Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg den 23 juni 2012

Av Annci Hultström - 23 juni 2012 20:21

... då var 2012´s midsommarafton och midsommardag avklarade.  Båda var lugna, sköna och mycket trevliga. Kör en kort recension.


Vaknade kl. 8, till en stråååååååååålande dag. Gick upp och sprang 4 km. Skööööönt. En nackdel bara... med mitt Tele2-abonnemang gick det inte att springa med musik i öronen. Har ingen mottagning, what so ever, här ute i skogen. Och då blir det tyngre. Tänk vad musik hjälper. Men hursom så kom jag runt på 30 minuter.


Efter dusch och frulle satte jag igång med kransproduktionen. När det var klart var det bara att kasta sig i bilen och åka mot "Labacken". Där gick vi tipsrunda (vi vann familjekampen med 9 av 12 rätt). Barnen red ponny, tog fiskdamm och klappade kaniner. Sen såg vi midsommarstången resas och barnen dansade med farmor/mormor runt den.


När vi kände oss klara där åkte hem och åt lunch i solen. Sen fanns det tid att bara sitta och vara. Så skönt!! Kl 17 letade vi oss ner till H´s släkt och firade tradiitonellt i en loge. Kom i säng strax innan midnatt. Alldeles lagom.


Idag lökade vi oss genom förmiddagen (spelade spel, läste bok, pratade skit, sov en stund). Efter lunch gjorde vi ordning fika, för Nathan skulle firas (fyllde för några dagar sedan). Mitt i det fikat fick vi avbryta och åka till jouren med W. Hon hade fått gigantiska myggbett. Ett på benet som gjorde ont när hon gick. Naturligtvis hade vi glömt hennes allergitabletter hemma och med tanke på att hon ska vara i den här mygghålan en vecka nu så är dom ett måste. Läkaren skrev ut nya och vi åkte till apoteket. Där fick vi dock nobben. De var slut i hela Sverige (produktionsproblem), så det blev någon receptfri - något vekare - variant så länge.


Väl hemma igen har vi ätit grillat och gott. Nu sitter alla bänkade framför TV samt dvd-spelare. Vin i glasen, godis & snack i skålar. Och lugn.


I morgon åker jag och H hem. W stannar som sagt en vecka. Hur ska fylla ut tiden?! Tja... på tisdag blir det drinkar och middag på Grodan. Med Ewa & Gunnar. Barnfritt. Det är inte vanligt att vi får prata utan att bli avbrutna. Så det ska bli trevligt!!


Nä, hörrni - nu ska jag återgå till sällskapet. Bilder ska ni få när vi kommit hem igen.


Ha en fortsatt bra helg!!!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards