Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under april 2014

Av Annci Hultström - 24 april 2014 07:35

... vad uselt jag sovit i natt. Har haft sjuk rethosta, så jag har ägnat mig åt att dricka, snurra, sitta och irritera mig. Men inget hjälpte. Halvsittande somnade jag tillslut. Vaknade helt slut. Och med en pissed-off känsla i kroppen. Idag gäller det att inget går fel. Då smäller det. Typ.

Av Annci Hultström - 23 april 2014 16:08

... mig, men vaknade efter en stund av att jag med klar och tydlig stämma sa: "Då löser det sig". Tänkte att hesheten plötsligt försvunnit, så jag provade säga nåt igen. Men nä... jag drömde alltså att jag kunde prata. Intressant.

I övrigt har jag inte gjort många knop idag. Hämtat in posten. Vikt ett lakan. Gjort lunch. Fast det är ju som det ska när man är sjuk.

Nu ska jag ge mig på att laga middag. H är nämligen i Norrtälje och kommer hem lagom tills W ska på gympan. Och hon måste ju äta innan, så jag måste liksom... Men det kommer gå bra. Känner mig inte lika slut idag. Tack och lov.

Av Annci Hultström - 23 april 2014 10:00

... senare är jag 300kr fattigare. Men istället fick jag nån att hänga med de kommande 10 dagarna:


Japp, det var streptokocker. Tack och lov, eller hur man ska se på det.

Bara en gång förr, i vuxen ålder, har jag haft såhär ont i halsen och då var det streptokocker. Så det fanns i bakhuvudet... även om jag ändå trodde på virus.

Nu ska jag äta 3 om dan i 10 dagar och sen hoppas jag innerligt att bacillen är väck.

W spar på små glas- och porslinsdjur, men har inte haft någon bra plats att ha de på. Det är löst nu. Kollade Blocket och hittade denna:


En gammal "typsnittslåda" från ett tryckeri. Ska bara måla den och få upp den på väggen. Ordning på torpet!

Nä, nu ska jag luta mig en stund. Sov som ett praktarsele i natt och tänkte ta igen lite av det.

Av Annci Hultström - 23 april 2014 00:04

... mycket i det Hultströmska residenset för tillfället. Jag har nämligen tappat rösten. Den har varit svajig i några dagar, men igår var den nästan helt borta. Men så i morse hade den återvänt. För att försvinna i princip helt efter nån timme. Märkligt.

I morrn blir det läkaren. Tveklöst. Har ju haft feber i 4 hela dagar nu. Men först - God natt!!

Av Annci Hultström - 22 april 2014 09:06

... 4-rycket med tidernas rethosta. Det var tungt, rossligt och pipigt i bröstet. Jag drack. Jag koncentrerade mig. Jag satt upp. Jag andades lugnt. Inget hjälpte. Tillslut tog jag bricanyl. Det hjälpte. Och jag somnade om.

Vaknade vid 7 och hade inte lika ont i halsen. Febern låg dock kvar på 37,9. Så idag är jag alltså hemma. Men läkaren hoppar jag över idag. Får se hur det fortgår.

Ställde mig på vågen idag... ingen bra påsk det här. Blir hårdhandskarna nu. Och med tanke på att träningen uteblir några dagar till får jag kompensera med ett minimalt intag. 800 kcal/dag i form av Naturdiet Smoothie. Inga problem. Har ju gjort det förr... ;-).

När jag är frisk och börjar träna igen ökar jag intaget såklart. Men fortfarande på en låg nivå. För nu jävlar ska mina sista 10 kg (som nu är 14) bort. Har liksom aldrig blitt helt klar och det är jag trött på!!!!!

Av Annci Hultström - 21 april 2014 23:31

... mycket onda halsen, huvudvärken och febern (förvisso "bara" 37,8 just nu) och lägger mig. Måste upp i ottan och känna efter hur jag mår. Har jag fortfarande lika ont i halsen då som nu så blir det läkaren. Faktiskt.

Så god natt och sov gott!!

Av Annci Hultström - 21 april 2014 16:45

... har vi +21 grader i skuggan. På altanen. Inte ovanligt såhär i juli. Nej, vad säger jag... april menar jag ju. Och då blev det plötsligt sjukt ovanligt. Har försökt sitta ute lite, men det är jättejobbigt. Så nu ligger jag på soffan, med altandörren vidöppen.

Tog tempen för en timme sen. 38 hade den gått upp till igen. Kände det på mig... Och rösten är som bortblåst. Stundvis. Men plötsligt funkar den en stund, för att sedan försvinna igen. Konstigt. Och tröttsamt. Faktiskt.

Hur har ni tillbringat denna sommardag??

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards