så har det hänt en del trots allt. Frukosten åts inne, sen gjorde vi vår på baksidan. Dvs tog fram utemöbler, torkvinda, cyklar os...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 09:27


... och sol. Ett gammalt vinterprat på radion. Snart frukost. En bra start på helgen. Eller iofs, den började ju redan igår med min egodag och planeringsmiddag hos vänner. Tacos blev det. För att ha 100% koll tog jag med egna ingredienser... kyck...

Av Annci Hultström - 5 april 2019 16:34

... inte helt som förutspått, men nästan. Efter frukosten drog jag på musik, dansade mig fram i en undanplockningssession, hängde en tvätt, läste lite, åt lunch och pw:ade ner till massagen. Det var gudomligt skönt. Somnade tillåmed en sekund...

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Skapa flashcards