Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under december 2014

Av Annci Hultström - 9 december 2014 16:20

... usla vädret har jag lyckats få julkänsla. Det beror nog på allt pynt jag kastat upp och julmusiken som skvalar dagarna i ända.

Här några bilder på vad jag åstadkommit på jobbet:

Härligt!!

Nu är jag snart på SATS och mitt tredje PT-pass. Ska bli skönt. Ja, att komma av bussen först å främst... för fyyyyy vad snubben bredvid mig stinker...

Av Annci Hultström - 9 december 2014 07:47

... är förmodligen det enda jag lyckas klämma ur mig idag. Eller nä, lite mer ska nog lyckas med. Men ändå.... Zzzzzz... trött idag.

Idag är min nya fina väska...

... packad med träningskläder och en faslig massa mat. Måste äta ett lite större mellis innan jag drar från jobbet, för jag ska träna direkt så det blir sen middag.

Väl hemma ska jag äta. Och sen ska jag baka. Finska pinnar. Den sista kakan i raden av "must have" till julaftonsfikat som normalt äts samtidigt som Kalle kvackar på TV. Tänkte även provbaka en ny sort, sega saffranskakor. Mest bara för att, inte för att det behövs.

Men först - jobb!

Hörrni, ha en finfin dag. Det ska jag.

Av Annci Hultström - 8 december 2014 23:26

... som Tomten i år. Har gjort klappar till höger och vänster. Först ut att få var de 4 gympafröknarna. De fick saffransbiscotti och doftljus.

Sen var det familjen Höjer som i gå-bort-present fick saffransbiscotti, wienernougat, doftljus och öl.

Härnäst väntar "mina" 2 läkare med personal på St Göran. Är ju "utskriven" helt nu, så en tack-för-allt-present passar sig tycker jag. Det blir en varsin stoooor burk med saffransbiscotti (se bild).

Därefter Skokartongapellen. 4 paket är inpackade och klara (se bild).

Sist ut blir skolfröknarna... de är åxå klara och väntar lika ivrigt som Wilma på terminsavslutningen.

Utöver det pysslet har jag varit i skogen och plockat mossa samt gjort wienernougat till oss själva åxå. En bra kväll alltså.

Nu ska jag sova och ladda inför morgondagens PT-pass.

God natt och sov gott!

Av Annci Hultström - 8 december 2014 08:04

... no hörd! Har liksom haft fullt upp. Tar det från början.

I fredags vankades jobb. Med långlunch. Skulle ju vinka av den här raringen:

... som drog till Australien. På "obestämd" tid. En öppen biljett gäller. Bilden har min syster tagit f.ö Och jag har snott den.

Det var sååå jobbigt. Jag började gråta bara jag såg henne. Och det fortsatte. Jobbigast var det när hon sa hej då till Wilma. Hon grät... ja, Sanna alltså... och jag grät ännu mer. Usch. Fy!

Bilden längst ner har syrran åxå tagit. Såååå fin <3

När gråtkalaset var över var det dags för några timmars jobb igen för att sedan åka på julbord på Stallmästaregården.

Helt magiskt vackert ställe, med underbar mat. Rekommenderar det varmt.

Var hemma rätt tidigt, så vid kl 23 låg jag i sängen. Helt slut.

På lördagen var det dags för mitt andra PT-pass (gick jättebra) och därefter firande av UVGK's 70-års dag. Det var riktigt bra ordnat med nåt som hände heeeeela tiden, så det blev aldrig tradigt.

På slutet lottade de ut en stoooor korg med godsaker på inträdesbiljetten. Vi hade nr 10 och 11. Nr 31 vann... men kom inte, så de drog ett nytt nummer. Och ja, jag vann. På nr 11. Helt crazy!!!

Väl hemma svidade vi om åkte på middag hos Höjers. Åt en underbart god middag, där en ljuvlig fisk- och skaldjurssoppa stod för varmrätten.

Kom hem en stund innan midnatt och somnade återigen ovaggad.

Gårdagen bestod av storstädning. Till å med avloppen rensades. Sen byggdes det pepparkakshus och bakades småkakor. En bra dag!

Å nu är det måndag. Igen.

Önskar en trevlig dag!!

Av Annci Hultström - 4 december 2014 22:46

... fullt lika produktiv, men några sysslor hanns med.

Hade bilen, så på hemvägen svängde jag förbi ÖB och Willys för lite shopping. Kom hem kl 18 och gick direkt till skolans hantverkskväll. Shoppade en superfin dörrkrans (bild kommer en annan dag) och småpratade lite till höger och vänster. Kl 19 kom jag hem (de andra två stannade lite till) och satte igång med produktion av lite julgodis, som ska ges bort. Inte en millignutt blev över till oss... hmmmm...

När de andra två kom hem kollade vi dagens julkalender. Den är allt lite spännande. Men julig vete17 om man kalla den.

Ja, sen hanns det inte med mer. Men bättre än inget.

Såg förresten den här:

En snart utslagen amaryllis. Me lööööööv!!

Det här löööööövar jag åxå:

Magiskt vackra himlar. Mmmmmm... Denna från i morse.

Nä, bla bla bla... nu örk ja int mer. God natt och sov gott dårå!

Av Annci Hultström - 3 december 2014 22:48

... kväll är till ända. Jag har slagit in diverse klappar och presenter, fått hem ett skadat barn från gympan (ett trasigt knä), lagat ett par sockor och en mössa, monterat 3 pepparkakshus och bränt mig på varmt socker, gjort färdigt önskelistor samt... eh... Nej, kommer inte på mer. Men det räcker iofs bra märker jag, för nu är jag trött.

Så jag avslutar med en bild på mig och den lilla polkakäppen. Den är riktig faktiskt. Äkta Rusta. 39kr. Ascool om ni frågar mig!

God natt och dröm sött!

Av Annci Hultström - 3 december 2014 07:54

... som det ska, jag har träningsvärk. Inte farligt alls, mest axlarna. Iofs var det inget "köra-skiten-ur-mig"-pass heller. Få se hur det blir på lördag. Då är det dags igen.

Innan jag avslutar vill jag slå ett slag för www.skokartongsapellen.se. Gå in och läs vetja! Nästa fredag, 12/12, ska jag dit och lämna. Så kan du inte lämna själv ge klappen till mig (om du finns i min närhet förstås), så lämnar jag den mer än gärna.

Ha nu en finfin dag!

Av Annci Hultström - 2 december 2014 20:58

... kronor är inte jättemycket pengar. Inte heller 2481 liter vatten. Men däremot är 2481 tävlande mycket. Och det var precis så många jag vann över. Tänk att de valde just mig av så många andra. Det fick jag reda på idag. Och då kände jag: Galet!! Heeeelt galet!!

Och utöver den galenskapen var det dags för en till. I form av mitt första PT-pass med Anton. En lugn, glad, kunnig och ödmjuk kille. Kommer bli bra det här!!

Mina mål är nu: Springa milen på under en timme. Och kunna göra en bunt vanliga armhävningar. Idag klara jag inte ens en. Tror jag. Måste fan prova sen. Kanske har det förändrats under dessa 2 månader med träning?!

Han ville åxå att jag skulle se till att få i mig mer kolhydrater på sikt. Så det blir till att införskaffa glutenfri pasta och testa om det funkar. Åt vanlig nyss. Det gick sådär känner jag. Eller så är det ärtsoppan (=fjärtsoppan) jag åt till lunch som ger sig till känna. Tror nog iofs mer på det, för när han sa åt mig att spänna skinkorna vid en tung övning gjorde jag det med glädje... annars hade det kunnat gå illa ;-)

Nä, nu dusch. Sen lite småfix å därefter sängen. Är tröööööt!!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards