Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg den 14 februari 2011

Av Annci Hultström - 14 februari 2011 15:30

Jag ska ju som sagt på fest på fredag och den stora frågan är då... Vad ska jag ha på mig?? Klicka på bilderna för att se de i större format.


Nr. 1

  


Nr. 2

   (fler bilder HÄR)


Skulle jag ta nr. 1 så känner jag själv att det nog behövs en liten kort kavaj/bolero (var kan jag hitta en passande sådan är då en följdfråga??). Känns lite naket annars. Men den är ruggigt cool.


Nr. 2 är fin som den är, men axelbandet går att ta bort.


Skor är ett dilemma... har ett par (de jag hade på fest i september), men klacken är så grymt hög och jag orkar helt enkelt inte gå med de en hel kväll. Så där måste jag ta mig en funderare. Hade kunnat tänka mig ett par höga stövlar. Kanske får ge mig ut i affärerna helt enkelt.


Ja, kom igen nu - HJÄLP mig välja!


Tack på förhand!

Av Annci Hultström - 14 februari 2011 15:00

Nu är dagen snart (??) över. Jag mår inget vidare faktiskt. Gör ont när jag hostar. Ringde för säkerhetsskull till min sjukanmälan och förvarnade. Men jag ska göra allt i min makt för att inte bli sjuk. M.a.o ska jag ägna kvällen åt att SOVA. Och dricka päronkonjak. Det tror jag är bra. Eller?!


I julklapp fick jag ju en ring, som jag ska få deisgna själv. En f.d kollega till H har blitt silversmed. Nu har jag tagit tag i det. Det blir en 12 mm bred silverring (1 mm) tjock. Lite kantig. Ungefär som denna:

  

(bild från google)


Den ska åxå graveras med en text som betyder mycket för mig. Men det ber jag att få återkomma om. Lite håller jag för mig själv tills den är klar.


Varje måndag får vi en blomstergrupp att sätta på disken i repan. De är alltid grymt fina och påhittiga. Men idag, då vet jag inte vad som hände. Den var iofs jättefin med röda rosor och röda nejlikor. Men mitt i detta hade de satt ett rött tyghjärta, med vit spetskant och texten "I Love You". Eh, hur tänkte de? Till ett företag? Nä, kändes inte bra. Så hjärtat åkte bort. Tacky helt enkelt. Tyckte jag.


Nä, nu avslutar jag. Ska peta i mig ett mellis. Men vi hörs säkert en sväng senare.


Ha en fortsatt bra dag!

Av Annci Hultström - 14 februari 2011 09:15

God morgon alla fina läsare!


Jag vill börja med att önska er en riktigt:


 "Happy Valetine´s day"

     


Hoppas ni får en mysig dag!


När jag googlade på "hjärta" fick jag upp dessa två sammanlänkade hjärtan och jag tänkte genast på min älskade man. För dessa två hjärtan hade vi som tema vid vårt bröllop. Det var med på inbjudan, kyrkoprogram, festprogram och tackkort. Vårt signum liksom. Minnen... mmmm... Jag älskar dig Henrik!!!!


Hur ska ni fira dagen då? Personligen blir det ett vääääääldigt lugnt firande. Det blir 3-rätters middag och säkert en film. Mer räcker inte min ork till. Jag är inte pigg, men på benen. Jag är på jobbet, men är kronförkyld. Hostar och har mig. Dock känns det nog bättre idag. Tror jag. Svåridenfierat hälsoläge helt enkelt.


Nu ska jag hämta en kopp thé. Får för mig att det hjälper.


Ha en fin dag tills vi hörs igen! KRAM till er alla!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards