Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg den 16 januari 2010

Av Annci Hultström - 16 januari 2010 19:27

 Fick ytterligare kommentar, på kommentaren...


Ja förstår det mesta.... Men jag förstår fortfarande inte varför du väljer att "testa" onyttiga grejer. Tänk om du inte hade mått ett dugg dåligt när du ätit kanelbullen?? Då hade du ju troligen fortsatt att äta bullar då och då. Eller jag kanske är helt ute och cyklar här?
Det var det min kommentar grundade sig på...
Jag förstår att du inte har en aaaning om vad du tål förrän du testat. Jag förstår också att du måste var jättesugen på onyttigheter emellanåt.
Åhh.. jag vill sååå gärna att det ska gå bra för dig. Kram.

 

Gulliga du, jag vet att du vill att det ska gå bra. Det vill jag med. Och jag vet att det kommer att göra det, oavsett om jag äter en bulle då & då.


Jag kan berätta att jag ätit ostbågar (som jag älskar) och det gick skitbra. Men trots det har jag inte ätit det igen. För några av de gånger jag testat onyttigheter har det varit i "studie-syfte"... jag är helt enkelt nyfiken på vad jag klarar och inte.


Men skulle det vara så att jag äter en bulle då & då, så anser jag inte att det är något problem. För det gör ju vem som helst. Och ska man sammanfatta detta, så kan jag säga att det är egentligen ingen skillnad på mig och en icke-opererad som vill gå ner i vikt... det handlar för oss alla att inte äta mer än det man gör av med. Så enkelt är det. Men en skillnad som är är att jag har ett inbyggt antabus som hindrar mig att över-äta och det kommer att göra att jag går ner i vikt hur jag än beter mig (ja, kanske inte om jag uteslutet äter chips hela dagarna - men vem gör det????). Och som jag skrev innan så handlar det om att leva ett normalt liv och i ett sådant så ingår det dessert ibland, en bulle då & då, ett par glas vin en lördag o.s.v. Och jag har inga planer på att sluta med det bara för att jag gjort denna operation. Nä, det som ska ske är att jag ska lära mig måttlighet och att göra av med mer än det som kommer in. 


Så bara för att jag dumpat några gånger - efter att ha testat skumgodis - så betyder det ju inte att det är något jag äter dagligen.


Jag ska erkänna att förut kunde jag äta godis nästan varje dag... nu har jag testat att äta ett par bitar vid några tillfällen som t.ex jul & nyår. Förut tog jag av alla sorter vid fikabordet... på Wilmas kalas åt jag en kaka, som jag valde med omsorg. Om det bjöds på tårta på jobbet åt jag alltid minst en bit... nu ratar jag den, det bjöds på det i tisdags. Så själv anser jag att jag kommit enormt långt i min livsstilsförändring. Och de -18 (snart -19) vittnar väl ändå om jag gör rätt?! Och då har det ändå varit både jul, nyår och en vinter med drivis... Är riktigt stolt över mig själv!!!


Så, nu - nog om det!! Förresten, Kram till dig med! Vet att du vill mig väl...


Idag blev det sallad till middag. Hade längtat så efter sallad från "Drop-in" som ett hak här i Väsby heter. De har en underbar salladsbuffé där man får typ 20 fyllningar. Mmmmmmmuuuuuuummmmmmmmmmssssssssss! Så det blev en med räkor, fetaost, skinka, kyckling och en massa grönsaker å bönor. Till det åt jag en liiiiten bit bröd. Åt en tredjedel av det och det gick bra, märker bara att tarmarna lever om en hel del när jag äter grönsaker. Men det är ju hårdsmält, gissar att det är därför.


Har fått ett par kommentarer till:


Lotta - visst är det "spännande" varje gång man testar nåt nytt? Hur mår din mage av färska grönsaker?


Tintin - ja, jag blev rätt paff själv. Jag kanske har vunnit ett hemligt pris, där jag aldrig behöver betala mer än 1500 för mat just där   


LH - Jag hörde ju skvaller om det för snart ett halvår sen och så blev det alltså. Kanon, då blir det närmare. Med mitt nya hurtiga liv innebär det cykelavstånd till sommaren


Nej, nu ska jag fixa lite här för att sedan avsluta i soffan med en film ihop med maken.


Hörs vi inte mer ikväll så säger jag redan nu - God natt å dröm sött! 

Av Annci Hultström - 16 januari 2010 16:49

Helt sjukt - för andra gången i mitt liv har jag handlat för EXAKT 1500:- på Willys. Inte ens ett öre över eller under... skumt... Fick massor för pengarna åxå f.ö Så nu är den ekande tomma kylen glad igen.


Skulle ha varit på middag hos vänner ikväll, men Wilma har fortfarande lite feber. Så vi sköt upp det. Så istället städar jag. Väl behövligt det med. Henrik underhåller Wilma under tiden.


Nej, nu måste jag fortsätta. Återkommer senare!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards