Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under februari 2014

Av Annci Hultström - 19 februari 2014 14:11

... är verkligen livet!! Att glida runt i bikini, äta i bikini, gå på Apoteket i bikini, dricka Strawberrydaquiry i bikini... mmmmmm...

Dagen tillbringades vid poolen. Och i poolen, för svalka har vi behövt. Nu vet jag iofs inte hur mycket +31 grader svalkar.

På eftermiddagen tog jag och Sara en promenad, med tillhörande drink. Och sen blev det en dagens i den mest magiska solnedgången. Solen var knivskarpt klotrund. Såååå fint!!


Sen blev det ett dopp i det übervarma havet. Med män. Utan barn. Nice!!

Nu är männen och handlar dryckjom, Sara fixar till sig och jag läser bok. Och dricker en Mai Tai. Snart blir det middag. Undrar vad jag ska äta?! En Spicy thaisallad tror jag. Mums!!

Av Annci Hultström - 19 februari 2014 05:35

... rapport, från paradiset.

Gårdagen började med en 40 minuters-prommis på stranden. Under tiden sov familjen. För den störst av dom var det väntat... han drällde in kl 04.30 (efter en grabbkväll på Mook bar).

Men kl 10 fick det vara nog med slöseriet av soltid, så jag väckte dom. Och det blev en dag på strand och vid pool. Igen. I sjuk värme. Igen. +38 i skuggan. Har inte upplevt sådan värme här förr. Underbart!!!

Tog massage åxå för att se om min skulderlåsning ville försvinna. Känns bättre idag, men inte helt bra. Får nog köra en repa till.


Efter ett solnedgångsbad gjorde vi oss klara för middag. På stranden. Wilma fick resans, hittills, vackraste måltid - "Fried rice in whole pineapple", formad som en fågel.

Sen körde vi mello på rummet. Med ostbågar. Gott. Riktigt gott. Kroppen skrek efter salt efter en så varm dag.

Kl 23.30 nattade vi oss. Och vips var det en ny, molnfri, dag med galen hetta.


W får just sina naglar målade och jag sitter på en stol och svettas som en lite bikram-yogi. Phu!!! Blir nog ett dopp efter detta.

Önskar er en fabulös dag!!

Av Annci Hultström - 17 februari 2014 17:31

... en dag i paradiset passerat. Det enda som kvarstår är poolhäng för mammorna (papporna är ute på eget håll och barnen sover).

Dagen fördrevs mestadels vid poolen. Men även på rummet pga läxläsning. Ja, en massage klämde vi in åxå. Jag, H, W och V. V kan ju inte gå så bra pga skadan, så han åkte på min rygg. Det blev en promenad på 10 minuter, i lös sand, innan vi hittade ett hak som kunde ta oss alla 4 på en gång. Behöver jag säga att jag var räääääätt svettig när vi kom fram?! Men jag fick lön för mödan... underbar massage!!!


Ser ni förresten molnet? Jag var lite orolig för regn där ett tag.

Och bilden längst ner till höger... Vem är brunast, Sara eller Christer? Det pågår en fight, så ert svar är av yttersta vikt.

Kvällen fördrevs i "stan". Först omläggning av sår och sen lite shopping. Innan middagen. Som blev en Thai-tapas-middag. Hittade ett hak som hade smårätter (eller egentligen var det Annci-portioner), så vi beställde 8 olika och smakade av varann. Det var allt från gudomligt gott till oätligt starkt. Men ett höjdarkoncept. Det gör vi om.


Ja, det var det. Så hörrni... sov gott när det väl är dags.

Av Annci Hultström - 17 februari 2014 03:08

... bilder:

En rosé-dagens innan middagen.


En kanna vin = 1 liter. Det fick vi i oss under middagen, jag och Sara.

Två av sötnosarna!

Åsså två till!

En förrätt stor som ett hus... Friterade grönsaksknyten. Mycket gott!

Gårdagens outfit.

Vet ni, när jag ser bilder på mig själv såhär förundras jag fortfarande förändringen. Jag? Så smal? Mmmmmmmm...


Ville visa er nåt mer, men min telefon dog just i fotoögonblicket (urladdat batteri). Det var en G I G A N T I S K eremitkräfta med blåa ben. Så fin. Får bli visning när kameran är tömd, för den var med tack och lov.

Nä, nu - Väcka familjen för frulle. Njut er dag, det ska jag.

Jo, just det... en sista bild har jag ju:

Av Annci Hultström - 16 februari 2014 07:49

... liv vi lever här. Vissa av oss lite hårdare än andra. Som Vilgot. Han föll så illa vid poolen igår att han skrapade bort hela lilltånageln, fick ett djupt jack på foten och skrubbsår lite här och var. Det slutade med ett läkarbesök. Nu råder badförbud några dagar. Men han kämpar på ändå, den lilla tuffingen.

Bortsett från det bestod gårdagen av massage (skönt... men ont... och behövligt), slöande vid poolen (i en otrolig hetta) och ett besök i Saladan. Lite shopping och middag klarades av.

Middagen bestod av grillade räkor. Så gaaaalet gott.


Idag slöar vi. Igen. Inte lika varmt, men alldeles tillräckligt.

Det pågår dyk-kurs. De har en mycket intresserad publik:


Nä, nu ska vi pallra oss iväg för lunch. Tänkte klara av den tidigare än igår. Då var klockan typ halv fem... nu är den snart två.

Av Annci Hultström - 14 februari 2014 20:52

... mitt i natten igen. Den här gången för att det kliar. Överallt. Och intensivt. På samtliga platser hittar jag en liten knappnålshuvudstor plupp. Det är fan så jag tror det är nåt skit i täcket. Eller så är det strandloppor som bitit i solnedgången och som inte började klia förrän nu. Hursomhelst är det vansinnigt irriterande... Kanske får ta en allergitablett. Undrar om det hjälper?!?

*gah* och god natt!

Av Annci Hultström - 14 februari 2014 17:40

... i natt. Efter bara ett toa-besök. Och idag har det känts bra. Tror dock att det var Hans-middagen som spökade, för när vi träffade fam J i morse visade det sig att Christer åxå drabbats. Han dock några resor värre. Tyvärr.

Och vi åt, av misstag, samma mat. Ja, alltså... de gav min mat till honom och han började äta. Sen kom hans mat och vi bytte... Men... svårt att veta sånt.

Hursomhelst så mådde han bättre nu ikväll och åt i alla fall middag.

I övrigt har vår Alla Hjärtans Dag inte bestått i mer än sol, bad och solnedgång. Och såklart Mello, med middag, på rummet. Förra lördagens. Hoppades Manda skulle gå vidare. Men nä...


Nu är det dags att runda av och knyta mig (oss). Så god natt och sov gott. Och hörrni: Happy Valentines på er!!

Av Annci Hultström - 13 februari 2014 21:46

... Koh Lanta. Det är som att komma hem. Underbara ö!!

Tar gårdagen från början...

Kl 8 ringde klockan och det var dags för pappan att göra sig klar för ett mandomsprov ihop med Christer. 1237 trappsteg. Upp till Tiger Cave. Snodde bilderna från Christers fb. Helt utan att fråga. Hmhm, jorå minsann...


Det var visst väldigt jobbigt. Jag tror dom.

Vi andra fick vår beskärda del av motion vi med. För vi packade allt och bar ner det till repan när det var dags att checka ut. Däremellan låg vi vid poolen.

När de var tebax tog vi en tuktuk till "huvudgatan" där vi åt indiskt till lunch (det är därför jag är vaken vid den här tiden, kl 03.30...) Efter det kom vår taxi och vi påbörjade resan.

När vi väntade (evighetslänge) på sista färjan (som f.ö ska bli bro) fick vi med oss solnedgången över Saladan. Så fint!!



Hade inte chauffören kört fel hade vi klarat 2,5 timmes gränsen. Men nä, när jag stoppade honom menade han att han hittade. Halvvägs till nästa strand lade jag mig i igen och guidade honom tillbaks.

Vi packade upp myggmedlet, smorde in oss och knatade sedan ner på stranden. Första stoppet blev Mook Bar. Aaaaahhhhh, njutning. Som vi längtat!!!

Middagen intogs på Hans, men var tyvärr lite av en besvikelse. Inte alls så gott som det brukar vara. Allt smakade tomat. Typ.

Efter det väntade bingen. Eller ja, vi packade upp först. Och nu ligger jag alltså här. Mitt i natten. Har gjort ett besök på damernas, men innan jag kan somna om verkar det behövas ett till. Så det kan bli...

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards