Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under april 2015

Av Annci Hultström - 4 april 2015 16:43

... historien som den lataste av alla lata dagar. Vaknade, lökade, bakade bullar, åt frulle, lökade, gjorde rebusar (till W som ledtrådar till påsk-äggs-letandet), lökade, åt påsk-lunch:

... blev sill-trött, sov middag, vaknade... Och där är vi nu. Funderar på att gå ut å ta lite friskluft och rasta barnet. Men jag vet inte.. latmasken är svår att bli kvitt idag ;-).

Förresten... Sill-trött. Det har jag inte blitt för. Men igår kände jag av det, men kopplade inte riktigt. Så idag, efter ett halvt ägg och två bitar sill kom den igen. Så jag antar att jag inte kan äta sill längre. Om jag inte tar tupplur med i beräkningarna förstås.

Av Annci Hultström - 4 april 2015 08:12

... fortsatte idel trevligt. Vi satt kvar ute till solen försvann (blev faktiskt solbränd tillåmed), sen gick vi in och åt god mat. Biff med potatisgratäng. Mmmmm...

Sen fick W fria händer med maskeradsminket:

Ni ser va? En kanin, en hund och en linslus ;-)

Efter det nattades hon och jag somnade ovaggad i soffan. För att sedan flytta upp till sängen och sova vidare.

Igår vaknade jag vid 07.30-rycket Låg kvar å löka en stund, men åkte sen till Ica Maxi för att handla. Kom hem strax innan 10 med varmt frukostbröd. Mmmummms!

Efter frulle gjorde jag i ordning vårt bidrag till kvällens middag. En Lax cheesecake.

Gaaaalet god!!

Sen var jag ut och sprang. På de 5,6 km så sprang jag mer än jag gick. Men det blev den långsammaste tiden, för jag fick stanna 4 gånger för att lösa upp kramp i vaderna. Så irriterande. Och jag undrar varför. Hmmm... nåja, det var i alla fall skönt att märka att det inte var flåset som ballade ur!!

Vi 15-tiden åkte vi så mot Täby. Först en sväng i TäbyC och därefter middag hos H's päron, med alla. Trevligt. Gott. Lugnt. Skönt.

Somnade återigen ovaggad. Vaknade redan vid 7 idag. Stel som en pinne i heeeeela kroppen. Den här sängen suger. Det blir nästa sak på inköpslistan att bocka av.

Förresten... Ni vet soffan vi beställde som skulle ta 8 (!!!) veckor på sig att komma? Den har kommit. 3 veckor tog det bara. Yeah!! Vi kunde fått hämta igår redan, men vi valde söndag. Då har syrran lite tid att lösa det med hämtning av vår gamla. En kompis till henne ska ha den.

Nej, nu måste jag verkligen gå upp innan ryggen går av...

Önskar en fortsatt Glad Påsk!

Av Annci Hultström - 2 april 2015 15:00

... hände?? Det blev plötsligt strålande sol och riktigt varmt. Det i kombination med att jag redan är hemma från jobbet ledde till detta:

Ett glas rosé i solen! Årets första. Och oj, så gott! Det är liksom ännu godare när vädret är så här. Och det gäller ju att passa på, för resten av påsken ska ju bli långt ifrån såhär.

Förresten. Påsk. Glad sådan till er alla!

Bor ni i området får ni kanske besök av raringen ovan. Hon är nämligen ute och påskar med en kompis.

Hur har då dessa två första vardags-dagar varit för familjen H? Jo, tack bra. Inga kriser eller katastrofer. Bara flyt. Så skönt. Jag hoppas det fortsätter så.

Nä, nu ska jag soffa. I bara linnet.

Än en gång - Glad Påsk!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14 15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2015 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards