Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg den 8 februari 2011

Av Annci Hultström - 8 februari 2011 21:32

   Efter en grymt god Pasta Bolognese önskade tösen att se på TV istället för att spela Wii. Så det fick bli så. Efter nattning kollade jag, som förutspått, på "Halv åtta hos mig" och därefter såg jag å maken på "Apan":


En MYCKET udda film, med ett MYCKET udda slut. Vi blev båda sittandes som fågelholkar. Är nog benägen att hålla med Ronny Svensson. 2 solar. Inte mer. Verkligen inte mer.


Nu väntar bingen. Ser i kors av trötthet. Vill ju vara lite utvilad i morgon när jag ska på galej. Eller galej och galej... det är väl att överdriva. Jag ska på ansiktsbehandling och middag med Linda. Ska bli så skönt. Avslappnande. Tjejigt. Alldeles jätte-behövligt.


Appropå behövligt - älskade maken kom med blommor idag. Bara för att jag var så duktig igår. Och pratade inför en massa folk alltså. Det gjorde mig glad.


Nej, nu - sängen!


Önskar er alla en god natt. Sov gott och dröm sött. Det ska jag. Hoppas jag.

Av Annci Hultström - 8 februari 2011 15:00

... timme sov jag inatt. Så skönt!! Ska göra om det idag tänkte jag. Då blir jag kanske helt frisk - för idag mår jag mycket bättre än igår.


Idag känns det som en helt förvirrad dag. Alltså, jag har koll på allt, men det känns som att så fort jag påbörjat nåt så har något annat kommit emellan. Och mitt i det en kräksjuk med kaskadspyor och en annan som tuppade av så jag fick ringa ambulansen. Oh, what a day!!


När jag kommer hem idag ska jag fixa middag , kasta in en tvätt och därefter spela Wii med W (H ska iväg och klippa sig... välbehövligt, han börjar se ut som en liten farbror). Köpte ett nytt spel häromdagen. Är 25 olika femkampsgrenar. Har inte riktigt fått grepp om det ännu, men det tar sig nog. Sen när hon sover blir det tveklöst "Halvåtta hos mig". Bara älskar det programmet. Helge Skoog när han är som bäst.


Nä, nu ska jag tala in ett nytt meddelande i vårt samtalsstyrning. Men vi hörs igen. Senare. Önskar en fortsatt bra dag tills dess.

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards