Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under juli 2014

Av Annci Hultström - 6 juli 2014 09:23

... dag jag kommer se tillbaks på ofta. Och le.

Vi började med frulle ute och åkte sen för att handla. Efter bara en dryg timme var vi hemma igen och jag satte igång med förberedelser inför kvällens BBQ med fam K (svägis m. fam).

Emellan varven njöt jag i solen åxå. Jösses, riktig högsommar från ena dan till nästa.

Strax efter kl 15 kom dom, vi fikade och sedan tog männen barnen med sig till minigolfbanan. Jag och svägis skyllde på att nån måste fixa middagen... men egentligen var det mesta klart, så vi låg i varsin solstol å pratade. Och drack rosé. Och drinkar. Mycket, mycket trevligt!!!

Sen drog vi faktiskt igång grillen och gjorde klart det sista. Kl 20 åt vi och på buffén fanns:

Minibugare - 40 gr med hembakt bröd, klyftpotatis på bakpotatis, färskpotatissallad med fetaost, oxfilé, fläskytterfile, chilimarinerad kyckling, halloumi, vitlöksbröd, majskolvar, bejja, crème fraîche-sås med jalapenos och vitlök, hemmagjord coleslaw, sallad...

Ja, jag tror det var allt!



Efteråt grillade vissa marshmallows och sen åt bi djungelbanan med glass.

Sjukt gott var det. På riktigt. Mycket jobb, men helt klart värt att göras om minst en gång till den här sommaren.

Sedan satt vi ute med tända ljus och bubbel till framåt 23.30 Då åkte gästerna hem efter en alldeles perfekt och helt underbar dag.

Tack allra finaste ni <3

En till sak förresten... Under alla dessa timmar lekte barnen utan bråk. Och utan telefon/tv/dator inblandat. Så härligt att se!

Nu blir det frulle. Sen bär det av till Täby loppis minsann. Ska ta en tur till Täby C åxå och byta mina mobilladdare på Appelstore... De drar ju tillbaks ett antal, för de kan börja brinna och naturligtvis är det sånna jag har..,

Önskar er en härlig söndag!!!!

Av Annci Hultström - 4 juli 2014 20:25

... hos tatueraren. Vi är alla mycket nöjda. Se så fint:


;-) ;-) ;-)

Utöver det har vi ätit thaimat, kokosglass och druckit rosé. I solen. Och värmen. Heeeeelt underbart!!

Snart blir det mys i soffan och sen sängen. För den lilla. Vi vuxna blir nog vakna en stund till, för "Orphan black"-suget måste stillas.

Njut kvällen å sov gott!!

Av Annci Hultström - 3 juli 2014 17:47

... chocktillstånd. Bussen kom ungefär när den skulle. Bara 4 min sen. MEN (och som vanligt... everything before but is bullshit) jag väntade till 32-bussen. Orkade inte springa till 2-över bussen med risk att missa den och sedan få sitta vid hållplatsen i en halvtimme. Då gjorde jag mer nytta på jobbet. Och nytta gjorde jag verkligen. Hann massor.

När jag kommit hem och ätit middag ska jag kasta ihop en rabarberkaka och bjussa på i morgon. Det är ju trots allt 4th of July och vår enda amerikan måste ju hyllas ;-)

Det gick förresten bra med W's fot. Det var "bara" en blödning. Alltså inga sprickor eller benbrott. Det var skönt. Hade känt mig som en rääääätt usel mamma annars... Nu gäller det att ha den lindad och vila den. Hon ska dock gå på den, men försiktigt så hon inte vrickar till den igen.

Lilla snorpan... hur ska det gå? Yrväder är ju hennes mellannamn. Typ.

Av Annci Hultström - 3 juli 2014 08:21

... handlade om BAJS-SL. Det ska inte det hör göra, men jag ska kort säga hur det gick. Bussen kom, men 15 min sent. Så jag var hemma 18.10 Och vet ni? Då var jag ilsk som ett bi. Igår tog jag bilen och var hemma 17.25 Idag åker jag buss igen, så vi får väl se när jag anländer hemmet ikväll...

Nu är barnet hemma och vi hade en överraskning till henne. Detta:


Ett omtapetserat rum, nytt överkast och "trådgardiner" som sänghimmel. Hon blev mycket glad!!

Nu är det bara draperiet under sängen som ska bytas. Började sy ett, av en överbliven gardin, men tyget var för tunt... gick inte, med mina tafatta sykunskaper, att sy i. Så jag gav upp och ett nytt tyg ska inhandlas.

Känns skönt att ha det gjort. Vi har nämligen ägt tapeten i ett drygt år... var liksom på tiden...

Idag ska fö det lilla livet till akuten. För 12 dagar (midsommardagen) sen stukade hon sin fot och ojade sig väldigt. Men hon har ju förmåga att göra det, så vi lade ingen större värdering i det utan överslätade det.

När hon sedan kom hem från landet några dagar senare var foten blå-grön-lila-röd, jättesvullen och mycket ond. Vi tänkte att en stukning tar ju tid.

Igår när hon kom hem efter några dagars bortavaro igen såg den lika ut. Eller nästan. Nu är även insidan svullen. Så vi ringde 1177 igår, som hänvisade till Närakuten Barn på KS. Där kan de både röntga och gipsa om behov finns för det.

Tydligen kan barn gå med sprickor, som man tror är stukningar, för att deras skelett är mycket mjukare och smärttröskeln högre. Så vi får se hur det slutar.

Önskar er en finfin dag , med en bad-hair-day-bild. Vet inte vad som hänt under natten... värre än någonsin. Tur att det går att tämja...

Btw - på bilden syns även mitt lilla fina ärr. Precis som sist tål jag inte tejpen, så det gör att det set värre ut än det är. Är riktigt nöjd faktiskt.

Av Annci Hultström - 1 juli 2014 17:39

Idag kastade jag mig ut från jobbet prick kl 17, kutade som om jag vore jagad och anlände busshållplatsen kl 17.01.30 Bussen ska gå 17.02 Men har den kommit?? NÄÄÄÄÄÄÄ!! Då var den inställd tydligen, enligt en tjej som stått här sedan 16.50

Nu skulle nästa ha varit här redan. För 7 min sen... får väl se hur det går. Och kommer skiten lär jag väl få sitta på taket. Typ såhär:

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28 29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards