Livets resa - på mitt sätt!

Senaste inläggen

Av Annci Hultström - 24 februari 2019 09:22

... eller nä, morgon räcker idag.

Hade pannknack hela dagen igår och var superseg. Sov tillåmed 1,5 timme på soffan, trots den perfekta natten. Vaknade, efter 8 timmars god sömn, med pannknack. Igen. Och halsont. Igen. Blä!

Är ju ledig mån + tis (sportlov) och ska göra saker med W, så må det inte bli värre än så här.

Såg ni mellon igår? 2 takter in på Lundviks låt behövdes för att han skulle få min röst. Gillade den. Han, den lilla killen som jag inte minns namnet på, Benjamin Ingrosso-kopian, hans låt var åxå bra. Gillade åxå den första, hon i fjäderdräkten. Resten... nja... Anton Hagmans var typ det sämsta någonsin. Inte bra. Alls. Men så åkte han ut åxå.

Nä, nu ska jag rådda frulle.

Ha en finfin söndag! <3

Av Annci Hultström - 24 februari 2019 00:34

... var liten läste vi ofta den här boken för henne:

Vid någon rensning försvann den dock till allas sorg. Vi trodde vi råkat slänga/gett bort/sälja. Eftersom den var oss kär har vi letat efter den på bilaffärer, men finns inte att få tag i längre. Men så hittade vi den i förrådet för en tid sedan. Oj, så glada vi blev. Den har mest stått i W?s rum, men ikväll läste vi den. Sååååå söt!

Kolla in den här då... kan ju tro han är på fyllan ;-)

Somnade halvvägs :-)

Nej, nu - God natt!

Av Annci Hultström - 23 februari 2019 10:08

... timmars sömn blev det för mig i natt, vaknade 09.35 Och mer än hälften var djup. När faaaaan hände det sist?! Kan det vara så att det börjar vända nu i takt med att saker reder upp sig?! *håller tummarna*

Igår satt vi och kollade på videos på roliga djur. Som W å jag skrattade. Det är så roligt.

Idag och i morgon ska vi röja lite inför nästa veckas storstädning. Måste ner till centrum åxå och köpa jeans. När jag har dem på jobbet jämt slits de så fort, så det är dags att fylla på.

Nej, nu ska jag väcka familjen. Önskar en en finfin lördag!

(Tålig katt det där...)

Av Annci Hultström - 22 februari 2019 05:56

... dagliga goset resulterade idag i ett par pälstrosor...

Han ville ligga i knät. När jag satt på toa. Kunde inte säga nej.

Nu ska jag rolla trosorna och sätta fart med morgonbestyren. Sen bär det av till jobbet där etapp 4 ska in och etapp 5 ut. Snart klart...

Trevlig fredag!

Av Annci Hultström - 21 februari 2019 22:29

... 2019 är en dag jag sent ska glömma. Det var dagen då David besegrade Goliat. Eller... ja... jag besegrade kliniken är väl mer närmare sanningen.

För 11 månader sedan lämnade jag in min anmälan. 11 månader av vånda och väntan. Idag kom beslutet.

Orden räcker inte till för att förklara den enorma glädje och lättnad jag känner just nu. Jag lyckades sätta åt den jäveln som tagit ifrån mig 3 år av mitt liv. Det var upprättelse jag var ute efter, det har jag fått nu. Och det är så sjukt skönt. För hela tiden har magkänslan sagt mig att det inte stått rätt till. Det fick jag kvitto på idag.

Att det åxå genererade en slant in på kontot är en angenäm bonus. Den ska f.ö bli högre. Ombeds nämligen komplettera med redogörelse för inkomstförlust. Och det har det ju blitt en del med 12 veckors ofrivillig sjukskrivning.

Vad gör jag då för pengarna? Jo, det slant få höra.

I november 2015, 2 månader efter olyckan, skulle jag ha åkt på träningsresa med Marre. Den fick vi avboka. Men se, nu tar vi revansch. Jag letade upp en resa, ringde henne och 30 min senare hade vi bokat.

Hit ska vi:

Mallorca. Med Solresor och bästa Susanne Henning som instruktör. Vi åker 25/5 och kommer hem 1/6. Om jag längtar??? Nääääää, inte ett skvatt... HAHAHAHA! Som jag ljuger nu ;-)

Nä, nu - Sängen!

God natt å sov gott!

Av Annci Hultström - 21 februari 2019 12:06

... som en bajskorv i natt, men kände ändå att jag vaknade med en positiv känsla. Och inte blev den sämre när detta uppenbarar sig redan kl. 7:

Ljuvligt!!

Fyllde därefter på positivitetskällan genom att glädja min vän (och kollega) Hege med en liten present. För att ge gör mig glad. Och hon blev glad. En win-win.

Hon kör nämligen tjejvasan på lördag och jag tänkte att det skulle väl till pass. Lite före, lite under och lite efter. Vad som intas när överlåter jag till henne att bestämma ;-)

Nu har jag fått i mig dagens lunch. Blev en Felix-soppa idag. Ost- och broccoli. Gott. Faktiskt.

Nu - åter till arbetet!

Av Annci Hultström - 21 februari 2019 08:13

... säger mer än 1000 ord...

God morgon!

Av Annci Hultström - 21 februari 2019 06:05

... säger mer än 1000 ord...

[Bild]

God morgon!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2019
>>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se