Livets resa - på mitt sätt!

Direktlänk till inlägg 16 november 2014

Så är helgen...

Av Annci Hultström - 16 november 2014 20:25

... snart till ända. Den var bra, men jag önskar att jag finge må helt bra.

Jag är mer än lovligt svullen (väger 3 kg mer idag än igår), galet trött, har en "tjej-mage" som värker och känner mig helt ur form. Och precis just nu känns det som jag ska brinna upp. Feber?! Ja, kanske... vet inte.

Så fort jag ätit börjar jag må illa åxå. Kan vara den svullna magen som trycker på nåt... Hmmmm... Nåja, nu skiter vi i det och tar helgens bravader istället.

Optikern var det ja... min syn har försämrats sedan januari. Behöver glasögon både för långt håll och läsning. Inget allvarligt, men hon ansåg att det var tillräckligt för att det kunde orsaka de rinnande ögonen.

Kollade lite på bågar, men hann inte avsluta. Bowlingen väntade ju. H vann, W kom tvåa och jag kom således sist. Jag vill gärna skylla det på att klotet var på tok för tungt... men jag vet inte om det gills!?!

När det är dags för sista slaget har man ju tre försök på sig. Det missade vi och jag råkade slå en av W's gånger. Då visade hon sin mest bortskämda sida. Och det fick oss att lacka ur och skita i bion som var bokad efter.

Hon har det för bra, men inser inte värdet i det stundvis. Så även om vi alla brev drabbade var det det enda rätta att göra.

Men middag blev det i alla fall. På Jensens. Jag var galet sugen på ribs men portionerna var gigantiska, så de var snälla nog att låta mig beställa från barnmenyn. Och med det följde roliga namn på maten. Så igår, kära vänner, åt jag Dinosaurieben. Mums!

På bilden ses skelettet som blev kvar ;-)

Väl hemma igen kollade vi film. Eller ja, de andra två. Själv halvsov jag i soffan. I flera omgångar. Hela kvällen. Ändå somnade jag utan problem vid 23-tiden och sov till kl 8 i morse.

Då gjorde jag frulle. Sen åkte jag och W till min kollega som så snällt lät W rida. Som hon njöt. Och jag med för den delen. Härliga djur!!

Ice hette han pållen. Lugn och fin. Hon sa att vi kunde komma så ofta vi ville. Det gjorde att W studsade uppåner av lycka. Så det får helt klart bli fler gånger.

När vi kom hem vilade jag lite (helt slut... igen), sen stack jag och tränade. Ett core-pass bidde det. Skönt.

Nu har vi nyss ätit middag. Mango chutney-glaserad kyckling. I ugn. Till det: kokta morötter, potatis, gelé och en sås på skyn. Vansinnigt gott!!!

Nu blir det nattning av barnet. Sen soffan och tidigt i säng. Man vet ju inte, plötsligt hjälper det kanske att sova.

Men förresten... måste ju visa mina nya ögonskuggor:

Köpta på Inn&Finn. För 29kr/st. Helt galet billigt. Återstår att se om de är bra.

Köpte även en superfin ljuslykta till kollegan. Som tack för hästandet. Lite rostigt utseende och ca 35 cm hög. För 89kr. Som hittat. Bra affär det där.

Nej, nu - nattande! Sov gott och dröm sött!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annci Hultström - 16 april 2019 20:51


... tisdag. 2 arbetsdagar kvar den här veckan, sen 4 dagar ledigt. Det ska bli skönt. Inte för att jobbet suger eller så. Nä, det är solen med tillhörande promenader som lockar mig :-)   I söndags gjorde vi verkligen ingenting av nytta. Slöade he...

Av Annci Hultström - 13 april 2019 20:57

... vecka passerat. Igen. Alltså, var tar tiden vägen?   Vad har då hänt? Ja, den har väl sätt ut ungefär som förra veckan.   Lördagen: Lite vet ni. Fortsättningen var grillande. Årets första. Och oj, så gott!   Söndag: Långpromenad, s...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 19:18

... lördag börjar rundas av. Vad har då hänt? Jag tänkte först att den varit förjävla slö, men när jag tänker efter så har det hänt en del trots allt. Frukosten åts inne, sen gjorde vi vår på baksidan. Dvs tog fram utemöbler, torkvinda, cyklar os...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 09:27


... och sol. Ett gammalt vinterprat på radion. Snart frukost. En bra start på helgen. Eller iofs, den började ju redan igår med min egodag och planeringsmiddag hos vänner. Tacos blev det. För att ha 100% koll tog jag med egna ingredienser... kyck...

Av Annci Hultström - 5 april 2019 16:34

... inte helt som förutspått, men nästan. Efter frukosten drog jag på musik, dansade mig fram i en undanplockningssession, hängde en tvätt, läste lite, åt lunch och pw:ade ner till massagen. Det var gudomligt skönt. Somnade tillåmed en sekund...

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2014 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Skapa flashcards