Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under januari 2010

Av Annci Hultström - 12 januari 2010 08:29

... på jobbet igen. Nu har jag begärt att få gå upp i tid under den period som är kvar. Detta för att få full a-kassa. Hon skulle kolla med personal och återkomma. Har även fått bekräftat att min chef har kortare anställningstid än jag... och den tjänsten skulle jag därmed kunna göra anspråk på. Så vi får se var detta slutar.


Inatt har jag vridit och vänt mig några gånger, men har nog ändå sovit rätt gott. Trots det är jag såååååååå trött. Det suger verkligen kraft att gå hit. Och ovant... Henrik fick lämna i morse, det gick för långsamt och jag blev så stressad. Gillar inte det. Det är det jobbigaste med ett arbete utan någon som helst flex. Hoppas nästan hak är bättre på det viset...


Idag vägde jag mig igen... -0,8 den här veckan. Så nu är det -18 totalt. Ändrade det på tickern häromdagen redan... för jag tjyvvägde mig och sedan dess har jag inte tappat mer. Det stör mig så att jag inte kommer igång med träningen ordentligt. Det är vädret som stör, jag vill ut och gå - men drar mig när det är mellan 10-15 minus... Så jag ska ringa sjukgymnasten idag och be om motion på recept istället. Då kan jag gå till friskis på kvällarna istället.


Nej, nu måste jag koncentrera mig - på att hålla mig vaken   

Av Annci Hultström - 11 januari 2010 19:27

En sak till... Har tappat så många läsare känns det som. Visst jag skriver för min egen del åxå, men det är ju kul när någon läser åxå.


Snittet/dag sedan jag öppnade bloggen den 19 oktober, för offentligheten är:


Oktober: 21 läsare

November: 28,5 läsare

December: 31 läsare

Januari (hittills): 23 läsare


När jag läser det såhär så ser det inte så illa ut... så det är väl bara att jag lurar mig på fallande diagrammet.


Men oavsett - vad vill ni läsa (mer) om? Säg till och tyck till.

Av Annci Hultström - 11 januari 2010 19:11

När jag hämtat Wilma på dagis gick vi hem och jag hade ju tänkt att vi skulle hitta på nåt kul. Men, helt ärligt, jag var för trött. Kände att jag inte ens orkade hålla ögonen öppna när jag satt på toan... så hon fick kolla lite tv och jag somnade faktiskt på soffan i typ 20 minuter. Nu duschar hon och snart är det dags för sängen... ja, för mig med tror jag. Tog en huvuvärkstablett nyss åxå... den vill inte ge sig den nedrans huvudvärken.


Har ett dilemma... Wilma kom hem å berättade en sak... en pojke på dagis, vi kan kalla honom Kalle, hade sagt åt henne att följa med honom på toan. Väl där hade de tagit av sig byxor och underkläder och sen hade Kalle sagt åt henne att lägga sig på hans snopp. Då hade Wilma  sagt att hon skulle säga till fröken och försökt gå därifrån. Då hade han sagt att hon inte fick säga något och slängt igen dörren framför henne.


Jag frågade henne om han gjort något på henne och han hade tagit henne på snippan. Hon däremot hade inte tagit på honom.


Tycker detta är sååååååååå jobbigt. För naturligtvis så tror jag på att det hon säger är sant. Men hur vet man att hon inte initerat detta (hon, "Kalle" och ett par andra barn är kända för sina gemensamma bus sedan tidigare)? Då hade hon kanske inte berättat det hemma för oss? Och hur får man det att sluta? Vad göra, annat än att prata med personalen i morgon? Vi pratade med henne såklart och sa att detta inte är ok alls och att de enda som för röra där är typ vi, mormor/morfar, farmor/farfar, faster, moster o.s.v Jobbigt kändes det i alla fall.


Nej, nu ska jag lägga mig ner en stund. Se om jag somnar kanske.


Hörs sen - på något sätt.

Av Annci Hultström - 11 januari 2010 15:09

Bara några skälvande minuter kvar av den första dagen. Nu återstår bara 29 arbetsdagar. Funderar starkt på att ta semester lite av den tiden. Fixar nog inte att sitta här tiden ut. Men samtidigt lockar det att få ut 5 semesterveckor i pengar åxå. Hmmm... ja, tål att funderas på.


Sedan har jag fått några kommentarer sista dagarna, tänkte besvara dom här:


Katie - Tack snälla. Känner mig nöjd, men det hade kunnat gå ännu bättre. Men nu har jag min crosstrainer vilken minut som helst, då jäklar :-)


Lotta - kul att gillar designen. Det gör jag med, riktigt nöjd blev jag.


Emma - tack snälla! Resan är bara påbörjad, men det känns så bra ändå!


LH (Linda Höjer?) - kan nog göra sig väldigt fint på ett piano. Köpte den på Byggmax, 80:-/liter. Behövdes bara en strykning. Vad bra att det syns! Tack!


Cee - Tack snälla - för toaberöm och "det-syns-peppning" :-)


Nej, nu - HEMGÅNG!!!!




Av Annci Hultström - 11 januari 2010 12:52

Det är sövande trist här... jag gäspar konstant och vill äta något av leda. En gammal ovana... skillanden nu är att jag inte gör det och det gör mig stolt. Men snart är det dags för mellanmål. Det ser jag fram emot.


När jag kommer hem idag så ska hämta Wilma, sedan ska vi nog försöka hitta på något kul. Kanske åka pulka, om det inte är för kallt. Annars kanske leka med lera. Det vill hon alltid. Hon blir kanske något kreativt när hon blir stor. För hennes dröm om att bli prinsessa är nog svår att uppnå. Men iofs - ger hon inte upp så möter hon kanske en prins en dag som hon kan gifta sig med. Då blir hon ju prinsessa.


Nä, nu ska jag gå och ringa ett samtal. Hörs igen!

Av Annci Hultström - 11 januari 2010 11:22

... jag kan blogga från jobbet. Trodde faktiskt att sidan skulle vara spärrad. Men nä, så bra. Då har jag något att göra på dagarna   .


Jag ska säga att det tog emot ENORMT att gå upp och ta mig iväg i morse. Allt bök med parkering o.s.v Men, men... nu är jag här och det känns inte som att jag varit borta 6 månader. Kommer in i det farligt snabbt. Hmmmm...


Nu ska jag snart äta lunch, det blir blomkålsgratängen jag gjorde häromdagen. Den räckte till ett helt kompani.

Av Annci Hultström - 10 januari 2010 21:30

Först - Tack för pepp!


Sedan tänkte jag svara på din fråga om dryck... jag glömmer det åxå HELA tiden, jag känner åxå att jag måste dricka till maten, klara det inte annars. Men trots det upplever jag inga problem med det. Tar inte längre tid att äta heller... så det funkar bra. Så länge det känns bra och du får i dig den mat du ska, så är det nog ingen fara. För det är väl den risken de vill förhindra, att inte kunna äta det man ska.


Lycka till och kämpa på - ser att det går bra, brukar kika in i bland.

Av Annci Hultström - 10 januari 2010 20:11
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards