Direktlänk till inlägg 30 juni 2014
... igen. En kall sådan. För säkerhetsskull tog jag både täckjacka och halsduk. Visade sig vara det rätta valet, för bussfan vägrar dyka upp... brrrr... och blääää...
Jag insåg i morse att maten vi åt i lördags förtjänar en bättre presentation. För det var så galet gott och jag rekommenderar verkligen stället.
Så här är beskrivningen från deras meny, direkt lånad från deras hemsida www.hogbobrukshotell.se:
Min förrätt
Nordic Wagyu från Hamrånge -
Carpaccio, pesto, jordärtscreme, skott, syltad svamp och cashewnötter
?En gång kom dessa kor i en termos från USA till Hamrånge. Nu med 50/50 Angus/Wagyu är de en stolt del av vårt skafferi?
H's förrätt
Toast Skagen - Löjrom från Piteå, dill från växthuset och räkor
?En klassiker på Högbo, har funnits på menyn i över 4 år?
Min varmrätt
Hjort från Svenska gårdar - Hjortstek, lökad potatispuré, nattbakad löksky, primörer, västerbottenfnas
?Tack till Karl-Bertil för väl omhändertagna hjortar?
H's varmrätt
Oxfilé från Svenskt Höglandskött -
Lök, svamp,primör potatissallad , rödvinssky och persilja
?En klassiker. Enkel och robust!?
Visst låter det gott?
Nu sitter jag - äntligen - på bussen. Ser fram emot en kopp thé på jobbet.
När dagen är över bär det av hem för mer kroppsarbete. Men när jag lägger mig ikväll bör det vara klart. Om tidsplanen håller vill säga.
Önskar er en finfin dag!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 |
15 | |||
16 | 17 | 18 |
19 | 20 |
21 | 22 | |||
23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | |||
30 | |||||||||
|