Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg den 7 maj 2010

Av Annci Hultström - 7 maj 2010 16:06

... fick jag under dagens bad. Och det vill baske mig inte ge med sig. Brukar inte ha problem med det, men idag så... helt lomhörd på vänster öra. Och när jag borsta håret ekade det i hela huvudet. Som om det vore tomt   . Vi hade trots det en skön stund med många åk i vattenrutschen, bad i bubbelpoolen, simövningar och allmänt bus. Får vi göra om. Snart. Men gärna i annan simhall. Den är verkligen ingen höjdare den nya i Väsby. Sen får de som byggt den säga vad de vill... det är så tafatt så t.o.m Wilma tröttnar.


Nu ska jag plocka undan lite saker här uppe och sedan ska jag börja med kvällens middag. Det kommer att serveras... "varma mini-mackor" med pesto och vitlökschampinjoner på, sedan pasta med kyckling/pinjenötter/soltorkade tomater/pesto. Till efterrätt ska det klämmas ner kladdkaka med grädde och jordgubbar. Sen har jag köpt en en massa god dryck till detta. Så det blir nog en bra kväll. Synd bara att Marre ska på yoga i morgonbitti och bestämt sig för att köra bil. Annars hade det blitt ännu roligare . Kanske kan övertala henne att några glas vin ger samma avslappning som ett pass yoga. Och vill hon bli smidig kan vi alltid bända henne åt alla håll.


Nej, nu måste jag börja. Men vi hörs säkert senare. På nåt vis.


Ha en underbar fredagskväll - min sista som arbetslös (jippi)!!

Av Annci Hultström - 7 maj 2010 12:24

... vad man hinner mycket om man är effektiv. Idag har jag dammsugit nere, diskat, handlat, tvättat, vikt tvätt, slängt saker, handlat (sim-puffar, mat & mamma-dricka ;-)), ätit lunch och nu ska vi åka ner till simhallen och ta oss ett dopp. Efter det bär det av hem för att fixa inför kvällens middag - med gäster.


Skulle ju förresten ner till VC idag, men eftersom Wilma var ledig från dagis var jag ju tvungen att ha henne med mig... och det gick inte. För hon sov som en klubbad och gick baske mig inte att väcka. Så det får bli på måndag istället.


Nej, nu ska vi dra. Vi hörs igen, senare!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards