Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under december 2014

Av Annci Hultström - 28 december 2014 17:54

... riktig ego-dag idag. För barnet gick till en kompis och maken huserar på kontoret. Så jag har vältrat mig i Annci-sysslor. Som t.ex kollat tsunami-dokumentär, ätit hundraelfte skinkmackan, spelat WF, lagt klart mitt pussel...

... gjort lasagne och medan den gräddas är detta min syssla:

Onepiece, fötterna på bordet, ett glas rött och min julklappsbok...

Ett skönt avslut på dagen. Eller ja, det är ju några timmar kvar. Men "min egen del" av dagen menar jag.

Träna blev det inget av med. Men jag är ändå nöjd med de 4 pass jag fått till den här veckan. Och SATS står ju kvar även i morrn, och då ska jag dit.

Av Annci Hultström - 28 december 2014 08:55

... av 9 lediga här. Normalt brukar det inte gå så fort tycker jag, men den här gången... jösses. Uppe med tuppen varje dag för att ila iväg på nåt och sen har dagarna varit rätt fullbokade. Så idag blir det en dag hemma. Gå en prommis. Spela spel. Lägga pussel. Och förmodligen träna.

Sen blir det jobb i dagarna 2, för att sedan vara ledig i 5 igen. Så det finns mer av det goda att se fram emot.

Hur tänker ni fördriva denna krispiga söndag?

Av Annci Hultström - 27 december 2014 21:29

... idag var rena barnleken. Om jag jämför med Susanne's. Och det även med träningsvärk. Som f.ö bara blir värre. Och värre. Det enda raka är nog att träna i morrn. Åxå. Gör jag det har jag betat av 5 pass den här veckan. Bra där, Annci! *klappar mig själv på axeln*

Resten av dagen blev som planerat. Täby C, sen lunch (3-rätters) och faktiskt bio. Vi såg "Sune i fjällen". W tyckte den var bra. Vi andra kände väl en viss förståelse i Allings beslut om att denna var den sista... höll oss förvisso vakna. Den var ju trots allt inte lika kass som den förra... vad det nu betyder?!??!!!?!!?

Förresten... vi åkte förbi "The Christmas-house" i Täby. Herre min skapare. Det blir bara högre och högre elräkning på det huset för vart år.

Av Annci Hultström - 27 december 2014 08:54

... och utfall har satt sin spår i min kropp. Badly. Går som den galning jag ser ut som...

Och jag som ska träna om 1,5 timme... Nåja, det går nog vägen. Det gick ju att träna med träningsvärk på träningsresan, så då går det nog idag med.

Efter det bär det av till Täby C. Ska byta ett par handskar jag fick. De är nog aningen lite för små. Tror jag.

Sen blir det lite sen lunch hos H's päron. Med överlämnande av bortglömda klappar. Hmmmm...

Ikväll blir det nog bio. Det är i alla fall vad jag vill.

Önskar er en härlig dag i kylan. Förfrys inga vitala delar.

Av Annci Hultström - 26 december 2014 22:32

... testing.

Tänk att så många läst min blogg trots att kopplingen till FB fallit bort. Nu ska vi se om det funkar igen

Av Annci Hultström - 26 december 2014 22:24

... skinkmacka när jag kom från träningen. Därefter en lååååång dusch och helgkostym på. Efter middagen vankades Wii-spel. Super Mario. Askul! Måste bli fler gånger.

Ja, sen såg vi "102 dalmatinerna" och nu är tanken att vi ska se en film... "Walter Mitty". Men den funkar inte som den ska, så vi får väl se.

Tänker f.ö lägga mig snart. Ska träna i morrn. Igen. Ett pilates-pass. Jösses. Vad händer?!

Btw - Har haft 158 unika på sidan idag. Vääääldigt många fler än normalt. Många som har onödigt mycket tid att förspilla just nu alltså. Men kul såklart att den förspills hos mig. Välkomna!!

Nä, nu film. Som funkar.

Av Annci Hultström - 26 december 2014 16:07

... jag, återigen, känna på att jag lever. Körde en kombo av knäböj och "mountain climber". Skulle göra de växelvis och gå från 1-10. Så först 1 knäböj och direkt 1 "mountain climber". För att sedan göra 2 knäböj + 2 "mountain climber". Osv. Upp till 10. Det var riktigt jävla spyjobbigt. Men jag gjorde det!!! Han tog tid. Strax över 4 min. Tanken är såklart att detta ska kollas av emellanåt och att tiden då ska minska. Så det gäller att ligga i.

När vi var klara körde jag lite mage och sen gick jag hem. Så nu känner jag mig riktigt tillfreds. En bra annandag med andra ord.

Hur roar ni er?

Av Annci Hultström - 26 december 2014 09:05

... extra tanke till alla, som på ett eller annat sätt, drabbades av tsunamin för 10 år sedan.

10 år. Tiden går verkligen i en rasande fart.

Då var jag nygift och just hemkommen från bröllopsresa i just Thailand (Phuket, Koh Lanta & Khao Lak - platserna där allt hände). Livet var "rosa" och veckorna i paradiset var så färska i minnet att det gick att ta på dom.

Jag jobbade på Manpower då och eftersom jag just varit ledig en lång tid jobbade jag hela julen.

Hela den där söndagen satt jag klistrad framför tv:n och grät. Jag såg de platser vi nyss varit så lyckliga på vara helt sönderslagna.

Måndagen kom och jobbet kallade. Väl där kallades vi alla till ett möte där man berättade att vår VD drabbats. 2 av hans 3 barn var försvunna.

Den 30/12 kallades vi till ett nytt möte. Vi befarade alla det värsta, att man funnit barnen döda.

Beskedet vi fick var dock av ett helt annat slag. Mats (VD:n) hade avlidit. Han hade, i sökandet efter sina barn, ådragit sig en såpass kraftig lunginflammation att den tog hans liv.

Det var helt ofattbart och den arbetsdagen var tveklöst min tyngsta hittills i livet.

Att fira nyår dagen efter kändes helt fel... men med en förbetald middag, på Mårten Trotzig, släpade vi oss iväg. Där träffades jag hans sekreterare och det underlättade lite att få byta några ord.

I många år undrade jag (och säkert många med mig) hur det gått för resten av familjen. Ja, att de två försvunna barnen aldrig återfanns vid liv visste vi... men frun och äldste sonen - hur fick det för dom?

Svaren kom när frun, Malin, släppte sin bok "När livet stannar". Jag plöjde den, på bara några timmar, en sommardag efter jobbet. Och som jag grät!

Nu har alltså 10 år gått. Helt märkligt, eftersom jag minns det som igår.

Nu till nåt annat...

Tomten tyckte tydligen att jag varit tillräckligt snäll för att få klappar i år. Och många åxå. Skinnhandskar, en munkjacka med fleecefoder, Edblad-örhängen, Essie nagellack, en speciell påsförslutare, en fleecefilt med ärmar (ihop med W), 101 och 102 dalmatiner-filmerna (ihop med W), en löparmössa med hål för tofsen ;-), en teckning och... eeeeh... hmmm... kommer inte på allt nu och rota i påsen går inte, för där den står sovs det minsann fortfarande.

Hursomhelst - massor med fin gick jag. W fick såklart massor hon med. Bl.a en guidebok för barn till New York. Så kul. Och bra. Hon hade högläsning för mig igårkväll.

Det var riktigt intressant. Den kommer verkligen komma till användning.

Nä, nu ska jag fixa lite frulle. Måste hinna äta innan det är dags för lunch. Ska nämligen träna ett PT-pass idag. Kl 13.30

Önskar er en finfin dag i kylan!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Skapa flashcards