Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under december 2014

Av Annci Hultström - 17 december 2014 22:38

... vad fort tiden går. Nu igen. Flera dagar har gått utan ett enda inlägg... så uselt av mig. Råder bot på det nu. Är tanken.


Börjar med söndag.


Efter frukosten for jag ner till gymmet och körde ett pass med Anton. Det gick asbra och peppen bara ökar. Kände redan där och då att träningsvärken skulle bli grym. Vilket den blev.


När jag var klar där bar det av in till stan för födelsedagslunch. En underbar gryta och därefter diverse kakor och tårta bidde det. Och firande såklart. Vår lilla prinsessa tycktes ganska nöjd över sina presenter. Men en gillades nog mer än de andra och det var Tummy Stuffer som hon fick av Farmor & farfar. Lyckan visste inga gränser.


   


Sen gjorde vi en god gärning genom att lämna in klappar till Skokartongsappellen. Men vi var inte direkt ensamma om att göra det... detta var högen på just den plats (av ca 12 st i Stor-Stockholm):

 

Helt crazy många.


Jaha... sen då... Jo, då fick Kista C sig ett besök. Lite klappshopping och middag väntade. När vi kom vid 19.30 varjag helt färdig.


I måndags tränade jag igen. Ett Bodycombat-pass blev det då. Askul. Men svårt. Och jobbigt. Men jag klarade det. Rättså galant åxå om jag får säga det själv ;-)


Tisdagen innebar bio med maken. Jag fick biljetter av honom i bröllopspresent. Till Håkan Hellström-filmen. Den var mycket bra. Önskar jag hade varit där. Men det största av allt var nog att H var med mig trots att han fullkomligen avskyr den underbare mannen. Och han höll sig vaken åxå :-)


När vi kom hem hade svärmor (som barnvaktat) plockat undan, diskat och vikt alla våra kökshanddukar som var nytvättade. Hon är bara världens bästa. Så är det.

 

Då såg jag åxå att den här godingen slagit ut. Såååå underbart vacker. Hade jag gift mig den här årstiden hade amaryllis varit en given blomma i brudbuketten.


 

Idag var det träning igen. Då körde jag ett styrkepass i gymmet. Själv. Utan PT för första gången. Det gick bra, men jag tyckte det gick fort... vet inte vad för fel jag gjorde. Men trött blev jag och svettig med... så det var inget löka-pass tyckte jag.


Efter att barnet nattats var det dags att förbereda för den stora dagen i morgon. Lilla frökens 9-års dag.


Paketen står klara, frukostbrickan är förberedd och ballongerna uppblåsta. Hon ska få en jääääättestor mjukishund. Hon har tjatat om det i år och dar och nu är det alltså dags att infria hennes önskan. Sedan ska hon såklart få några fler presenter, men det får ni se sen :-)


Här är f.ö jag. Ganska precis exakt nu, fast för 9 år sedan.

 

Aningen tyngre. Men det gjorde mig inget. Då var jag bara glad att jag faktiskt kunde bli gravid och att då ha gått upp nästan 40 kg av det kvittade liksom.


Nä, nu ska jag sova. Men vi hörs snart igen. Det lovar jag.


Sov gott och dröm sött!


Av Annci Hultström - 14 december 2014 08:51

... trevlig...

Tänk, redan tredje advent. Och ingen snö. Men både gårdagen och dagen bjuder på minusgrader och sol. Alltid nåt.

Jag vaknade vid 06.30 (som vanligt), men tänkte att jag kunde dra mig en stund. Och vips var kl 8. Jag somnade om. Heeeelt otroligt!

Nu laddar jag med havregrynsgröt inför passet. Hoppas det är ett bra drag. Var evigheter sen jag åt det och vet inte riktigt hur det ter sig i kroppen. Det visar sig.

Direkt efter passet ska jag kasta mig hem och in i duschen, för sen väntar födelsedagskalas men inledande lunch för H's systerson. Han blir tonåring minsann. Åxå det är heeeeelt otroligt!! Var har tiden tagit vägen?!

Wilma kommer åxå bli firad av den sidan. Det har blitt så nåt år nu för det är svårt att hinna få till två kalas. Men det gör inte henne nåt, för ett eget kalas får hon ändå. Senare.

Efter det blir det klappshopping. Håller en tumme för att de sista blir köpta. Vore skönt. Enormt skönt!

Hur tillbringar ni dagen?

Av Annci Hultström - 13 december 2014 23:04

... för att ha alla ingredienser hemma till en mjuk pepparkaka när man får ett ryck att baka en kl 22 på kvällen?!

I övrigt har min dag sett ut såhär...

Kl 06.30 vaknade jag. Av mig själv. Gick ner och tände alla ljus. Väckte W. Gick ner igen och lade oss tillsammans under en filt. På soffan. Framför SVT's Luciamorgon. Såååå fint!!

Efter det och frukost gav vi oss ut på det galet hala småvägarna. Målet var en stund hos min kollega och hennes underbara små hästar.

Mamman Mimmi med sina två barn, La Lou och Ice. Ice är den vita.

Efter ridtur- i SOOOOOL - och övrigt hästmys for vi hem, åt lunch, duschade och skickade iväg W på bio med en kompis.

Vi passade på att hämta våra glasögon inne i stan. Japp, våra. Även jag är glasögonorm nu.

Och vet ni vad? Nu har allt jag ser skarpa kanter igen. Varför gjorde inte jag det här tidigare?!

Efter det bidde Kista och lite klapp/presentshopping. Å sen hem.

Till middag blev det kyckling- och fetapaj. Mmmmmmm...

Nu ska bara kakan bli klar, sen blir det bingen. Har PT-pass i morrn kl 10. Då gäller det att jag är pigg. Om det är möjligt... har nämligen sjuk träningsvärk efter gårdagens bodypump-pass. Tillåmed skinkorna gör ont.

Var f.ö på gymmet redan kl 06.20 då. Crazy. Men det är bara att vänja mig, för det kommer bli fler gånger.

Nu är kakan klar... så GOD NATT!

Av Annci Hultström - 12 december 2014 17:08

... vilken dag. Kl ringde 05.50 och jag flög upp å satte på mig träningskläder. För dagen började nämligen med ett 45-minuters bodypump-pass. Det satte igång 06.30 och 07.30 stegade jag ut, nyduschad, med en kropp som överkokt spaghetti. Då åkte jag till jobbet. Och åt frulle. Var hungrig som en varg.

Vid 09.30 hade vi Lusse-fika.

Vid 13-tiden åkte jag till St Göran för att lämna mina tack-för-mig-gåvor. Väl tebax åt jag lunch.

Kl 15 hade vi team-möte och mitt i det ringde telefonen. Någon ville anmäla en SAE, serious adverse event. Alltså att nåt gått fel med en patient som ingår i en studie. Vi ska då följa en specifik rutin. Det händer max en gång per år. Detta var min första och jag blev asnervös. Men nu är det gjort och det gick bra.

Nu är jag hemma och i full färd med att hoppa i helgkostymen. Den ligger där och bara väntar...

Så... jag önskar en trevlig kväll och säger adjöken för nu.

Av Annci Hultström - 11 december 2014 22:07

... hemma efter vår AW. Det slutade på en etiopisk restaurang vid Rådmansgatan. Mycket trevligt och galet gott. Vi åt riktigt traditionellt, Indjira watt (stavning?). Det är olika grytor som äts med händerna med hjälp av ett pannkaksliknande surdegsbröd. Typ. Mmmmmm...

Så fort jag kommer hem ska jag packa för morgondagen och därefter hit the sack. Det vankas nämligen träning i morgonbitti. Ett bodypump-pass. Kl 06.30 Jorå minsann... Får väl se hur det går. Funkar det bra är det nåt jag tänker göra oftare. Kick-starta dagen liksom.

Nä, nu är jag tom i kolan. Hörs i morrn. Natti natti!

Av Annci Hultström - 11 december 2014 07:48

... blev det en kväll på soffan. Nä, efter middag och julkalender blev det julkortsskrivande. Därefter diskuterade vi igenom vem som ska få vad och när... har ju 2 födelsedagsbarn mitt i juletiden åxå. Avslutade med lite paketinslagning och somnade sedan ovaggad.

Nu sitter jag på bussen, efter en kort session på busshållplatsen. Den kortisen räckte. Fyyyy fan vilket äckligt väder! Men mer än så tänker jag inte klaga, för jag kan ändå inte påverka det och därför är det dumt att slösa energi. Så det så.

Idag ska jag ut och äta med mina kollegor. Var vete fåglarna... Vi kan inte enas, så det slutar väl på Donken ;-)

Hörrni, ha en bra dag!

Av Annci Hultström - 10 december 2014 17:24

... i familjen går så smått i mina fotspår, se här bara:

Ja, nu har ju jag aningen mer kläder på mig när jag bakar. Så det är väl det som skiljer oss åt ;-)

Det färdiga resultatet kommer. När det är klart. För det pyntas vilt. Fortfarande.

Förresten, min intervju är med i SATS-tidningen nu. Den är enorm. En hel sjättedels sida. Typ.

Och bilden. Bortse från den. Trodde de ville ha helkropp och tig den enda okeja... där nyllet var "sådär". Åsså valde de just den till porträtt. Hmmmm... nåja...

Nu är jag snart hemma. Då blir det inte många knop. Tror jag. Har tidernas pannknack, så det skulle passa bra med en afton på soffan. Får väl se hur det går.

Av Annci Hultström - 9 december 2014 22:00

... vår första...

Det var efter en rejäl "höja-pulsen-med-kettelbells-cirkel" som han slängde upp kardan. Då kände jag nåt jag aldrig känt förr... en lite jävul som kröp in i hjärnan och skrek: "Nu jävlar kör vi". Visst har jag tänkt det massor med gånger, men inte känt det så innerligt som idag.

Så hörrni - nu jävlar kör vi!! Häng med på förvandlingen vetja!!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards