Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under september 2015

Av Annci Hultström - 24 september 2015 07:55

... om det funkar nu...

Och när jag ändå gör det kan jag bjussa på en färgglad fot :-)

Helt utan filter. Man förstår, när man ser den, att det var "en jävla smäll". Och smärtan får åxå lite mer perspektiv.

Förresten... idag skippade jag foppatoffeln och tog en fullt utspänd löparsko. Inget bra drag känner jag nu. Men jag behöver bara hålla ut tills jag kommer till jobbet, sen åker den av.

Ha en bra dag, god morgon!

Av Annci Hultström - 23 september 2015 21:04

... publicerade. Men bloggen har inte uppdaterat det på FB. Så nu har jag kikat på inställningarna och kör en test.

Av Annci Hultström - 23 september 2015 20:35

... arbetsdagen, med bruten fot, är förbi. Den gick över förväntan, men jag ska erkänna att jag har ont nu. Så soffan är min bästis ikväll.

Har haft att göra idag, men allt har jag utfört i följande position:

Har känts rätt udda att sitta så, men alternativet var att inte jobba alls. Och det ville jag inte veta av.

Dessvärre var min kollega sjuk, så jag var ensam. Men alla på kontoret har varit såååå rörande snälla. De har erbjudit all hjälp som tänkas kan och varit mer än hjälpsamma. Så det har ändå funkat.

Nu ser jag på "Bonde söker fru" och blir lite rörd faktiskt. Så fint och vilka puddingar som gömmer sig där ute i ladorna ;-)

Nä, nu - en kopp thé. Sen tidigt i säng. Sömn är en dygd.

Av Annci Hultström - 23 september 2015 07:58

... jobbet idag. Får se hur det går. Min kollega är nämligen sjuk, så jag blir solokvist allena. Inte ultimat, med tanke på min begränsade rörlighet. Men jag får göra det bästa av det.

Har sovit rätt gott i natt. Första natten sen det hände. Det behövdes.

En rygga har jag packat åxå. Handväska är ju liksom fördömt. Har en kudde med mig åxå. Foten måste ju ligga mjukt i sitt högläge under receptionsdisken ;-)

Förresten, sko gick ju inte riktigt så det fick bli såhär idag:

Inte så snyggt kanske, men praktiskt.

Igår var vi ju på föräldrarmöte på skolan och wow, vilken bra magkänsla jag fick. Fröken verkar heeeelt fantastisk och de övriga lärarna med. Man riktigt kände engagemanget.

Och när barnen överraskade med en liten konsert, ja... då grät jag. Magiskt duktiga. Redan. Hur ska det sluta?!

Nä, nu ska jag förbereda mig för att gå av bussen snart. Tar sin lilla tid.

Ha en finfin dag!!

Av Annci Hultström - 22 september 2015 17:00

... sedan sist. Hur kan det komma sig? Vem fan är det som snor tid från mig? Snälla, ge dig tillkänna så kan vi säkert göra upp på något annat sätt.


Vad har då hänt? Tar det från börjar... men tar bara med de dagar det finns något att delge.


Fredag 4/9

Min födelsedag.

Den började med att familjen sjöng för mig och sedan bar det av till jobbet. Med en buss vars chaufför inte hade alla hästar hemma. Han glömde nämligen köra upp för Frösunda backe och således stannade han inte förrän på nästa hållplats. Vid KS. Det gav mig en uppfriskande morgonpromenad på 4 km. Jag var så arg, svettig och krullighårig när jag kom till jobbet. Hmmmm... Men vägen jag gick var fin.

 

Efter jobbet bar det av in till stan och den stundande personalfesten. Vi började med att åka Oceanbus (igen). Ombord drack vi bubbel och toknjöt. Efter det åt vi en underbar libanesisk middag på Café Corniche. Rekommenderas varmt. Blev f.ö firad av restaurangen åxå. De pumpade ut "happy Birthday" i högtalarna och kom med ett "brinnande" glas bubbel. Lyxigt värre!

    


(ursäkta kvaliteten på bilden... blev vääääldigt liten efter att jag klippt bort de andra på bilden... visste inte om jag fick outa dom).


