Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under mars 2019

Av Annci Hultström - 12 mars 2019 22:19

... säga om min frånvaro annat än att skrivarlusten inte har funnits och fritiden prioriterats till annat. Livet liksom.


Vad har då hänt de gångna 2 veckorna? Jag tar det från början.


Fredag 1/3

Sista etappen ut på jobbet. Så förbannat skönt!!!!!! Och bra gick det åxå.

På kvällen kom Syrran på besök. Då åt vi naturligtvis ostbågar. S fick slicka påsen. Det var kul. För oss alla.   


Lördag 2/3

Vaknade tidigt, i vanlig ordning. Klädde på mig och gick ut på promenad i 45 min. Superskön start på dagen. När jag kom hem hade Batman anlänt till huset.


Efter någon brunchigt-isch åkte vill Naturhistoriska. Där var det nämligen en fotoutställning som vi ville se; Wildlife Photographer of the year. Jag kan varmt rekommendera den. Så fantastiska bilder. Den finns kvar till augusti, så ni har tid på er. 

  


Söndag 3/3

Blötsnön vräkte ner, så det blev inte många knop gjorda. Vi mös mest inne.


Måndag 4/3

Jag var till psykologen. Gången innan frågade jag om råd på läsbara böcker i ämnet KBT. Ett par av dem har jag lyssnat på och de har gett mig mer än träffarna med honom. Den här gången lät jag honom veta det. Hans svar blev: "Men, så bra". Jag tror inte jag kommer träffa honom igen. Känns som han behöver bytas ut helt enkelt...


På kvällen var det så dags; Terminsstart på kören. Som jag har längtat. Låtarna vi fick att börja med var "En dag", "Don't stop believing" och "Shallow". Alltså, WOW! Så kul. Och WOW! Vad bra vi är!


Onsdag 6/3

Var ut med kollegorna efter jobbet. Vi körde teamaktivitet här: https://exitgames.se/sv/exit-games/. Där körde vi Crazy Grandma. Det var riktigt klurigt och superkul. Efter det käkade vi middag på Himlen. Jag åt reninnanlår som var to die for. Det godaste jag ätit på mycket länge. Efter det bar det av hem. Det var en lagom lång kväll, kom i säng i vanlig tid.


Fredag 8/3

Dags för sista etappen på jobbet. När sista möblen sattes på plats visste glädjen inga gränser. Det gick. Jag fixade det. Såååå galet skön känsla!


På kvällen skjutsade vi W på tjejfest och sedan gick vi ut och åt. För mig blev det dumplings. Älskar det och de var så goda. En bra kväll alltså.


Lördag 9/3

Efter lite plock å fix hemma fick vi middagsgäster. Tanken var att vi skulle planera vår kommande resa till Auswitch, men Mello tog överhand (JAAA, rätt låt vann). Men då får vi anledning att ses snart igen :-)


Pappan i familjen är insnöad på semlor, så jag hade naturligtvis bakat en semmelkladdkaka. Mmmmm, så gott!


Söndag 10/3

Vaknade tidigt. Som alltid. Plockade fram en hoper ingredienser och satte igång med en test. Hade hittat ett recept på bröd bakat av vita bönor. I Viktis-programmet räknas dem som 0 points. Lät ju för bra för att vara sant. Det var det åxå. De sjönk ihop, blev superdegiga och asäckliga. Men jag måste ha gjort något fel, så det är kanske värt att försöka igen någon gång.






Bakade glutenfri Brownie också. Av svarta bönor. Den, däremot, blev super. Dock väldigt "mörk" i smaken, så lite bär & glass är att föredra till den. Men ändå... tänk att det går och av bönorna kände man nada.


Spelar ju Wordfeud. Lyckades få tidernas spelplan OCH första draget. Och som det gick då... Fick 2200 på första draget, men sen hände det inte så mycket mer.


Åsså är vi då framme på idag, tisdag 12/3.

Jag fortsätter ordnandet på jobbet. Målet är att allt småfix ska vara klart på torsdag när jag går hem. På fredag har vi nämligen en lunch för att fira projektets slut och då är det ju skönt om det faktiskt är SLUT.


Igår ringde W's läkare också. Hon gav nu klartecken att börja med medicineringen. Detta eftersom kuren med kortison gjort skillnad. Så på fredagkväll tar hon första tabletterna. Sedan tar hon de 1 gång/vecka. Dagen efter, alltså lördag, tar hon en Folsyra-tablett. Varannan vecka ska hon sedan lämna blod samt urinprov. Detta sker under de 2 första månaderna, därefter (om inga biverkningar uppstått) varannan månad bara.


Medicinen är ett sytostatika, alltså ett cellgift. Samma används för cancerbehandling, men i väldigt mycket större dos. 


Nu hoppas vi att detta funkar. Då ska hon vara sig själv om c:a 6 veckor. Håll tummarna vetja!


Nä, nu ropar sängen mitt namn. Men innan jag avslutar tänkt jag säga att det är påväg in ett inlägg om min status. Var är jag nu? Hur mår jag? Vad har hänt på det planet? Så det blir kanske lite mer intressant än det här vardagliga inlägget.


God natt och sov gott!


p.s Bjussar på några söt-bilder   


                        

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2019 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Skapa flashcards