Livets resa - på mitt sätt!

Senaste inläggen

Av Annci Hultström - Söndag 3 feb 18:27

... fått en faslig massa motion utan att gå till gymmet. Ja, precis... snöskottning! De 30 centimetrarna som kommit över natten var tvunget att förskingras.

Började hos oss och fortsatte hos 94-åriga grannen. På eftermiddagen var det bilarnas tur.

Efter det har jag inte gjort ett knop. I överhuvudtaget. Men vad gör det på en slö-söndag?!

Blir till att gå upp minst 30 min tidigare i morrn. Vägen in till parkeringen är inte plogad, men förhoppningsvis görs det över natten och då lär det ju bli en redig vall att få bort innan det går att köra ut. Och är det inte plogat lär jag nog behöva den där halvtimmen ändå...

Nu ska vi snart fixa varma mackor till middag. Orkade inte göra mer än så. Och skriva mer orkar jag inte heller... så jag säger God Natt redan nu :-)

ANNONS
Av Annci Hultström - Söndag 3 feb 00:22

... efter träningspasset:

Trodde jag ja. Man var tydligen tvungen att sätta igång den själv, så den var ju kall. Bastufan!!! Blev ett antiklimax som hette duga. Hade verkligen sett fram emot det. Nåja, det får bli nästa gång. Typ i morrn... om Gud vill och byxorna håller.

Har småplockat lite här idag. Städat/rensat några lådor. Men mest har jag lökat.

Kvällen bjöd på Mello. Såklart. Wictoria blev vår favorit, annars var det sådär...

Nä, nu...

ANNONS
Av Annci Hultström - Lördag 2 feb 08:44

... pratade om stjärntecken hemma en dag. Jag vet att jag är en typisk jungfru, men hur typisk? Jag googlade och hittade detta:

Den typiska Jungfrun har en tjänande läggning och tycker om ordnade rutiner. Jungfrun är noggrann och flitig och har sinne för detaljer. I relationer och samarbete är Jungfrun pålitlig och ansvarskännande. Stark integritet hör till bilden, det gör att Jungfrun kan upplevas som reserverad och försynt. Hjälpsamhet finns i stora mått. ??Jungfrun är en plikttrogen arbetsmyra som får mycket uträttat i det tysta. Den som är präglad av detta strävsamma tecken har en tendens att ta på sig mer arbetsuppgifter än nödvändigt. En väl inbokad agenda och en fulltecknad vardag hör till bilden. ??Jungfrun eftersträvar renhet, både till kropp och själ. Ett välstädat hem med bra förvaringsmöjligheter är viktigt för Jungfruns välbefinnande. God framförhållning är naturligt för denna praktiska karaktär. Inga detaljer lämnas åt slumpen. Pålitlighet och ansvarskänsla hör tecknet till. En Jungfru kan man lita på. En resurs i både arbetslivet och hemmet, som utför sina uppgifter med största noggrannhet. ??Jungfrun är tålmodig och gör inte så stort väsen av sin person. En jordnära, sparsam och något försiktig läggning hör till bilden samt en strävan efter perfektion. Självkritik och analytisk förmåga är kännetecknande. Hjälpsamma Jungfrun är alltid beredd att ställa upp för andra och förväntar sig inga motprestationer, utan gör det av hjärtat!/k]

Det är ju fan creepy. Det enda jag inte tycker stämmer är det understrukna, annars är det jag. Rakt av jag.

Kanske inte konstigt att jag mår som jag mår... Alla upprivna rutiner de senaste åren, att inte kunna prestera som JAG vill pga fotfan, att behöva ta hänsyn till VAD jag kan göra istället för VILL. Åsså allt annat skit därtill.

Nu ska jag till gymmet. Men vi hörs senare :-)

God morgon förresten!

Av Annci Hultström - Fredag 1 feb 18:50

... fredagskvällen här. Veckans bästa dag. Ja, faktiskt. Gillar den tveklöst bäst. Det är känslan av att ha två lediga dagar framför mig, men sen är soffan alltid skönare efter en arbetsvecka.

Idag började min helg här:

På en thai-massage-bänk. Fy faaaan vad skönt det var!!

Nu blir det tacos och sen soffan.

Trevlig kväll på er!

Av Annci Hultström - Fredag 1 feb 06:03

... jag kvar i sängen i 5 min. Vet inte när det hände sist. Allt är Siraps fel. Han hade sovit på annan plats än i vår säng och när han hörde min klocka kom han springandes. Hopp upp i sängen och pladask ner bredvid mig, med sitt huvud på min kudde. Och spinn, spinn, spinn. Vem kan gå upp då????

Sen följde det vanliga på-toan-goset, så nu har jag lite brådis.

God morgon förresten. Ha en bra dag!

Av Annci Hultström - Torsdag 31 jan 22:42

... sista dag är snart till ända. Vad har då månaden fört med sig?

Tja...

En diagnos för barnet; Psoriasis Artrit. Dock kvarstår lite provtagning innan man är klar med vilken behandling det blir. Hon visade sig nämligen ha fått sänkt blodvärde av ingen anledning. Ev. tarmsjukdom, av något slag, måste kunna avfärdas först.

Ett ryck när det gäller mitt eget välmående. Provtagning = u.a KBT-psykologbesök = påbörjad. Kosten = halvhjärtat... ska jobbas på. Alkohol = nada... känns mycket bra. Träning = har fått så det räcker på jobbet, men ska kämpa vidare på det. Har lång väg kvar, men Rom byggdes inte på en dag har jag hört.

En faslig massa tvättande. Alla de där passar-inte-ihop-med-något-plaggen är ett minne blott.

Öroninflammationen från helvetet, hos barnet alltså, kom på besök men börjar ge sig av nu.

Ja, det var väl de största grejorna. Nu kör vi februari!

Hade förresten en motivationsföreläsare på jobbet. Och... WOW!!!

Michael Södermalm. Får ni någon gång möjlighet att lyssna till honom, ta chansen. Så sjukt, jävla bra och spot-on.

Åsså dagens katt...

Med det... God Natt!!

Av Annci Hultström - Onsdag 30 jan 22:43

... snabbt den här dagen gick då. Och inte ett knop har jag gjort. Förutom att vårdat det sjuka barnet. Som iofs mår bättre. Så i morgon får hon vara hemma själv, för skolredo är hon då rakt inte.

I övrigt kan sägas att sessionen igår har dragit igång tankarna. Det är bra! Någon dag ska jag berätta mer, men nu är det bingen som gäller. Så godnatt!!

Av Annci Hultström - Tisdag 29 jan 22:40

... tog dagen slut och det var dags att natta mig. Inte en minut för sent. Eller egentligen många minuter för sent... hade kunnat lagt mig kl. 18.30

Var ju hos KBT-psykologen idag. Det sög musten ur mig. 1,5 timme prat. Om bara mig och det som jag upplever är jobbigt. En inledning. Fick hemläxa till nästa gång (om 2 veckor) att skriva ner alla de tankar och händelser som får mig ur balans. Jösses... jag får börja nu ;-)

Eller nä, nu ska jag sova. Börjar i morrn istället.

God natt!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2019
>>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Livets resa - på mitt sätt! med Blogkeen
Följ Livets resa - på mitt sätt! med Bloglovin'

Följ mig


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se