Efter middagen var vi 10 st som fortsatte till Golden hits och dansade fötterna av oss. En helt perfekt födelsedag!!


Lördag 5/9

Wilma fick besök av sin kompis Kaveh. Han hade dessa med sig... sötnosen!

 

Fick åxå present från familjen. Detta:

 

Ser fram emot det massor!!


Söndag 6/9

Syrran, Jim, mamma & pappa kom på besök. Vi åt lunch och fikade. Och så fick W mysa min sin älskade kusin.

 



Torsdag 10/9

Jag drog ut en visdomstand. Var riktigt nervös innan, men det gick så bra så.

 


Lördag 12/9

Jag och min kära svägerska firade våra passerade födelsedagar med pedikyr. Ihop med bubbel och snittar. Lyxigt värre. Sedan fortsatte vi hem till dom och drack mer bubbel på balkongen. Med fin utsikt.

 

Sen slöt våra respektive familjer upp (efter att ha varit på diverse aktiviteter) och vi åt middag (kräftor till förrätt, fondue till varmrätt, kladdkaka till efterrätt). Och till det... massor med mera bubbel.


En toppenkväll, på alla sätt!


Lördag 19/9

Henrik och Wilma åkte till centrum för att köpa present till kalaset hon skulle på sen. Under tiden städade jag. när hon kommit iväg på kalaset klädde jag mig för en löprunda och stack upp till spåret. Men turen blev kort. Jag trampade snett på en sten och fick en redig stukning. H fick hämta mig på cykeln. Låg i högläge, med is resten av kvällen. När han lindade den åt mig skrek jag högt. Gjorde så sjukt ont. Har faktiskt aldrig känt sån smärta.

 



Söndag 20/9

Efter en knackig natt (svårt att hitta ett liggläge med den onda foten) så kom Totte med familj på besök. Hade sett fram emot det så länge, så jag ville inte avboka för min onda fot.


Efter en mysig dag bar det dock av Ortopedakuten på DS. Där konstaterades, efter 6 timmars väntan, en fraktur i fotknölen. Tacka fan för smärtan.

    


Tisdag 22/9

Nu har jag legat två dagar på soffan och vilat, så i morgon är jag redo för jobbet igen. Hoppas jag. Foten har blitt skapligt blå och på Totte's uppmaning har jag nu bytt färg på nagellacket så det matchar foten   

 


Nu ska jag laga middag och sedan släpa mig iväg till skolan för ett första föräldramöte.


Ha en finfin kväll!! 

Av Annci Hultström - 2 september 2015 23:08

... gått bakom ryggen på mig. Han har skaffat ett mina sagt oväntat fritidsintresse. Men idag kom jag på honom, eftersom det kom ett avslöjande brev i hans namn. När han kom hem konfronterade jag honom genom att trycka upp det i nyllet på honom!!!!

HAHAHAHA!!!

God natt ;-)

Av Annci Hultström - 1 september 2015 08:01

... i den officiella höstmånaden september inleds med... höst. Minsann.

Hoppas det är tillfälligt, för jag känner mig inte klar med solen. Ju.

Hur gick det då med min aktiva söndag? PT-passet gick jättebra. Vi har en plan för att komma till skott med mina låsningar. Hoppas det hjälper.

Sen bar det av för 7 timmars självförsvarskurs. Som gick sådär.

Den var grymt bra, men det var en jag "slogs" med som gjorde fel. Man skulle försöka slå med handflatan mot varandras ansikte och parera med armarna. Hon slog dock med knytnäve/underarm och dunkade på rätt rejält. Jag sa till henne direkt att hon gjorde fel, men då var skadan redan skedd. Fick en blodutgjutning som en halv pingisboll på handen. Andra handen är åxå blå. Och armarna. Hon var helt galen!!

I söndagskväll hade jag så ont att jag trodde nåt var brutet. Men det verkar inte så, för nu är den betydligt mycket bättre. Måste dock tänka på hur jag gör saker för att det inte ska göra ont. Och stödja på den är bortdömt. Så dagens yoga måste ställas in. Tyvärr.



Fick f.ö avbryta och gå hem. Så jag ska gå om kursen i slutet av september. Ser redan fram emot det, för det var en riktigt bra kurs.

Nä, nu - jobbet!!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards