Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under september 2014

Av Annci Hultström - 12 september 2014 08:18

... det Ä N T L I G E N blev fredag. Usch, det har varit en tung vecka med idel kass sömn och en ihärdig huvudvärk därtill. Därav det obefintliga bloggandet. Orken (lusten) har helt enkelt lyst med sin frånvaro.

Vad har då hänt i övrigt? Tja, jobb. Och jobb. Och soffhäng. Pga av pannknacken från helvetet.

I tisdags kom W hem med sitt första träslöjdsalster. En smörkniv. Sååå fin!!

I onsdags var jag faktiskt ledig till förmån för att besöka farbror doktorn (de rinnande ögonen fick domen spänningshuvudvärk av en helt inkompetent dorre??), hälsa på i W's skola och gå på föräldrarmöte. Hann baka lite åxå. Ska ju hålla födelsedagsfika på söndag :-)

Igår handlade jag inför lördagens middag. Det är familjen Höjer som kommer och hedrar oss med sin närvaro. Det var ett tag sen sist kan man säga, så det ska bli mycket trevligt!

Och i natt, jag då har jag roat mig med att vara vaken i timmar... Hade nämligen frukostmöte på jobbet och jag åt bröd. Till lunch ris. Och till middag pasta. Det ville inte min mage vara med om... holy crap vilken magknip. Slutade med många toabesök. Så även nu på morgonen. Fast det hjälpte ju, så msn får väl se det som nåt bra. Typ.

Nä, nu jobba!!

Önskar en härlig fredag!

Av Annci Hultström - 8 september 2014 17:22

... oj vilken trevlig helg vi hade. Högsommarvärmen gjorde det inte direkt sämre.

Fredagskvällen bestod av idel fix. Gjorde en köttfärspaj, en Västerbottenpaj och en rabarberkaka. När allt var klart "dog" jag i soffan. I en timme. Då förflyttade jag mig till sängen och "dog" vidare.

På lördagen packade vi ett halvt bohag och drog västerut, mot Sala-hållet. Kom fram vid 12.30, grundade med korv-lunch och efter det toknjöt jag.

5-kamp (vem som vann är ännu inte avslöjat), potatiskanonsskytte, prat, mat, allsång och bugg på altanen.

Vi var ca 25 glada som höll igång till 2-tiden. Supertrevligt!!

Av Annci Hultström - 5 september 2014 17:27

... jag sovit i 8 år och med det som följd fyllde 50 igår!?!?!?! Jösses, så firad jag blev. Pyntad arbetsplats med presenter (4 påsar Polly) av kollegorna, en bukett rosor av Sverige chefen, blomma av två andra sköna qvinns, sång i matsalen, paket av familjen (en One piece, ett Amarone vin, minigrytor och fina teckningar), en vacker orkidé av fam Löfdahl, kort på posten, FB- och Instahälsningar samt sms.

Utöver det firade vi med thaimat och rosé hemma i solen (vilken Britt-sommar... härliga tid) och fika. På jobbet bjussade jag åxå på fika. Som f.ö blev höjt till skyarna. Och ja, det blev verkligen gott!!


Nu ska jag hem och förbereda mat inför morgondagen. Då blir det kräftskiva i Sala-skogarna.

Förresten... höll på att få bjuda på Gevalia i onsdagskväll. Det var inte mycket frigång kan jag säga...


Nä, hörrni... Skål och trevlig helg!

Av Annci Hultström - 3 september 2014 17:38

... skrattat så tårarna sprutat. 3 gånger. Åt samma sak. Kan ni möjligen fatta HUR ofantligt kul det var då?? Nä, jag tänkte väl det... Här kommer det...

Bakgrunden var en förfrågan från IT om vi hade en skärm över, i förrådet, åt en anställd som behövde en ny. Vi har länge försökt få returnera till IT, för det är verkligen proppfullt numera.

Mitt svar:
We have a few (like 35 pieces ;-)) in stock. So we will gladly provide him one :-)

Hans svar:
Ah ok :-) I do really like your interpretation of a ?few?, kind of sounds like when you go out for drinks with friends and have a ?few?; then wake up in the park somewhere with a tattoo of hello kitty on your butt :-) Now I cannot stop laughing, OMG :-)

Här började jag skratta...

Mitt nästa svar:
LOL ? of course, I?m a Swede? we drink pure alcohol for breakfast ;-)

/ A

p.s I can?t stop laughing either :-)

Och hans slutkläm:
I was lucky enough to be sick on my last visit to the Solna office during the move. Then I got a warm whisky with honey so I know what people do in Sweden when they are ?sick? :-)

Ni är ursäktade om ni inte har samma fantastiska humor som mig ;-)







Av Annci Hultström - 3 september 2014 07:59

... onsdag alla redan. Tiden forsar fram, men det är bra för då är det snart dags för avresa till Spanien. 19 dagar kvar... mmmm...


Men innan det händer det så mycket att jag redan nu vet att jag kommer sova gott första natten på plats.

Igår mediterade jag. Eller ja... min typ av meditation alltså - BAKA! Det är visst nån som fyller år i morrn och då måste det ju bjussas på godsaker. Tycker jag.


Kladdkakemuffins som sedan ska fyllas med hackade päron (konserverade) och sedan toppas med After eight-frosting. Eller kanske After eight-fluff... har inte bestämt mig än. Vad tycker ni?

Förresten... ögonen rinner än. Massor, men mer när jag använder dom. Kan nåt annat ha hänt? Hade det varit inflammation borde det brutit ut nu tycker jag. Iofs har jag intermittent halsont, så nåt skit bor i kroppen.

Nä, nu rullar jag snart in vid jobbet... så adjö! Njut er dag!

Av Annci Hultström - 1 september 2014 08:11

... en... eh... hmmm... NÄÄÄÄÄÄ!!! Inte pigg alls faktiskt.


Och det har inte med den "hårda" helgen att göra. Nä, har nog en begynnande förkylning. Med ögoninflammation. Tror jag. För de rinner konstant (sen i fredags) och i morse var en ögat lite kladdigt åxå. Så vi får se vad det blir av det.

Men helgen i övrigt då? Ja, den var toppen. Efter en tupplur i lördags var jag superredo för att hålla hov för fam J. Och det var precis lika trevligt som alltid.

Igår blev det sovmorgon, loppis och soffhäng. En skön söndag alltså.

Och nu är det måndag. En arbetsvecka ligger framför mig och med den även lite andra trevligheter :-)

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2014 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards