Livets resa - på mitt sätt!

Direktlänk till inlägg 26 juni 2013

Nu gör jag...

Av Annci Hultström - 26 juni 2013 20:43

... ett nytt försök med mitt jätteinlägg. Så bunkra upp med dricka och chips   


På onsdagen åkte vi alltså norrut. Efter några timmar blev vägen mindre. Och mindre. Och mindre. Och tillslut stod dom där, de 4 soptunnorna som talar om att man ska svänga ner på den sista lilla vägen ner till sjön.


Väl framme blev det ett par glas (för mycket) med rosévin och en faslig massa prat.


Dagen efter, efter en lång frukost, åkte jag och Tina in till Njurunda för att handla all mat. Och lite annat.


Väl tebax blev det lökande i solen. Lite senare skrubbade ungdomarna potatis (se vilken underbar bild jag fick till), småtjejorna lekte och vi andra lökade lite till.


Efter middagen blev det badtunna och sjöbad. Underbart!!


Vips var det midsommarafton. Efter en god frukost band jag och Sanna kransar. Sen gjorde vi oss klara för att åka till Skatan. Där blev det dans runt midsommarstången och därfter lunch i solen. Den bestod av en en helt gudomlig räkmacka med rosévin (såklart) i solen. Som vi njööööt!!


Tebax i paradiset kastade sigsmåttingarna i plurret med sina finklänningar (knasfior). Vi andra lökade (vi är rätt bra på det emellanåt). Sen gjorde vi ordning klassisk midsommarmat. Inklusive en mycket välgräddad Jansson (herregud, man kan väl inte komma ihåg allt?!). Den blev iofs rätt god ändå, så färgen kvittade.

   


Efter maten dumpade jag grovt och lade mig en stund på kökssoffan. Utsikten var fin... Fina Tina åt ett håll och sjön åt ett annat. Tror f.ö att det var Jäger-nubben som var boven till det. Inte mängden (för den var sparsam), utan spriten i sig.


Kvällen slutade lugnt... eller så lugnt det går med en dryg bonnläpp på besök. Han tyckte kvinnan skulle stå i köket och bara hans jobb var viktigt här i världen. Han kör grävskopa. Joråsörrusåatt... Hans svärmor bad om ursäkt å hans vägnar dagen efter... *suck*.


Dagen efter ja... den blev lugn. Igen. Vi gick till granngården där de har en del djur... så det blev pussande på både får, kaniner, hundar och katter. Efter en fika knatade vi hem igen och lökade. Igen. Detta alltmedan Sanna putsade fönster. Bra fördelning där   . På kvällen blev det grillmiddag. MUMS!! 


Middagen avslutades med att grilla marschmallows. Över både eld och ljus. Och jag kunde inte låta bli att trycka till... så ett litet krig uppstod. Jag vann. Tror jag.


Ja, så var det dags för bad i tunnan igen. Och en avslutande dusch i uteduschen. Det är fantame det mest ultimata sättet att duscha på. Ute. Med den utsikten. Me love!!!!!

 


Ja, sen var det bara hemresan kvar. Tyvärr. Tina skickade med oss lite kvarvarande mat. Det var bra, för jag blev hungrig i köerna och tog mig en brieostmacka. Bara sådär. Bakom en gammal fin, men stinkande, bubbla.


Passerade f.ö Blåkulla. Så nu vet jag exakt vart jag ska köra den dagen kvasten inte startar...   


Ja, det var min/vår midsommar. En helt galet underbar sådan.


TACK underbara Tina, Micke, Tilda, Vic & Sanna för att vi fick dela den med er. Puss & kram   

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annci Hultström - 16 april 2019 20:51


... tisdag. 2 arbetsdagar kvar den här veckan, sen 4 dagar ledigt. Det ska bli skönt. Inte för att jobbet suger eller så. Nä, det är solen med tillhörande promenader som lockar mig :-)   I söndags gjorde vi verkligen ingenting av nytta. Slöade he...

Av Annci Hultström - 13 april 2019 20:57

... vecka passerat. Igen. Alltså, var tar tiden vägen?   Vad har då hänt? Ja, den har väl sätt ut ungefär som förra veckan.   Lördagen: Lite vet ni. Fortsättningen var grillande. Årets första. Och oj, så gott!   Söndag: Långpromenad, s...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 19:18

... lördag börjar rundas av. Vad har då hänt? Jag tänkte först att den varit förjävla slö, men när jag tänker efter så har det hänt en del trots allt. Frukosten åts inne, sen gjorde vi vår på baksidan. Dvs tog fram utemöbler, torkvinda, cyklar os...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 09:27


... och sol. Ett gammalt vinterprat på radion. Snart frukost. En bra start på helgen. Eller iofs, den började ju redan igår med min egodag och planeringsmiddag hos vänner. Tacos blev det. För att ha 100% koll tog jag med egna ingredienser... kyck...

Av Annci Hultström - 5 april 2019 16:34

... inte helt som förutspått, men nästan. Efter frukosten drog jag på musik, dansade mig fram i en undanplockningssession, hängde en tvätt, läste lite, åt lunch och pw:ade ner till massagen. Det var gudomligt skönt. Somnade tillåmed en sekund...

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards