Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under juli 2014

Av Annci Hultström - 16 juli 2014 22:53

... möjligen har nämnt det förr, men i sånt fall är det värt att upprepa.

JAG ÄLSKAR MIN ARBETSPLATS!

Den är världens bästa och jobbet är som gjort för mig. Sen att min kollega + min chef är en skänk från ovan gör ju det hela ofattbart bäst.

Detta kom över mig nu, en sketen onsdagskväll i juli. Allt tack vare en härlig AW med de båda. Givande samtal och härliga skratt. Detta ihop med god mat, rosé och strawberrydaquiry. Kan det bli nåt annat än bra?


Nu väntar en yttepytte busstur hem, sen dyker jag i bingen. Så hörrni - Natti natti!!

Av Annci Hultström - 16 juli 2014 08:17

... fredag hela veckan, fredag hela veckan lång, fredag hela... Ja, ni fattar va?!

Så känns det på sommaren tycker jag. I måndags hade vi soffhäng (med snacks tillåmed) i regnet. Och igår var vi på middag.

En av W's bästa å käraste vänner är Kaveh. Vi småpratar alltid med hans päron när vi ses, men sen har vi liksom inte kommit längre. Förrän nu. De bjöd över oss på middag och igår var det dags. Med var även 3 vän-familjer till dom, så vi var totalt 10 vuxna och 9 (??) barn. Såååå himla trevligt!! Uppsluppet, glada barn, lekar.

Och vilken mat. Mmmmm... Persisk mat. Det var första gången för oss, men inte sista hoppas jag.

Vet ni... de bjöd på det ris som bränner fast till en kaka i botten av kastrullen. Fick förklarat att de slåss om det och det förstår jag nu. Krispigt och gott. Sen fick vi kycklingklubbor i gryta och lammstek. Till det ett sött ris med en typ av bär och en sort med bönor och dill.

Sen blev det dessert - kladdkaka, äppelkaka, seg chokladkaka med cocostosca, jordgubbar, hallon, blåbär och glass.

(Hmmm... nu blev jag hungrig ju...)

Tack än en gång till värdparet för att vi fick komma och lära känna er och era vänner. Och för allt gott!


Förresten, flaskan på bilden innehöll nåt så starkt att det inte går att beskriva. Svalget och tungan domnade bort. Galet.

Nu ska jag jobba och därefter på AW med mina kollegor. Trevligheter. Igen.

Av Annci Hultström - 13 juli 2014 17:01

... helg det har varit. Jag tar det från början.

H &W hämtade mig från jobbet (där jag f.ö fick massor med komplimanger för mitt lockiga hår) och vi kom iväg kring 17.10 Med hjälp av Google maps hittade vi fram helt utan felkörningar och anlände vår destination vid 18.25

Efter att ha flyttat in i vår stuga, döpt Bakelsen, satte vi oss och njöööööt i solen.

Lite senare åt vi en underbar grillmiddag. Ute. Där blev vi kvar bra länge (gick in kl 00.30) Vi körde 2 musikquiz, drack gott å skrattade massor.

En supertrevlig kväll/natt som avslutades närmare kl 03.30 Då hade det blivit just igen. Underbara sommar!!

Jag sov mycket gott och vaknade inte förrän vid kl 10.15 Helt olikt mig.

Ja, sen upprepade vi fredagen, med lite tillägg... mys i solen, promenad, bad, god mat, dryck, sällskapsspel och sent sänggående igen.


Idag sov vi länge. Igen. Efter frulle har vi lökat. Ute. Inget regn, men mulet. Och varmt. Tillslut kom solen, även om aningen intermittent.

Efter lunchen gick en hoper iväg och fiskade, själv lökade jag vidare. Orken är det lite sisådär med. Ont som faaaan i rygg/nacke. H ska få ge sig på med massage ikväll. Släpper det inte blir det till att försöka få en akuttid till kiropraktor.

Nu är vi påväg hem. Ska ju trots allt jobba i morgon och ville hem i skaplig tid. Är snart i Bålsta, så det är inte långt kvar.

Av Annci Hultström - 11 juli 2014 08:08

... med lockigt hår nån gång. Och eftersom hennes ord är min lag så var det dags idag. Men vet ni vad? Känner mig lika muppig som minen visar...


Gårdagskvällen blev en riktigt skön sådan.

Jag satte mig i solen, med min middag, och läste bok. UNDERBART skönt. Sen hängde jag tvätt och vek ett mount Everest av torr dito. Sen packade jag för helgen. Och ja... sen var kl 23 och jag kröp till kojs. Med en feting-låsning i nacke/skuldra. Hoppades det skulle vara bättre idag, men nä... det är värre. Inte riktigt vad jag tänkt mig faktiskt.

Idag hämtar H & W mig och sen styr vi kosan mot Heby och familjen L. De befinner sig i sin sommarstuga. Ska bli kul att se. Hoppas det håller i sig, för där finns pool minsann. Uppvärmd. Då kanske även jag kan ta mig ett dopp. Japp, tant har blitt bortskämd med varma bad och därför blitt en äkta badkruka på äldre dar.., ;-)

Av Annci Hultström - 10 juli 2014 17:47

... i kroppen närmar jag mig hemmet. Konstigt kanske eftersom jag inte ska ha semester förrän om 3 veckor. Men ni förstår, familjen har flytt fältet för bad i Uppsala.

Eftersom de inte kom iväg förrän kl 15 är de nog inte hemma förrän vid 20-rycket skulle jag tro. Det ger mig 2 timmar själv hemma och det är inte ofta det händer. Ska kasta av mig kläderna, klämma mig ner i bikinin, skära till en feta- och kycklingsallad och placera mig i solen. Lovely!!!

Av Annci Hultström - 9 juli 2014 22:08

... en varm och alldeles underbar dag passerat.

När jag kom hem möttes jag av min man. Som serverade mig ett glas rosé. Trevligt. Och väldresserat.

Innan jag och glaset slog oss ner i solen svidade jag om till bikini. Men efter det har vi varit ett, jag och solen.


Middag blev jag serverad åxå. Rester från gårdagens picknick. Mums!

När vi ätit klart satt vi och pratade om potatiskanon och att H vill bygga en, men att han haft svårt att hitta det tänd-don som krävs. Jag sa att han kunde ju alltid ringa/sms:a syrrans x-man Robban. Han har byggt ett gäng.

5 minuter senare plingade det på dörren. H öppnade och där står han, x-mannen. Vi har setts en gång sedan de skildes åt för 2 år sen och det var på Jim's student för en månad sen. Vad faaaaan är oddsen att han kom när vi just pratat om honom??? Skitläbbigt ju...

W var f.ö inte hemma. Hon var och badade med en kompis. När hon fick veta brast hon i gråt... hon fullkomligen älskar honom. Han har funnits där i hela hennes liv, alltid lekt med henne och genuint brytt sig om henne. Så det är klart hon saknar sin Poppan (som hon sa när hon var pytte). Se här bara, en bild från studentfesten:


Nä, nu ska äta ett kvällsmål och läsa bok. Sen blir det bingen. Har iofs svårt att slita mig från utemiljön. Det är ju så skönt!!

Av Annci Hultström - 8 juli 2014 23:07

... gooood!!

Efter en bra jobbdag blev jag hämtad av H & W, med mål - Hagaparken. Med sig hade de en kylväska full med mat å dryck, filt, badkläder, handdukar och trädgårdsyatzy (jag vann). Efter nästan 3 timmar vände vi hemåt. Då visade termometern +25. Kl 20.03 Galet underbart!!!




Nu, kl 23, är det 21,7. Blir det månne en tropisk natt?! Känns så i sovrummet i alla fall. Phu...

Nej, nu ska jag ta min värkande mage och lägga oss i hopp om en bättre status i morrn.

Natti natti alla!

Av Annci Hultström - 8 juli 2014 08:09

... så vansinnigt S K Ö N T det är med den här värmen. Även om jag bara är ute en kortis på morgonen, så boostar det ändå såpass att arbetsdagen går att genomleva. För då har jag ju kvällen att se fram emot. Den är ju lika varm den!

Som igår... mmmmm...

Efter jobbet letade jag mig till Häggvik och restaurang San Marco's uteservering. Vid 17.30 mötte jag upp L. Vi har inte setts på evigheters evigheter, så det var många förlorade samtal att ta igen. Vi satte nästan knut på tungan och vips var kl 22 och de stängde. Då knatade vi till tåget och blev glada att vi just missat ett tåg. Det gav oss ännu mer prattid :-)

Kl 23 anlände jag hemma och kom väl i säng en halvtimme senare. Tillfreds! Det var en mycket trevlig kväll, som jag är innerligt tacksam för att den blev av <3

Nu är jag, aningen trött och törstig, påväg till jobbet. Hoppas på en något lugnare dag idag än igår. Tröttheten ber om det... Sedan hoppas jag få W & H att hämta mig för vidare färd till Hagaparken och picknick-middag. Hade varit ett soft avslut.

Njut er dag, vad ni än gör!! Och L - TACK än en gång för igår <3

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28 29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Skapa flashcards