Livets resa - på mitt sätt!

Senaste inläggen

Av Annci Hultström - 30 januari 2019 22:43

... snabbt den här dagen gick då. Och inte ett knop har jag gjort. Förutom att vårdat det sjuka barnet. Som iofs mår bättre. Så i morgon får hon vara hemma själv, för skolredo är hon då rakt inte.

I övrigt kan sägas att sessionen igår har dragit igång tankarna. Det är bra! Någon dag ska jag berätta mer, men nu är det bingen som gäller. Så godnatt!!

Av Annci Hultström - 29 januari 2019 22:40

... tog dagen slut och det var dags att natta mig. Inte en minut för sent. Eller egentligen många minuter för sent... hade kunnat lagt mig kl. 18.30

Var ju hos KBT-psykologen idag. Det sög musten ur mig. 1,5 timme prat. Om bara mig och det som jag upplever är jobbigt. En inledning. Fick hemläxa till nästa gång (om 2 veckor) att skriva ner alla de tankar och händelser som får mig ur balans. Jösses... jag får börja nu ;-)

Eller nä, nu ska jag sova. Börjar i morrn istället.

God natt!

Av Annci Hultström - 28 januari 2019 21:27

... dag på soffan. Inklusive en tupplur. Och inte en sekund har 4-beningen vikt från vår sida. Klistrad på eller bredvid ett ben. En riktig gosegris. Han är bara fööööör underbar!!

Nu ser vi på Guldbaggegalan, men snart väntar bingen. I alla fall för mig. Jobbet väntar ju mig i morgon.

Barnet mår f.ö bättre. Idag har värktabletterna funkat, så hon har kunnat sova en massa idag. Skönt!!

Av Annci Hultström - 28 januari 2019 10:10

... hem igen efter ett besök hos farbror doktorn. Det var en tveklös öroninflammation. Och en riktigt ful en åxå. Så ful att det blev penicillin. Det får man visst inte i normala fall längre.

När vi satt i väntrummet fick hon älga iväg och kräkas. Av smärta. Och när jag var på apoteket somnade hon i bilen. Nu sover hon igen. Sååå olikt henne. Lilla gumman <3

Hade kunnat tänka mig en tupplur jag med. Natten var lite sådär... hon sov med mig, för att jag ville ha koll. Hon rörde sig mycket och låg och gnydde.

Så... god förmiddag. Natt är det ju inte.

Av Annci Hultström - 27 januari 2019 23:12

... mycket ynkligt barn här. Febern stiger och hon har stundvis skrikigt och gråtit av smärta. I örat den här gången. Alltid är det nåt...

Jag tar henne till läkaren i morgonbitti, om det inte lugnat sig tills dess. För det lutar ju åt öroninflammation.

Hon har fått lite tröst av Sirap, men det har tyvärr hjälpt föga:-(

Men nu - God Natt!

P.s Filmen om Ted var jättebra!!!

Av Annci Hultström - 27 januari 2019 19:36

... inte, utan följde snällt med till affären. Passade även på att lämna gamla mediciner på apoteket och panta ett Mount Blanc med pant. Det blev nästan 500kr. Helt sjukt!! Ytterligare en sak vi behöver göra oftare än var tredje månad.

Nu ska vi se filmen om Ted Gärdestad. Sen väntar nog bara bingen för mig.

Barnet hade f.ö 38.1 för en stund sedan, så det lutar åt att hon får bli hemma i morrn. Är det inte det ena så är det det andra...

Av Annci Hultström - 27 januari 2019 13:31

... söndag. Och inte vilken söndag som helst, utan lökar-söndagen. Den söndagen som skulle ha inkluderat långpromenad i solen med avslutande korvgrillning, men som blev precis tvärtom. En lökar-söndag i soffan. Detta eftersom barnet vaknade med världens dunderförkylning. Krupphosta och toksnuva.

Vi har nyss ätit brunch och nu blir det film. Sen måste H å jag pallra oss iväg till mataffären för veckohandling. Usch, vill inte gå ut. Jag kanske kan förhandla?!

På tisdag är det dags för nästa steg i projekt ?återuppbyggnad?, psykologbesöket. Blir allt mer pirrig. Tänk om det river upp saker i det glömda, som gör saken värre?! Men då är det kanske för att det sedan ska kunna bli bättre. Ja, den som lever får se.

Kolla in den här godingen:

Det ser såååå mysigt ut. Tänk vilken tur vi haft som fick just honom!

Nä, nu - film!

Av Annci Hultström - 26 januari 2019 18:57

... tårkanalerna för en tid framöver!

Vilken underbart fin film! Inte bara handling och musik, utan hur den var sammansatt. Wow! Och att se den i IMAX var en hit. De utlovade en känsla av att vara i filmen och ja, det stämde. Riktigt maffigt!!

Nu provat herrn i huset skor. Verkar få napp. Det är bra. Händer inte så ofta nämligen. Så jag håller tummarna för att det går hela vägen.

Sen blir det middag. Någonstans. MOS har ju lite att välja på.

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2019
>>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se