Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under februari 2014

Av Annci Hultström - 5 februari 2014 07:57

... jag slutade på mitt förra jobb har jag sovit som en klubbad säl, i stort sätt varje natt. Till den här veckan. Har vaknat nån gång varje natt och sen långt innan klockan.

Tror orsaken är packningsstress. Och "allt-som-måste-fixas-innan-avresa"-stress. Men vet ni? Det gör inget. Inget alls. Det för mig extra sova-kunnig på planet.

33 timmar och 40 min till lyft. Mmmmm...

Nu sitter jag på bussen, påväg till jobbet. Det blir en lite kortare dag idag. Har bett om att få smita vid 15.30 idag. Har 1000 saker att hinna med... Färga fransar å bryn (snygg även i på playan). Bolaget (vin till dagens). Godisaffären (färdkost). Solskyddsfaktor (hellre gyllene än röd). Middagsmat till i morgon. Å utöver det ska jag å W utfodras och skjuts iväg till gympan. Phu.

Känns som den här dagen kommer gå den med.

Av Annci Hultström - 4 februari 2014 19:36

... när man har så mycket sommarkläder att det för det svårt att välja vad som ska packas?! I sånt fall är det just det jag har - lyxproblem.

H däremot har inga problem, för med 12 kg tappade är alla hans kläder för stora. Det insåg han igår när han provade allt. Ett par shorts och ett par badbyxor skrotade han ihop. Så just nu är han på shoppingtur.

Jag ska natta barnet och sedan fortsätta väljandet. Hmmm...

Av Annci Hultström - 3 februari 2014 23:08

... att det kommer gå sådär med MEK.

Idag blev det inget gjort, för fokus har legat på att få i ordning en massa inför resan.

Och bortsett från det sitter det nån liten sate inuti min högra, djupa sätesmuskel och nyper mig i ischiasnerven med en tång. Typ. Satan vad ont det gör så fort jag tar ett lite längre steg.

Jag har försökt googla mig klok... och ja, överansträngning är väl det närmaste jag kommer. Låter väldigt rimligt. Så nu blir det stretch och lite lättare promenader. När tid finnes mellan fixandet.

Zzzzzz... God natt!!

Av Annci Hultström - 3 februari 2014 06:41

... med ett ryck. Redan kl 04.30 Passen - är de giltiga?? Var helt säker på att mitt går ut i juni och för att resa till Thailand måste det vara giltigt 6 mån efter hemresa. Skit. Fan.

Försökte komma in på Polisens hemsida för att kolla upp närmsta passpolis. Hemsidan nere. Klia håret. Fundera. Jag skaffade ju nytt efter att vi gift oss, så är det verkligen juni det går ut? 30 min senare gick jag helt enkelt upp och kollade.

Tack och lov - mitt går ut juni -15, H's i jan-15 och W's i okt -16. Så frid och fröjd. Men kunde jag somna om efter det? Nä, det kunde jag inte. Så jag har vilat lite och googlat Ao Nang-tips. Det blir bra det här.

Nu ska jag gå upp och göra mig redo för en arbetsdag. Den första av de 4 som återstår innan avresa.

Önskar en fin dag!

Av Annci Hultström - 2 februari 2014 20:45

Idag var ingen bra dag alls. Som jag skrev har jag ont i höfterna och det blev ju inte bättre när jag gick, så efter 20 min gav jag upp.

Och naveln har smärtat mig idag åxå. Ni som följt mig vet att jag får vätska vid naveln ibland. Idag var en sån dag. Innan middagen kunde jag knappt stå upp, så det blev en värktablett till förrätt. Den gör att det för tillfället känns ok och ett par maskiner tvätt klarats av. Och hänger den gör jag framför tv:n. Till " Så ska det låta". Ser mig/oss rätt frekvent. Men tack och lov på håll. Eh... tills nu.

När det är klart ska jag ta mig ett kvällsmål, fruktsallad med kesella. Mums! Å efter det blir det nog bingen. Så jag säger, redan nu, god natt. Sov gott och dröm sött!!

Av Annci Hultström - 2 februari 2014 17:12

... för mina 60 minutes of fame. Ja, i alla fall enligt studiokvinnan som berättade om hur inspelningen skulle gå till. Enligt henne skulle jag visst vara i bild typ hela tiden. Så missa inte "Så ska det låta" ikväll kl 20 på SVT1.

Usch, vilken seg dag. Skulle göra massor, men har inte ens gjort en tredjedel. Vaknade efter kl 9, åt frulle, började kolla igenom alla sommarkläder och andra "måste-med-till-Thailand"-saker, åkte till centrum för att köpa korta träningsbyxor (hittade inte) och lämna in mina nya glasögon (ger upp på progressivt nu), hem igen för att fortsätta. Men... hoppsan, jag somnade på soffan när huset tömdes på folk (gympa). Nu ska jag fixa middag och ta min runda. Om det går. Har så sjukt ont i höfterna. Kanske får gå lite lugnt bara.

Förresten... H provade sina sommarkläder. Han kunde ha ett enda par shorts, resten var way to big. Han har ju tappat 8 kg under FF (och 4 innan) + förlorat 12 cm i midja. Så det är inte konstigt.

Nä, nu - Middagsfix!

Av Annci Hultström - 1 februari 2014 23:35

Ja, Min Egen Kamp alltså. Den började idag. Och den började bra. Storstädning, allmänt fix, matlagning och naturligtvis träning. 40 min blev det idag. Bättre än inget.

Men med tanke på att jag fått i mig både vin och lite godis borde det varit mer. Jag får ta igen det i morgon helt enkelt. Fast vet ni?! Det är det värt... för ack så gott det var!!!!!!

Familjen J kom ju över. Trevligt, som allti!!!!. Och Mello fick vi. Bra uppvärmning inför resterande 3 Mello-kvällar ihop i värmen.

Nu väntar bingen. Är trött som en sengångare...

Så - God natt och dröm sött!!

Av Annci Hultström - 1 februari 2014 09:46

Ja, det var alltså igår. Sista dagen på Fitness Fighten. Hur ska jag då sammanfatta?

Själva programmet "Eze walk" var egentligen helt menlöst. Ja, om man inte är HELT otränad/ovetande om hälsa vill säga. Då är det nog värt de 495 kr det kostar.

Men jag vet hur man ska äta/röra sig för att må bra. Jag behövde bara sparken i baken. Och den fick jag iofs. Nu ska jag verkligen hålla i det här!!

Resultaten då... Pga sjukdom och tidsbrist fick jag ihop följande resultat på 30 dagar:

50 min pass: 13 st
30-35 min pass: 10 st
Sjuk: 4 st
Bangat: 3 st

Förlorade centimetrar:
Vad: -1
Knä: -4
Lår: -4
Stuss: -6
Midja: -8
Under byst: -6
Byst: -4 (som om det behövdes...)
Hals: -0,5
Överarm: +-0

Tappad vikt: -2,3 kg

Men det är inte slut här... Nä, nu kämpar jag på i samma goda anda en vecka till. Fram till resan. Och även där ska jag göra nåt (gå eller simma) varje dag. För att väga upp mot alla dr flytande kalorier jag gissar att jag kommer sätta i mig ;-)

Nu - väcka familjen och äta frulle.

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards