Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under februari 2015

Av Annci Hultström - 15 februari 2015 20:46

... skrev trodde jag att jag var påväg att bli bättre. Men nä... efter ett par timmar på jobbet mådde jag räv igen. Drack mirakelthé hela dagen och gick hem lite tidigare. Låg på soffan och gjorde inte en jota. När jag vaknade på fredagen (den 13:e) vågade jag knappt tro att det var sant, men jag mådde bättre. Men jag lökade ändå hela kvällen.


Igår lördag, alla hjärtans dag, vaknade jag - tro det eller ej - inte förrän 07.30 Låg kvar och efter en stund kom Wilma. Då fick vi ett fint kort av henne och en massa gos. Efter en god och lång frukost städade vi undan lite snabbt och sedan åkte vi för att handla dagens förnödenheter. Ja, precis... dagens onyttigheter. God mat, godis, vin, tulpaner... allt för en mysdag.


Väl hemma hade vi pysselstund. Vi vuxna pärlade (jag fick den finaste presenten jag någonsin fått av min man) å drack bubbel och W sydde.

 

Mysigt!


Sedan var det dags för middag.


Förrätt: Toast Skagen, med bubbel

Varmrätt: Helstekt oxfilé med potatisgratäng och svampsås, med Amarone


 

Dessert: Glace au four, på browniebotten, med Cola Zero


Mmmmmmmm... så gott!


Sen bidde det Mello och sängen. Så trött. Sviter av "sjukdomen".


Idag sov jag ända till kl 09.12 Ja, det är sant. Jag var helt chockad. Och pigg. Och laddad. För pt-pass. Så efter frulle åkte jag ner till gymmet. Han hade tänkt sig ett "köra-skiten-ur-mig"-pass, med omvärderade med tanke på att jag varit krank. Men jag blev rejält slut och svettig ändå. Skönt. Skönt att orka. Igen. Nu är det bara att hoppas det fortsätter så, för nu är det bara öka som gäller. Hans framtidsplan är en utmaning, men jag ska fixa det!!


När jag kommit hem tog vi W och Emma med oss till ank-dammen där de fick mata odjuren. Och när vi kom hem åt vi hemgjorda semlor. W ville ha en med nutella och vi andra åt traditionella. Så goda!! Tack Marre för receptet. Helt ultimat!

Nä, nu ska jag ägna mig åt Arne Dahl. Och maken. God Natt!!!



Av Annci Hultström - 12 februari 2015 07:42

... mirakelthé gjorde verkan. Mår bättre idag. Snuvan, huvudvärken och de onda lederna har minskat. I alla fall so far. Får väl se hur det går under dagen.

Någon träning ger jag mig dock inte på. Skit tycker jag om det.

Nu orkar jag inte skriva mer. Oinspirerad som få. Adjö.

Av Annci Hultström - 11 februari 2015 19:29

... med små bokstäver. Jag blir allt sämre, så nu är survival-kittet framdukat:

1,5 liter ingefärsthé med pressad citron och honung. Det har funkat förr, så jag hoppas det gör det ännu en gång. Håll tummarna är ni rara, för det här har jag verkligen inte tid med.

Av Annci Hultström - 11 februari 2015 13:42

... säger jag endast med små bokstäver för då hörs det knappt å då gäller det inte. Väl? För det borde väl vara som med kalorier som äts i mörker, de gills ju inte... Nu kommer det...

jag mår skräp. gick riktigt dåligt att träna igår, kändes som det var nåt i kroppen. vaknade toktäppt i morse och under dagen har den där olustkänslan kommit krypandes. feberpirret i ryggen, frossa och icke-hunger. och blir det värre är jag inte förvånad. min kollega är hemma sjuk. andra gången på ett par veckor. och med tanke på min roll så stannar gärna alla till och pratar en stund... även de snuviga. så utsatt är jag ju onekligen och jag får vara glad att jag klarat mig så länge.

Så, nu glömmer vi det. Tjoho! Solen skiner!!

Av Annci Hultström - 10 februari 2015 07:53

... jag var på var verkligen helt fantastiskt rolig. Och jag är så glad över att jag vad där. Men nu börjar jag faktiskt tröttna på de sviter den lämnade kvar. För 10:e morgonen vaknar jag med huvudvärk.

Eftersom jag känner mig själv rätt bra vet jag att det är allt huvud-gung när jag dansade i timmar som är boven. Det ställde till det i nacken, som nu bråkar med huvudet. Har hänt förr. Många gånger förr.

Min pt är ju även naprapat, men han ville inte knäcka mig i söndags eftersom han inte var på kliniken (kan tänka mig att det har med försäkringar att göra). Fast det är nog precis vad som krävs, så jag får nog fan falla till föga och boka mig en tid någgerst.

Bajs känner jag om det. Det är dyrt.

Men vet ni? I grund å botten är det värt det. För kul hade jag.

Av Annci Hultström - 9 februari 2015 20:45

... alltid som man tänkt sig. Min kollega var sjuk, så Gardell uteblev. La ut på FB för att se om någon annan var intresserad, men dessvärre var det inte det. Och själv ville jag inte gå, så jag bokade av.

Istället åkte jag hem, åt med familjen, gjorde läxan med W, nattade W och bakade.

Och jag bakade inte något mindre än kanel-torn. Jojomen. Kanel-torn. Vet du inte vad det är? Ok, kolla här:

Japp, det stämmer... förväxta kanelbullar. Vete f*n vad som hände. De slutade liksom aldrig växa uppåt. Men de är säkert goda. Det luktar så åtminstone.

Nu ska jag slå mig ner i soffan en stund och sedan lägga mig i tid. Behöver en natts ordentlig sömn till känner jag och förhoppningsvis är den natten just i natt.

Wish me luck!!

Natti natti!!

Av Annci Hultström - 9 februari 2015 08:02

... helg det blev. Efter senaste inlägget åkte vi ju till Ledinge för ritt. Strålande sol, från en klarblå himmel. Gnistrande, vacker och orörd snö. Fin häst. Lyckligt barn. Som föll av för första gången. Slog höften lite, men det gick bra. Trots allt.

Kvällen tillbringade vi hos fam. J och mello-tradition. God mat och härligt sällskap. Som alltid! <3

Igår var W hos en kompis och åkte pulka. Från kl 11-16. Under tiden röjde jag ur ALLT ur min sida av klädkammaren. Sorterade bort ett berg av kläder, torkade alla hyllor å lådor, dammsög. Sen städade vi sovrummet och bytte sängkläder. Härligt!

Efter det åkte jag och tränade. Först ett PT-pass och efter det yogalates. Gick riktigt bra. Jag känner mig taggad och laddad. Det hjälper ju att han ser stor potential i mig och utmanar mig rejält.

Tydligen gjorde jag inte av med tillräckligt mycket energi, för när jag kom hem vid 17.45 bakade jag semmelbullar, lagade jättegod middag och hängde tvätt.

Efter en kort stund framför tv:N somnade jag ovaggad. Och sov gott. Faktiskt.

Nu är jag redo för en ny vecka. Som börjar med jobb och därefter inspirationsföreläsning med Gardell ihop med min kollega. Det är unionen som bjuder. Trevligt!!

Nä, nu - jobbet.

Av Annci Hultström - 7 februari 2015 11:35

... det här inlägget: http://annci.bloggplatsen.se/2014/12/09/10951104-idag-kom-den/

Idag kom den känslan igen. Med råge. Det kommer gå så jävla bra det här!!

Sprang på bandet. 17 min. Och jag blev inte ens trött. Svettig som fan. Men inte trött. Hade kunnat springa mycket längre, men jag får inte det. Än. Han vill ju att jag ska vara stark nog först och uppenbarligen börjar jag bli det. Wohoooo!!

Igår, efter jobb å träning, åt vi hemgjord pizza och hade fredagsmyspyssel. Snöflingor bidde det.

Sen blev det soffläge till "Fångarna på Fortet". När barnet var nattat däckade jag med. Heeeelt slut.

Nu ska vi snart hämta W i hallen (har kört extra-träning) och sen susar vi till Ledinge för lite ritt.

Sen hem å duscha åsså vidare till familjen J för traditionsenlig mello-kväll.

Det är min/vår dag. Vad gör ni?

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Skapa flashcards